BigMen Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2011 Ahoj Mám pár otázek k Xbox360 Slim. 1. V jake poloze se nejlepe chladí? (v leze ve stoje) 2. Kdy bude flashnutelne? 3. Přehřívá se? 4. Přehrává AVI. ? 5. Sekají se na něm hry? Děkuji za odpovědi :) Citovat
0 DeSmond Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2011 Zkus hledat je tu tema se slimem a myslim ze tam vse bude.... 1. Jelikoz je vetrak jen z jedne strany tak bych rekl ze to vyjde nastjno (vicemene) 2. Snad brzo, flash mel byt k dispzici uz pred vanoci, ale zatim ticho po pesine a to tu budou asi jeste problemy s novym dashem... 3. Nepřehřívá. 4. Přehrává 5. Zatím se mi z neznámých důvodů sekal jen Fable 3, originalka a ocividne jsem nebyl jediny, takze spis chyba hry (nebo nastaveni) Citovat
0 Dassman Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2011 Zkus hledat je tu tema se slimem a myslim ze tam vse bude....1. Jelikoz je vetrak jen z jedne strany tak bych rekl ze to vyjde nastjno (vicemene) Já mám v manuálu, že je větrák (vertikalni poloha) je vetrak z boku tak i nahore, kde se dava i hdd tak by mě to taky zajímalo :) Citovat
0 kennysek Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2011 Je na boku a hore...(snad i dole?)...takze to vyjde nastejno... Citovat
0 DeSmond Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2011 JJ pokud je z boku a ze shora melo by to byt jedno poloha by na vykonost vetraku vliv mit nemela, takze by slu snad jen o vodivost tepla z podkladem, otazka je zda je lepsi kdyz je vetsi plocha dotyku ci mensi (tedy zda podklad teplo drzi ci odvadi), zas takaovy fyik nejsem... Citovat
0 BigMen Odesláno Leden 24, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 24, 2011 A jaké jsou nejčastější problémy? Citovat
0 DeSmond Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2011 A jaké jsou nejčastější problémy? A co mas na mysli? Z Slimy uz nejsou zadne problemy poruchovost je podle minimalni, ikdyz vim ze tady jeden uzivatel mel slimko asi kratce a musel posilat do servisu, ale microsoft servis je v pohode. Jediny problem co je, respektive byl na E3 u promo verzi ze se pri hrani nesmelo xko otacet (menit poloha lezmo-stojmo a naopak) protoze v tu chvili se ponicil disk, ale zkouset jestli to porad plati nehodlam :) Citovat
0 BigMen Odesláno Leden 24, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 24, 2011 JJ muj znamy pracuje v elektru a tohle se mu stalo lidi (skouskovy model) lidi hrali v prodejne a na konci smeny to prestalo fungovat to xko vyndal CD a to bylo na Sr*cky. Citovat
0 kennysek Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2011 ...jj nema se otacet atd...jinak to s tou polohou no nechci vyvolat Flame ale asi ho dam na ležato...kvůli mému místu...a podklad mam stul kterej tolik teplo nepohlcuje ale odrazi...temer nikdy se nezahreje x) Citovat
0 Zoombik Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2011 Zase na druhou stranu proč by někdo při hraní nutně otáčel polohu Xka... Myslím, že MS samozřejmě nepočítal s tím, že někdo bude za chodu konzoli přenášet nebo s ní nějak manipulovat, ostatně je to také IMHO blbost.... Jinak samozřejmě podložka (pokud není přímo teplo vodivá) brání cirkulaci a přísunu vzduchu ke konzoli, takže přispívá k jejímu ohřevu... Jelikož je ale u SLIMu hlavní odvod tepla a větrák z jedné strany (ze shora), tak je myslím uplně jedno, jak bude. Navíc se to řešilo v jiných tématech a došlo se k názoru, že XBOX umožňuje být a je konstuován na obě polohy, je uplně jedno, jak leží a podstatné pouze je, aby měl kolem sebe dostatek volného prostoru pro přísun vzduchu (alespoň 10 - 20 cm do všech stran) Citovat
0 tommygun Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2011 xbox byl vzdycky stavenej tak, abys ho mohl mit v obou polohach, tak si myslim, ze Slim na tom nebude jinak Citovat
0 BigMen Odesláno Leden 24, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 24, 2011 Myslite ze za 2-3 mesice bude xbox 360 slim flashnutelnej? Pac rodice mi ho chou koupit (kvuli tomu se taky ptam).... A cekaj az bude flashnutej (A ja musim bohuzel cekat taky.... :( ) Citovat
0 DeSmond Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2011 Myslite ze za 2-3 mesice bude xbox 360 slim flashnutelnej?Pac rodice mi ho chou koupit (kvuli tomu se taky ptam).... A cekaj az bude flashnutej (A ja musim bohuzel cekat taky.... :( ) Jelikoz se pocitalo uz s vanoci a flash uz vice mene existuje, tak bych rekl ze do dvou tri mesicu snad jo... Ale nikdy nevis :) Citovat
0 BigMen Odesláno Leden 24, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 24, 2011 :/ to je fakt Ale uz aby byl... Citovat
0 BigMen Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 25, 2011 A je lepší Xbox360 Elite a nechat si ho flashnout. (nasel sem shop kde se jeste prodava :D ) Nebo Xbox 360 S (Slim) a pockat si na flash? (Xbox elite... nema v zakladu nainstalovany prehravac na .AVI ten update asi nestahnu s flashem ze?) Citovat
0 DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2011 Zalezi na tobe, kolik do toho chces vrazit, rozdil je asi jen ve vzhledu a rozmerech (krom jinych dobnosti) a slim je pravdepodobne min poruchovy....takze jde o to kolik do toho chces vrazit... Citovat
0 BigMen Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 25, 2011 Hh budou to platit rodice.. :D takze me je to celkem jedno. (Jaka je zivotnost Xboxu Elite?) Citovat
0 DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2011 To ti nereknu, ale jestli je to jedno rodicum, tak jdi urcite do slimu. Zalezi na tve casova preferenci :) Citovat
0 BigMen Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 25, 2011 mno jo jenzeja chci hrat co nejdriv :( mam uz koupenou i 42" TV Citovat
0 DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2011 To chapu, v tom pripade jdi klidne do elitu zas tak se nestane a nebo si kup nejakej bundle slimu s hrou a nez to pujde flashnout budes hrat jednu hru :) Nevim odkud si, ale ja jsem v praze v gamescapu kupoval v lete slimko potom co jsem mel na starym rrod a tam jsem si k tomu mu mohl vybrat jakoukoliv hru asi do 1400 a kdyz si poridis hru s multakem tak ti to vydrzi hodne dlouho... Citovat
0 Majlou Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2011 a kdo ho ma kdyz uz existuje?:) Citovat
0 BigMen Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 25, 2011 a kdo ho ma kdyz uz existuje? co kdo má? Citovat
0 Majlou Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2011 co kdo má? no flash na slim psali tu ze uz nekde existuje:) Citovat
0 BigMen Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 25, 2011 lol to je tak max na 2-3 konzolích (Beta testy...) jeste bude trvat nez to vypustej do sveta. (Ale uz by si meli pohnout.) Citovat
0 Majlou Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2011 no meli bo uz me nebavi cekat jestli slim nebo elite Citovat
0 trefcz Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2011 http://konsolenprofis.de/ ??? Citovat
Otázka
BigMen
Ahoj Mám pár otázek k Xbox360 Slim.
1. V jake poloze se nejlepe chladí? (v leze ve stoje)
2. Kdy bude flashnutelne?
3. Přehřívá se?
4. Přehrává AVI. ?
5. Sekají se na něm hry?
Děkuji za odpovědi :)
30 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.