Tuneri Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Dobrý den, prosím o pomoc. Při vyskenování dostupných WIFI sítí v okolí, mi PSP u mé hlasí „Not Supported“ a černě problikává. PSP by mělo podporovat šifrování mé WIFI, nevíte čím by to mohlo být ? Děkuji za kažkou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 změň si šifrování................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tuneri Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 změň si šifrování................. Díky, za radu, zkusím to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 narutojus Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Obecně používat, můj chytrý telefon může podpořit bezdrátové připojení k internetu, stačí zadat heslo pro bezdrátovou síť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tuneri
Dobrý den, prosím o pomoc. Při vyskenování dostupných WIFI sítí v okolí, mi PSP u mé hlasí „Not Supported“ a černě problikává. PSP by mělo podporovat šifrování mé WIFI, nevíte čím by to mohlo být ? Děkuji za kažkou odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.