Jiboia Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 mohu spustit CFW na ps3 PS3 CECHGO4 40Gb??? někde jsem četl, že na CECH G to nejde. Mám OFW 3.55 a nerad bych si bricknul ps3 a popřípadě jestli jde ps3 nějak odbricknout, kdyby se mi to stalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiboia Odesláno Leden 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 tak jsem zkoušel nahrát firmware kmeaw a nějak mi to nejde, Přes internet jsem updatoval na 3.55. Dále jsem si stahnul Kmeaw na flash 16gb, dal soubor PS3UPDAT.PUP do složky PS3/UPDATE a nic to nenačetlo, pak jsem dal složku PS3/UPDATE/KMEAW/PS3UPDAT.PUP a už to načetlo,ale objevilo se, že to nejde nainstalovat. Tak jsem to zkusil přes recovery menu a tam jsem zadal system update a napsalo mi to toto: Connect storage media that contains update data of version 3.55 or later, and then press the start and select buttons at the same time. For information on how to obtain update data, refer to the SCE Web site for your region Jestli chápu správně postup, tak nejdřív nainstalovat jakýkoliv firmware OFW 3.55 a pak z fleshky CFW, ale nějak mi to nejde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiboia Odesláno Leden 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 tak firmware nahranej aji s Gaia Manager 2.04 a jednu hru mám na 16gb flashce. Ale nechápu jak ji mám spustit. Spustím gaia manager a jak se dostanu na flashku abych nakopčil tu hru?Chtělo by to nějakej file explorer ptž v gaia se mi nic neobjeví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 nevim jak gaia nicmene u rogera a myslim i mutliMana je slozka na Flashce GAMEZ a v tom to musis mit at se ti zobrazi + myslim ze v gaie se da listovat mezi HDD,USB atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiboia Odesláno Leden 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Ještě mám poslední dotaz a na vás prosbu ohledně PS3 CFW a Gran Turisma. Stahl jsem si tuto hru, po otevření složky tam je 1. BCUS98114 (složka) 2. Gran Turismo 5 - BCUS98114_1.00.zip 3. ISO-8859-1__UP0001-FIXP12345_00-0000111122223333.zip takže stačí tu složku BCUS98114 nakopírovat do ps3 na HDD0 a spustit v Gaia Manager 2.04 a už se mi v menu ps3 objeví ikona a haraju a nebo musím ještě něco instalovat?Nebo jak to mám spustit atd?Popřípadě mít Blueray disk c mechanice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiboia Odesláno Leden 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Tak už mi to frčí, díky všem za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jiboia
mohu spustit CFW na ps3 PS3 CECHGO4 40Gb??? někde jsem četl, že na CECH G to nejde. Mám OFW 3.55 a nerad bych si bricknul ps3 a popřípadě jestli jde ps3 nějak odbricknout, kdyby se mi to stalo?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
30 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.