Tuneri Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2011 Dobrý den, prosím o pomoc. Při vyskenování dostupných WIFI sítí v okolí, mi PSP u mé hlasí „Not Supported“ a černě problikává. PSP by mělo podporovat šifrování mé WIFI, nevíte čím by to mohlo být ? Děkuji za kažkou odpověď. Citovat
0 FxR Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2011 změň si šifrování................. Citovat
0 Tuneri Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 23, 2011 změň si šifrování................. Díky, za radu, zkusím to Citovat
0 narutojus Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2011 Obecně používat, můj chytrý telefon může podpořit bezdrátové připojení k internetu, stačí zadat heslo pro bezdrátovou síť Citovat
Otázka
Tuneri
Dobrý den, prosím o pomoc. Při vyskenování dostupných WIFI sítí v okolí, mi PSP u mé hlasí „Not Supported“ a černě problikává. PSP by mělo podporovat šifrování mé WIFI, nevíte čím by to mohlo být ? Děkuji za kažkou odpověď.
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.