Guest drunkys Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Jo to ja taky,koukam porad na youtube na gameplaye a opravdu to vypada dobře....¨ Tak doufám žeto dopadne dobře,sledoval jsem nascar.a hlavně jsem hotovéj do filmu,,Bouřlivé Dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Tak doufám žeto dopadne dobře,sledoval jsem nascar.a hlavně jsem hotovéj do filmu,,Bouřlivé Dny Jo ten filmeček je dobrej,starej ale fakt povedenej...No ja ho videl asi tak tisíckrát... :-) a je to jedinej film o NASCAR kterej za neco stoji,videl jsem jeste Don Taladega,atd..a to jsou fakt blbosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Nenašel jsi někde video jak to vypada v boxech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Jo ten filmeček je dobrej,starej ale fakt povedenej...No ja ho videl asi tak tisíckrát... :-) a je to jedinej film o NASCAR kterej za neco stoji,videl jsem jeste Don Taladega,atd..a to jsou fakt blbosti... Tak na tom jsme stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 jsem ted koukal na ofic.stranky,a vůbec nic se tam nepíše....stejně pochybuju,že to pro evropu vydaj....a víš proč?pač NASCAR v evropě prostě nefrčí,a i kdyby se prodalo nevim plácnu půl milionu kusu tak je to málo,-a problém je v tom,že pak jde dolu celej rating firmy-pač vydala hru pro celou evropu a prodalo se jí málo,a bohužel se neřeší jestli je to v evropě oblíbenej sport nebo ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Nenašel jsi někde video jak to vypada v boxech? našel jsem jen tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 jo o tom vim,ale nikde se mi to nepodařilo najít přímo ze hry...ale jak tak koukám,tak to snad bude jedina hra kde budou fungovat boxy :-) Jsem ted hral Shift 2 a tam to nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 jo o tom vim,ale nikde se mi to nepodařilo najít přímo ze hry...ale jak tak koukám,tak to snad bude jedina hra kde budou fungovat boxy :-) Jsem ted hral Shift 2 a tam to nejde... jo zrovna jsem se rozhodoval jestli tito mám napsat.že v shiftu 2 je okruh z nascar..to mě taky štve že v shiftu nejde rozšířit závody na kola.aby to bylo reální.možná kdyby sis dal normální závod?já jsem to zkusil.na 99kol to je maximum.ale dal jsem si blbou trat.třeba u F1 2010 i když mě ta hra zklamala z jednoho důvodu,ale jen maličkosti.tak i přesto se jí zastanu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 F1 celkem jde,a to me formule nebavi,...vyradil jsem se u ní slušně...Radši bych ale ty NASCAR,a úplně nejlíp naživo...Ale přijde to na cca.70 tis...a to je mazec peníz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 F1 celkem jde,a to me formule nebavi,...vyradil jsem se u ní slušně...Radši bych ale ty NASCAR,a úplně nejlíp naživo...Ale přijde to na cca.70 tis...a to je mazec peníz... tak já mám širokéj vyběr her,žánr,.no jeto mazec!ii v Nezvratným Osudu 4 je začátek v Nascar..ale to co si tam zažili byh nechtěl já :):):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 tak já mám širokéj vyběr her,žánr,.no jeto mazec!ii v Nezvratným Osudu 4 je začátek v Nascar..ale to co si tam zažili byh nechtěl já :):):) A kdo by chtěl :-) http://www.youtube.com/watch?v=_BMmKMLqpQc - hezky video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 A kdo by chtěl :-)http://www.youtube.com/watch?v=_BMmKMLqpQc - hezky video hmm,jeto pěkný i když jede za vozem tak je ve vaku..serou mě že američani už to mrskaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Líbí se mi,že se dá jet i večer...jo to mě štve taky...jenže s tim nic nenaděláme....snad vyjde ta petice...uz jsem premejslel ze kouknu na twitter nebo kam to ten sef activisionu pise...myslim to info atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Líbí se mi,že se dá jet i večer...jo to mě štve taky...jenže s tim nic nenaděláme....snad vyjde ta petice...uz jsem premejslel ze kouknu na twitter nebo kam to ten sef activisionu pise...myslim to info atd.. jo já to dám na facebook,já twitter nemám ted i psal kamarád na hlasování a i playcentrum co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 ok ja se pripojim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 ok ja se pripojim... Tak hotovo,jeto na Facebooku a prý kamarád byl 95,jinak sleduj/te placentrum.kamarád tam dával dotaz a bude odpověd doufám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 mno a jak poznam kterej to je?odkazu na tuhle hru tam jsou desitky....a ja na facebook moc nelezu...tak ani presne netusim jak tam hledat...diky playcentrum- datum vydaní 2.9. :-( xzone- duben tak teda nevim nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 http://www.playcentrum.cz/nascar-the-game-2011-xbox-360-811901.htm kamárád hodně dá na playcentrum..a jak jsem takhle pozoroval ta každej píše něco jinýho kdy to bude v prodeji.já na facebooku mám i cizince hodně američanů(jen holky :) )takže si myslím že daji echo ostatným Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Duben 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 tak co , mate nekdo nejake nove zpravy o Nascar reg. free? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 tak co , mate nekdo nejake nove zpravy o Nascar reg. free? zatím nic..až bude hned to sem dám,nebo někdo jiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Takže mám smutnou zpravu,Nascar 2011 v Pal možná nevýjde.píše se to na té stránce jak jsem sem dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Duben 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 no a si to asi osetrim jinak , koupim xko s Jtagem a bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 no a si to asi osetrim jinak , koupim xko s Jtagem a bude... jo já jsem taky o tom přemejšlel že bych prodal konzoli a sehnal si konzoli NTSC :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 tady máte taky PAL/NTSC = FREE verzi http://thepiratebay.org/torrent/6291559/Nascar_The_Game_2011_[PAL-NTSC-U][English][Xbox360][www.consolas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matador88 Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 je to iba ntsc u / j Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.