Tuneri Posted January 23, 2011 Report Posted January 23, 2011 Dobrý den, prosím o pomoc. Při vyskenování dostupných WIFI sítí v okolí, mi PSP u mé hlasí „Not Supported“ a černě problikává. PSP by mělo podporovat šifrování mé WIFI, nevíte čím by to mohlo být ? Děkuji za kažkou odpověď. Quote
0 FxR Posted January 23, 2011 Report Posted January 23, 2011 změň si šifrování................. Quote
0 Tuneri Posted January 23, 2011 Author Report Posted January 23, 2011 změň si šifrování................. Díky, za radu, zkusím to Quote
0 narutojus Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 Obecně používat, můj chytrý telefon může podpořit bezdrátové připojení k internetu, stačí zadat heslo pro bezdrátovou síť Quote
Question
Tuneri
Dobrý den, prosím o pomoc. Při vyskenování dostupných WIFI sítí v okolí, mi PSP u mé hlasí „Not Supported“ a černě problikává. PSP by mělo podporovat šifrování mé WIFI, nevíte čím by to mohlo být ? Děkuji za kažkou odpověď.
3 answers to this question
Recommended Posts