jyrki Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 film se hlásí jako Unsupported data,co s tím prosím?? díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 jakej máš fw? do jaký složky dáváš video ? jakej formát videa (rozlišení atd) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jyrki Odesláno Srpen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 mpeg-4 movie....dávám to do složky video...fm 3.10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 asi máš ofiko 3.10 co :D..updatuj na 3.50 a to video by mělo jít ;) fw můžeš najít tady dl.qj.net Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jyrki Odesláno Srpen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 pořád pročítám to pro ty začátečníky,ale jsem z toho ještě blbější...ok,díky,mrknu na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jyrki Odesláno Srpen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 ok...jak hledám jak můžu,čtu,listuji, prostě se tady nevyznám,koupil jsme před nedávnem psp....podle návodu pro začátečníky jsem přišel na to že mám akorát TA-082 s fw 3.10.....jak bych to měl updatovat,stáhl jsem to do compu...ale co dál....prosím o radu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jyrki Odesláno Srpen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 ok neva.....myslel jsem jen heslovitě napsat....udělej tohle a tohle....a já bych si to už našel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 :D.....ten update nakopíruj na kartu PSP/GAME/UPDATE/EBOOT.PBP pokud se ten soubor jmenuje např blablablaEBOOT.PBP tak ho přejmenuj :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 :D.....ten update nakopíruj na kartu PSP/FAME/UPDATE/EBOOT.PBP pokud se ten soubor jmenuje např blablablaEBOOT.PBP tak ho přejmenuj :D je to takle PSP/GAME/UPDATE/EBOOT.PBP ne fame xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 je to takle PSP/GAME/UPDATE/EBOOT.PBPne fame xD jej chybka :oops::D..už sem to editoval :D...psal sem to v půl čtrvtý ráno no :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jyrki Odesláno Srpen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 chlapi díky,uz to fičí....fakt bomba.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jyrki
film se hlásí jako Unsupported data,co s tím prosím?? díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts