Jump to content

Call of Duty ► Black Ops VS Modern Warfare 2 \ Multiplayer \ Co je lepší ?

Recommended Posts

Posted

Black Ops : Horsi spawn system sem neviděl. MW 2 je o proti timu něco božského.

Na rozdíl od MW 2 tam můžeš víc upravovat zbraně, playercard atd....

Víc kamuflazi na zbrane.... vic vybalancovany zbrane o proti mw 2 ( priklad ACR a UMP45 ) = Total overpowered zbraně.

MW 2 : Mnohem vic cheateru nez v BO... ( zatim ... nechci si predstavit situaci po půl roce ), někdo má stále s BO problémy s LAGY ( PC verze ) ... u MW 2 nic takového nikdy nebylo.

( Kdybych měl porovnat Spec Ops a Zombie Mod, tak budu pro Spec Ops.... Spec ops je podle mého názoru absolutní špíčka co MW 2 může nabídnout... Sice po dohrání už tak nezabaví.. ale na první hraní je to něco fantastického )

Shrnul bych to takhle : Kdyby v BO nebyl ten pošahanej Spawn System a ty LAGY ( ano, já s nimi problém pořád mám a věřím že nejsem jediný komu zatím patch nepomohl ), tak jsem pro BO jednoznačně... ale protože tam tohle vsechno je, tak jsem pro MW 2.... a proč ? Protože Spawn system je v celku normální a žádně problémy s lagama sem nikdy neměl.. ( Kdybych měl třeba Xbox.. tak dám přednost BO ) .. tak asi tak.