david309 Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2011 Čaute, chci se zeptat co je lepší podle vás ? Která hra má lepší Multiplayer na PC. Napište ještě proč . Díky za odpovědi. A prosím žadný FLAME WAR ! Citovat
DarkTemplar Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2011 Tak , hry vlastním obidve , hrám obidve .. vlastne , Black Ops už nie. Modern Warfare 2 hrávam ligovo , tak isto som hrával aj Black Ops .. lenže v Black Ops ma s*ali tie FPS Dropy a iné neoptimalizované veci .. Keď na BO výjde PROmod , tak budem uvažovať o návrate .. Ja hovorím že MW2 ;) Citovat
usagi111 Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2011 souhlasím s DarkTemplar jednoznačně MW2 a taky mě v BO S*alo že se zrodíš a zabije tě frag Citovat
DarkTemplar Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2011 Usagi , keď hráš S&D tak sa ti to nestane ;) Citovat
DarkTemplar Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2011 OT ftw ^^ ;) Inak CoD4 je najlepšie kvôli PROmodu , ktorý je pre MW2 nedostupný a vždy bude a na Black Ops sa už pracuje na ňom ;) Citovat
silver Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2011 Zalezi jako na co...Na zabavu bych rekl ze vic Black ops protoze je neovejsi a zabavnejsi :D ale MW2 je takovy PRO gamingovz...rpsote QS jsou tam lehci atd...ale taky zabavna...pro me MW2 :¨) Citovat
david309 Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 25, 2011 Díky moc za vaše ohlasy. Jdu do MW 2 . LOCK Citovat
Mr.Steph Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2011 Black Ops : Horsi spawn system sem neviděl. MW 2 je o proti timu něco božského. Na rozdíl od MW 2 tam můžeš víc upravovat zbraně, playercard atd.... Víc kamuflazi na zbrane.... vic vybalancovany zbrane o proti mw 2 ( priklad ACR a UMP45 ) = Total overpowered zbraně. MW 2 : Mnohem vic cheateru nez v BO... ( zatim ... nechci si predstavit situaci po půl roce ), někdo má stále s BO problémy s LAGY ( PC verze ) ... u MW 2 nic takového nikdy nebylo. ( Kdybych měl porovnat Spec Ops a Zombie Mod, tak budu pro Spec Ops.... Spec ops je podle mého názoru absolutní špíčka co MW 2 může nabídnout... Sice po dohrání už tak nezabaví.. ale na první hraní je to něco fantastického ) Shrnul bych to takhle : Kdyby v BO nebyl ten pošahanej Spawn System a ty LAGY ( ano, já s nimi problém pořád mám a věřím že nejsem jediný komu zatím patch nepomohl ), tak jsem pro BO jednoznačně... ale protože tam tohle vsechno je, tak jsem pro MW 2.... a proč ? Protože Spawn system je v celku normální a žádně problémy s lagama sem nikdy neměl.. ( Kdybych měl třeba Xbox.. tak dám přednost BO ) .. tak asi tak. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.