Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nascar 2011

Dudu27

Recommended Posts

• Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

na xzone je 29.3. tak jsem jim napsal email, uvidime co napisou:))

Na eurogameru psali pouze ze se eu verze opozdi,ale ted vychazi usa a cinska verze,jeste ma vyjit verze pro GB a Australii a ty by mohli mit stejnej region

jo jinak to jsem taky zvedavej co napisou tak pak poreferuj

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak uz to jezdim jelikoz mam JTAG tak muzu i NTSC verze. Vypada to docela obstojne, tak kdo tomuhle zavodeni fandi tak pro nej to bude urcite paradni. Otazkou zustava jak to bude s tou verzi PAL.

se máš!!a jak vypadá daytona??a cariera tam je?díky za info

Odkaz ke komentáři

prosimte a na cem to chytas,ja jsem fanda ale netusim na jakym kanalu se to da chytnout

Kazdy zavod je LIVE na sport5, maj ho v nabidkach kabelove TV to je ceskej kanal o autech, vlastni ho Charouz:), vetsinou kazdou nedeli od 19h je primej prenos a jednou v tydnu je pak opakovani od 20h tusim pondeli nebo utery. Nema to chybu, komentujou to dva borci ,kteri maj velkej prehled 4h prenosu se da v pohde vydrzet, ne jako F1 na Nove a ten trapnej Richtr nebo jak se jmenuje. No a nebo http://www.myp2p.eu/competition.php?competitionid=∂=sports&discipline=motorsports , tam to jede v poho na streamu.

Odkaz ke komentáři

Kazdy zavod je LIVE na sport5, maj ho v nabidkach kabelove TV to je ceskej kanal o autech, vlastni ho Charouz:), vetsinou kazdou nedeli od 19h je primej prenos a jednou v tydnu je pak opakovani od 20h tusim pondeli nebo utery. Nema to chybu, komentujou to dva borci ,kteri maj velkej prehled 4h prenosu se da v pohde vydrzet, ne jako F1 na Nove a ten trapnej Richtr nebo jak se jmenuje. No a nebo http://www.myp2p.eu/competition.php?competitionid=∂=sports&discipline=motorsports , tam to jede v poho na streamu.

Díly moc !!!! tohle info jsem presne potreboval,hned to budu resit,fakt dik udělal jsi mi radost. :-)

Odkaz ke komentáři

dudu taky sleduju :) tesim se na martinsville :)

jo to bude good zavod, nejkratsi trat v sezone, meri jen 850m a litaj po ni auta s 850K, fakt mazec:) a navic jich je tam 43, proste se furt neco deje, ne jako F1 kdy Vettel kazdymu ujede uz na startu:)))))

jo jinak v xzone dneska zmenili datum prodeje z 29.3. na 29.4. :( takze proste Pal bo Free nebude, alepson zatim.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu