david309 Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Čaute, chci se zeptat co je lepší podle vás ? Která hra má lepší Multiplayer na PC. Napište ještě proč . Díky za odpovědi. A prosím žadný FLAME WAR ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Tak , hry vlastním obidve , hrám obidve .. vlastne , Black Ops už nie. Modern Warfare 2 hrávam ligovo , tak isto som hrával aj Black Ops .. lenže v Black Ops ma s*ali tie FPS Dropy a iné neoptimalizované veci .. Keď na BO výjde PROmod , tak budem uvažovať o návrate .. Ja hovorím že MW2 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 souhlasím s DarkTemplar jednoznačně MW2 a taky mě v BO S*alo že se zrodíš a zabije tě frag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Usagi , keď hráš S&D tak sa ti to nestane ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 CoD4 je nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 OT ftw ^^ ;) Inak CoD4 je najlepšie kvôli PROmodu , ktorý je pre MW2 nedostupný a vždy bude a na Black Ops sa už pracuje na ňom ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Zalezi jako na co...Na zabavu bych rekl ze vic Black ops protoze je neovejsi a zabavnejsi :D ale MW2 je takovy PRO gamingovz...rpsote QS jsou tam lehci atd...ale taky zabavna...pro me MW2 :¨) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Jedine MW2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david309 Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Díky moc za vaše ohlasy. Jdu do MW 2 . LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Black Ops : Horsi spawn system sem neviděl. MW 2 je o proti timu něco božského. Na rozdíl od MW 2 tam můžeš víc upravovat zbraně, playercard atd.... Víc kamuflazi na zbrane.... vic vybalancovany zbrane o proti mw 2 ( priklad ACR a UMP45 ) = Total overpowered zbraně. MW 2 : Mnohem vic cheateru nez v BO... ( zatim ... nechci si predstavit situaci po půl roce ), někdo má stále s BO problémy s LAGY ( PC verze ) ... u MW 2 nic takového nikdy nebylo. ( Kdybych měl porovnat Spec Ops a Zombie Mod, tak budu pro Spec Ops.... Spec ops je podle mého názoru absolutní špíčka co MW 2 může nabídnout... Sice po dohrání už tak nezabaví.. ale na první hraní je to něco fantastického ) Shrnul bych to takhle : Kdyby v BO nebyl ten pošahanej Spawn System a ty LAGY ( ano, já s nimi problém pořád mám a věřím že nejsem jediný komu zatím patch nepomohl ), tak jsem pro BO jednoznačně... ale protože tam tohle vsechno je, tak jsem pro MW 2.... a proč ? Protože Spawn system je v celku normální a žádně problémy s lagama sem nikdy neměl.. ( Kdybych měl třeba Xbox.. tak dám přednost BO ) .. tak asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.