Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nascar 2011

Dudu27

Recommended Posts

Guest drunkys
Jo to ja taky,koukam porad na youtube na gameplaye a opravdu to vypada dobře....

¨

Tak doufám žeto dopadne dobře,sledoval jsem nascar.a hlavně jsem hotovéj do filmu,,Bouřlivé Dny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak doufám žeto dopadne dobře,sledoval jsem nascar.a hlavně jsem hotovéj do filmu,,Bouřlivé Dny

Jo ten filmeček je dobrej,starej ale fakt povedenej...No ja ho videl asi tak tisíckrát... :-) a je to jedinej film o NASCAR kterej za neco stoji,videl jsem jeste Don Taladega,atd..a to jsou fakt blbosti...

Odkaz ke komentáři

Guest drunkys
Jo ten filmeček je dobrej,starej ale fakt povedenej...No ja ho videl asi tak tisíckrát... :-) a je to jedinej film o NASCAR kterej za neco stoji,videl jsem jeste Don Taladega,atd..a to jsou fakt blbosti...

Tak na tom jsme stejně

Odkaz ke komentáři

jsem ted koukal na ofic.stranky,a vůbec nic se tam nepíše....stejně pochybuju,že to pro evropu vydaj....a víš proč?pač NASCAR v evropě prostě nefrčí,a i kdyby se prodalo nevim plácnu půl milionu kusu tak je to málo,-a problém je v tom,že pak jde dolu celej rating firmy-pač vydala hru pro celou evropu a prodalo se jí málo,a bohužel se neřeší jestli je to v evropě oblíbenej sport nebo ne...

Odkaz ke komentáři

Guest drunkys
jo o tom vim,ale nikde se mi to nepodařilo najít přímo ze hry...ale jak tak koukám,tak to snad bude jedina hra kde budou fungovat boxy :-) Jsem ted hral Shift 2 a tam to nejde...

jo zrovna jsem se rozhodoval jestli tito mám napsat.že v shiftu 2 je okruh z nascar..to mě taky štve že v shiftu nejde rozšířit závody na kola.aby to bylo reální.možná kdyby sis dal normální závod?já jsem to zkusil.na 99kol to je maximum.ale dal jsem si blbou trat.třeba u F1 2010 i když mě ta hra zklamala z jednoho důvodu,ale jen maličkosti.tak i přesto se jí zastanu :-)

Odkaz ke komentáři

Guest drunkys
F1 celkem jde,a to me formule nebavi,...vyradil jsem se u ní slušně...Radši bych ale ty NASCAR,a úplně nejlíp naživo...Ale přijde to na cca.70 tis...a to je mazec peníz...

tak já mám širokéj vyběr her,žánr,.no jeto mazec!ii v Nezvratným Osudu 4 je začátek v Nascar..ale to co si tam zažili byh nechtěl já :):):)

Odkaz ke komentáři

Guest drunkys
Líbí se mi,že se dá jet i večer...jo to mě štve taky...jenže s tim nic nenaděláme....snad vyjde ta petice...uz jsem premejslel ze kouknu na twitter nebo kam to ten sef activisionu pise...myslim to info atd..

jo já to dám na facebook,já twitter nemám ted i psal kamarád na hlasování a i playcentrum co a jak

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu