Jump to content
  • 0

Xbox 360 S (Slim)

Question

Recommended Posts

• 0
Posted

Zkus hledat je tu tema se slimem a myslim ze tam vse bude....

1. Jelikoz je vetrak jen z jedne strany tak bych rekl ze to vyjde nastjno (vicemene)

2. Snad brzo, flash mel byt k dispzici uz pred vanoci, ale zatim ticho po pesine a to tu budou asi jeste problemy s novym dashem...

3. Nepřehřívá.

4. Přehrává

5. Zatím se mi z neznámých důvodů sekal jen Fable 3, originalka a ocividne jsem nebyl jediny, takze spis chyba hry (nebo nastaveni)

• 0
Posted
A jaké jsou nejčastější problémy?

A co mas na mysli? Z Slimy uz nejsou zadne problemy poruchovost je podle minimalni, ikdyz vim ze tady jeden uzivatel mel slimko asi kratce a musel posilat do servisu, ale microsoft servis je v pohode. Jediny problem co je, respektive byl na E3 u promo verzi ze se pri hrani nesmelo xko otacet (menit poloha lezmo-stojmo a naopak) protoze v tu chvili se ponicil disk, ale zkouset jestli to porad plati nehodlam :)

• 0
Posted

Zase na druhou stranu proč by někdo při hraní nutně otáčel polohu Xka... Myslím, že MS samozřejmě nepočítal s tím, že někdo bude za chodu konzoli přenášet nebo s ní nějak manipulovat, ostatně je to také IMHO blbost....

Jinak samozřejmě podložka (pokud není přímo teplo vodivá) brání cirkulaci a přísunu vzduchu ke konzoli, takže přispívá k jejímu ohřevu... Jelikož je ale u SLIMu hlavní odvod tepla a větrák z jedné strany (ze shora), tak je myslím uplně jedno, jak bude. Navíc se to řešilo v jiných tématech a došlo se k názoru, že XBOX umožňuje být a je konstuován na obě polohy, je uplně jedno, jak leží a podstatné pouze je, aby měl kolem sebe dostatek volného prostoru pro přísun vzduchu (alespoň 10 - 20 cm do všech stran)

• 0
Posted

To chapu, v tom pripade jdi klidne do elitu zas tak se nestane a nebo si kup nejakej bundle slimu s hrou a nez to pujde flashnout budes hrat jednu hru :) Nevim odkud si, ale ja jsem v praze v gamescapu kupoval v lete slimko potom co jsem mel na starym rrod a tam jsem si k tomu mu mohl vybrat jakoukoliv hru asi do 1400 a kdyz si poridis hru s multakem tak ti to vydrzi hodne dlouho...