koller77 Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 a já to nesmahnu nemam dvd a hlavně kvuli LIVE to tam nedam pockam na ofic vydání nemuzu to tam dat dřív sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Březen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 ja uz to rozbaluju, tak za chvilku dam vedet:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Březen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 bohuzel to je NTSC a ne free, takze cekame dal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 bohuzel to je NTSC a ne free, takze cekame dal.... promin ale ja se ridil tim co je tam psane to ze to region free je a tyhle stranky jsou spolehlive. No nechapu to proc to tam je psane a pak je to neco jineho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Ja kdyz jsem o tom predtim nekde cet, tak verze pro EU byla zrusena a pry bude vydano jen pro USA, tak bude asi jen opravdu ta NTSC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Březen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 jeste jsem nasel tohle: Released in: Canada, USA. For More Information, please contact Dave on Twitter or Facebook by visiting www.facebook.com/nascarthegame a navic na foru hry je psano ze EU nebude:((((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Jo tak to je pech ja na to cekam od listopadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Březen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 no to me povidej, ja sleduju Nascary snad kazdej zavod uz 2 roky, na hru se tesim asi nevic za posledni dobu a nakonec tohle ...chjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 no našel jsem nascar 08,09 v pal...a Pal nascar 11 má vyjít podle playcentrum.cz až 2.9.2011 http://www.playcentrum.cz/nascar-the-game-2011-xbox-360-811901.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Březen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 no našel jsem nascar 08,09 v pal...a Pal nascar 11 má vyjít podle playcentrum.cz až 2.9.2011http://www.playcentrum.cz/nascar-the-game-2011-xbox-360-811901.htm na xzone je 29.3. tak jsem jim napsal email, uvidime co napisou:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 na xzone je 29.3. tak jsem jim napsal email, uvidime co napisou:)) Na eurogameru psali pouze ze se eu verze opozdi,ale ted vychazi usa a cinska verze,jeste ma vyjit verze pro GB a Australii a ty by mohli mit stejnej region jo jinak to jsem taky zvedavej co napisou tak pak poreferuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Tak uz to jezdim jelikoz mam JTAG tak muzu i NTSC verze. Vypada to docela obstojne, tak kdo tomuhle zavodeni fandi tak pro nej to bude urcite paradni. Otazkou zustava jak to bude s tou verzi PAL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Tak uz to jezdim jelikoz mam JTAG tak muzu i NTSC verze. Vypada to docela obstojne, tak kdo tomuhle zavodeni fandi tak pro nej to bude urcite paradni. Otazkou zustava jak to bude s tou verzi PAL. se máš!!a jak vypadá daytona??a cariera tam je?díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Březen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 takhle odpovedeli z xzone: Dobrý den, momentálně nemáme info, zdali bude pal nebo free. S pozdravem Tomáš Pavlata (X)zone - herní obchod Husova 869 440 01 Louny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 no to me povidej, ja sleduju Nascary snad kazdej zavod uz 2 roky, na hru se tesim asi nevic za posledni dobu a nakonec tohle ...chjo prosimte a na cem to chytas,ja jsem fanda ale netusim na jakym kanalu se to da chytnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Březen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 prosimte a na cem to chytas,ja jsem fanda ale netusim na jakym kanalu se to da chytnout Kazdy zavod je LIVE na sport5, maj ho v nabidkach kabelove TV to je ceskej kanal o autech, vlastni ho Charouz:), vetsinou kazdou nedeli od 19h je primej prenos a jednou v tydnu je pak opakovani od 20h tusim pondeli nebo utery. Nema to chybu, komentujou to dva borci ,kteri maj velkej prehled 4h prenosu se da v pohde vydrzet, ne jako F1 na Nove a ten trapnej Richtr nebo jak se jmenuje. No a nebo http://www.myp2p.eu/competition.php?competitionid=∂=sports&discipline=motorsports , tam to jede v poho na streamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 dudu taky sleduju :) tesim se na martinsville :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Kazdy zavod je LIVE na sport5, maj ho v nabidkach kabelove TV to je ceskej kanal o autech, vlastni ho Charouz:), vetsinou kazdou nedeli od 19h je primej prenos a jednou v tydnu je pak opakovani od 20h tusim pondeli nebo utery. Nema to chybu, komentujou to dva borci ,kteri maj velkej prehled 4h prenosu se da v pohde vydrzet, ne jako F1 na Nove a ten trapnej Richtr nebo jak se jmenuje. No a nebo http://www.myp2p.eu/competition.php?competitionid=∂=sports&discipline=motorsports , tam to jede v poho na streamu. Díly moc !!!! tohle info jsem presne potreboval,hned to budu resit,fakt dik udělal jsi mi radost. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Březen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 ok tak to je dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 tak co hral to nekdo?jaky je AI chybuje nekdy(boura) je to tesny co boxy strategie atd... :) piste :) (to me stvalo v nascar hrach nikdy nikdo neboural) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Březen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 dudu taky sleduju :) tesim se na martinsville :) jo to bude good zavod, nejkratsi trat v sezone, meri jen 850m a litaj po ni auta s 850K, fakt mazec:) a navic jich je tam 43, proste se furt neco deje, ne jako F1 kdy Vettel kazdymu ujede uz na startu:))))) jo jinak v xzone dneska zmenili datum prodeje z 29.3. na 29.4. :( takze proste Pal bo Free nebude, alepson zatim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Březen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 podporte petici pro vydani NASCAR THE GAME 2011 v regionu free. http://www.petitiononline.com/NTG11XRF/petition-sign.html vyplnte NICK, email a region. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Podepsáno,ale zatim je to bída,jak dlouho se to sbírá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 tak já jsem se taky zapojil.a jsem 93 :) doufám žeto pro nás vydaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Jo to ja taky,koukam porad na youtube na gameplaye a opravdu to vypada dobře.... ¨ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.