BigMen Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Ahoj Mám pár otázek k Xbox360 Slim. 1. V jake poloze se nejlepe chladí? (v leze ve stoje) 2. Kdy bude flashnutelne? 3. Přehřívá se? 4. Přehrává AVI. ? 5. Sekají se na něm hry? Děkuji za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Zkus hledat je tu tema se slimem a myslim ze tam vse bude.... 1. Jelikoz je vetrak jen z jedne strany tak bych rekl ze to vyjde nastjno (vicemene) 2. Snad brzo, flash mel byt k dispzici uz pred vanoci, ale zatim ticho po pesine a to tu budou asi jeste problemy s novym dashem... 3. Nepřehřívá. 4. Přehrává 5. Zatím se mi z neznámých důvodů sekal jen Fable 3, originalka a ocividne jsem nebyl jediny, takze spis chyba hry (nebo nastaveni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dassman Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Zkus hledat je tu tema se slimem a myslim ze tam vse bude....1. Jelikoz je vetrak jen z jedne strany tak bych rekl ze to vyjde nastjno (vicemene) Já mám v manuálu, že je větrák (vertikalni poloha) je vetrak z boku tak i nahore, kde se dava i hdd tak by mě to taky zajímalo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kennysek Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Je na boku a hore...(snad i dole?)...takze to vyjde nastejno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 JJ pokud je z boku a ze shora melo by to byt jedno poloha by na vykonost vetraku vliv mit nemela, takze by slu snad jen o vodivost tepla z podkladem, otazka je zda je lepsi kdyz je vetsi plocha dotyku ci mensi (tedy zda podklad teplo drzi ci odvadi), zas takaovy fyik nejsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigMen Odesláno Leden 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 A jaké jsou nejčastější problémy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 A jaké jsou nejčastější problémy? A co mas na mysli? Z Slimy uz nejsou zadne problemy poruchovost je podle minimalni, ikdyz vim ze tady jeden uzivatel mel slimko asi kratce a musel posilat do servisu, ale microsoft servis je v pohode. Jediny problem co je, respektive byl na E3 u promo verzi ze se pri hrani nesmelo xko otacet (menit poloha lezmo-stojmo a naopak) protoze v tu chvili se ponicil disk, ale zkouset jestli to porad plati nehodlam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigMen Odesláno Leden 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 JJ muj znamy pracuje v elektru a tohle se mu stalo lidi (skouskovy model) lidi hrali v prodejne a na konci smeny to prestalo fungovat to xko vyndal CD a to bylo na Sr*cky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kennysek Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 ...jj nema se otacet atd...jinak to s tou polohou no nechci vyvolat Flame ale asi ho dam na ležato...kvůli mému místu...a podklad mam stul kterej tolik teplo nepohlcuje ale odrazi...temer nikdy se nezahreje x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Zase na druhou stranu proč by někdo při hraní nutně otáčel polohu Xka... Myslím, že MS samozřejmě nepočítal s tím, že někdo bude za chodu konzoli přenášet nebo s ní nějak manipulovat, ostatně je to také IMHO blbost.... Jinak samozřejmě podložka (pokud není přímo teplo vodivá) brání cirkulaci a přísunu vzduchu ke konzoli, takže přispívá k jejímu ohřevu... Jelikož je ale u SLIMu hlavní odvod tepla a větrák z jedné strany (ze shora), tak je myslím uplně jedno, jak bude. Navíc se to řešilo v jiných tématech a došlo se k názoru, že XBOX umožňuje být a je konstuován na obě polohy, je uplně jedno, jak leží a podstatné pouze je, aby měl kolem sebe dostatek volného prostoru pro přísun vzduchu (alespoň 10 - 20 cm do všech stran) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommygun Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 xbox byl vzdycky stavenej tak, abys ho mohl mit v obou polohach, tak si myslim, ze Slim na tom nebude jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigMen Odesláno Leden 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Myslite ze za 2-3 mesice bude xbox 360 slim flashnutelnej? Pac rodice mi ho chou koupit (kvuli tomu se taky ptam).... A cekaj az bude flashnutej (A ja musim bohuzel cekat taky.... :( ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Myslite ze za 2-3 mesice bude xbox 360 slim flashnutelnej?Pac rodice mi ho chou koupit (kvuli tomu se taky ptam).... A cekaj az bude flashnutej (A ja musim bohuzel cekat taky.... :( ) Jelikoz se pocitalo uz s vanoci a flash uz vice mene existuje, tak bych rekl ze do dvou tri mesicu snad jo... Ale nikdy nevis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigMen Odesláno Leden 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 :/ to je fakt Ale uz aby byl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigMen Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 A je lepší Xbox360 Elite a nechat si ho flashnout. (nasel sem shop kde se jeste prodava :D ) Nebo Xbox 360 S (Slim) a pockat si na flash? (Xbox elite... nema v zakladu nainstalovany prehravac na .AVI ten update asi nestahnu s flashem ze?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Zalezi na tobe, kolik do toho chces vrazit, rozdil je asi jen ve vzhledu a rozmerech (krom jinych dobnosti) a slim je pravdepodobne min poruchovy....takze jde o to kolik do toho chces vrazit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigMen Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Hh budou to platit rodice.. :D takze me je to celkem jedno. (Jaka je zivotnost Xboxu Elite?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 To ti nereknu, ale jestli je to jedno rodicum, tak jdi urcite do slimu. Zalezi na tve casova preferenci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigMen Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 mno jo jenzeja chci hrat co nejdriv :( mam uz koupenou i 42" TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 To chapu, v tom pripade jdi klidne do elitu zas tak se nestane a nebo si kup nejakej bundle slimu s hrou a nez to pujde flashnout budes hrat jednu hru :) Nevim odkud si, ale ja jsem v praze v gamescapu kupoval v lete slimko potom co jsem mel na starym rrod a tam jsem si k tomu mu mohl vybrat jakoukoliv hru asi do 1400 a kdyz si poridis hru s multakem tak ti to vydrzi hodne dlouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Majlou Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 a kdo ho ma kdyz uz existuje?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigMen Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 a kdo ho ma kdyz uz existuje? co kdo má? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Majlou Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 co kdo má? no flash na slim psali tu ze uz nekde existuje:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigMen Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 lol to je tak max na 2-3 konzolích (Beta testy...) jeste bude trvat nez to vypustej do sveta. (Ale uz by si meli pohnout.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Majlou Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 no meli bo uz me nebavi cekat jestli slim nebo elite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trefcz Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 http://konsolenprofis.de/ ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BigMen
Ahoj Mám pár otázek k Xbox360 Slim.
1. V jake poloze se nejlepe chladí? (v leze ve stoje)
2. Kdy bude flashnutelne?
3. Přehřívá se?
4. Přehrává AVI. ?
5. Sekají se na něm hry?
Děkuji za odpovědi :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
30 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.