Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox 360 S (Slim)

BigMen

Otázka

Recommended Posts

• 0

Zkus hledat je tu tema se slimem a myslim ze tam vse bude....

1. Jelikoz je vetrak jen z jedne strany tak bych rekl ze to vyjde nastjno (vicemene)

2. Snad brzo, flash mel byt k dispzici uz pred vanoci, ale zatim ticho po pesine a to tu budou asi jeste problemy s novym dashem...

3. Nepřehřívá.

4. Přehrává

5. Zatím se mi z neznámých důvodů sekal jen Fable 3, originalka a ocividne jsem nebyl jediny, takze spis chyba hry (nebo nastaveni)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Zkus hledat je tu tema se slimem a myslim ze tam vse bude....

1. Jelikoz je vetrak jen z jedne strany tak bych rekl ze to vyjde nastjno (vicemene)

Já mám v manuálu, že je větrák (vertikalni poloha) je vetrak z boku tak i nahore, kde se dava i hdd tak by mě to taky zajímalo :)

Odkaz ke komentáři

• 0

JJ pokud je z boku a ze shora melo by to byt jedno poloha by na vykonost vetraku vliv mit nemela, takze by slu snad jen o vodivost tepla z podkladem, otazka je zda je lepsi kdyz je vetsi plocha dotyku ci mensi (tedy zda podklad teplo drzi ci odvadi), zas takaovy fyik nejsem...

Odkaz ke komentáři

• 0
A jaké jsou nejčastější problémy?

A co mas na mysli? Z Slimy uz nejsou zadne problemy poruchovost je podle minimalni, ikdyz vim ze tady jeden uzivatel mel slimko asi kratce a musel posilat do servisu, ale microsoft servis je v pohode. Jediny problem co je, respektive byl na E3 u promo verzi ze se pri hrani nesmelo xko otacet (menit poloha lezmo-stojmo a naopak) protoze v tu chvili se ponicil disk, ale zkouset jestli to porad plati nehodlam :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Zase na druhou stranu proč by někdo při hraní nutně otáčel polohu Xka... Myslím, že MS samozřejmě nepočítal s tím, že někdo bude za chodu konzoli přenášet nebo s ní nějak manipulovat, ostatně je to také IMHO blbost....

Jinak samozřejmě podložka (pokud není přímo teplo vodivá) brání cirkulaci a přísunu vzduchu ke konzoli, takže přispívá k jejímu ohřevu... Jelikož je ale u SLIMu hlavní odvod tepla a větrák z jedné strany (ze shora), tak je myslím uplně jedno, jak bude. Navíc se to řešilo v jiných tématech a došlo se k názoru, že XBOX umožňuje být a je konstuován na obě polohy, je uplně jedno, jak leží a podstatné pouze je, aby měl kolem sebe dostatek volného prostoru pro přísun vzduchu (alespoň 10 - 20 cm do všech stran)

Odkaz ke komentáři

• 0
Myslite ze za 2-3 mesice bude xbox 360 slim flashnutelnej?

Pac rodice mi ho chou koupit (kvuli tomu se taky ptam).... A cekaj az bude flashnutej (A ja musim bohuzel cekat taky.... :( )

Jelikoz se pocitalo uz s vanoci a flash uz vice mene existuje, tak bych rekl ze do dvou tri mesicu snad jo... Ale nikdy nevis :)

Odkaz ke komentáři

• 0

To chapu, v tom pripade jdi klidne do elitu zas tak se nestane a nebo si kup nejakej bundle slimu s hrou a nez to pujde flashnout budes hrat jednu hru :) Nevim odkud si, ale ja jsem v praze v gamescapu kupoval v lete slimko potom co jsem mel na starym rrod a tam jsem si k tomu mu mohl vybrat jakoukoliv hru asi do 1400 a kdyz si poridis hru s multakem tak ti to vydrzi hodne dlouho...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu