mike97 Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Potřeboval bych poradit s pár věcma... Chtěl bych se zeptat, co je lepší android vs ios? Mobil bych si chtěl kupovat v červnu-jaká by byla asi cena, pořád stejná? A kdy asi vyjde iPhone 5? Chtěl bych pro a proti... můj taťka má galaxy S s androidem, ale nikdy jsem neměl v ruce na delší dobu Iphone, takže nemůžu porovnat. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Android vs. iOS každému vyhovuje něco jiného takže příznivci Applu ti řeknou iOs a Androidáci Android něco jako Ps3 vs. Xbox ;) Myslím že cena bude stejná jako ted ceny se hnou až vyjde další iPhone což by mělo být cca. v Listopadu ale kdy přesně to nikdo neví... Jinak já osobně bych šel do iOs ;) takže do iPhonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Viděl bych to stejně :) kdybych se mezi tim rozhodoval šel bych do iPhonu hlavně kvůli aplikacím na android jich je sice taky hodně, ale přece jen se pro iPhone dělá aplikací více. A navíc iPhone mi přijde jako mobil pro mladší, mobili typu HTC mají sice spousty skvělejch funkcí, ale většinu z nich ty jako student nevyužiješ, tak jako třeba nějakej [biznismen]. takže pro mě iPhone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Leden 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 asi máte pravdu.. taťka to má taky ten mobil jako pracovní a nějakých dobrých her taky moc není... Takže půjdu asi do Iphona... ale když má vyjít v listopadu tak by byl v česku až po lednu co? Já chcu mobil na kterém bych hrál hry atd... chcu ho vyměnit za psp, protože to už zamrzlo... takže Iphone je asi dobrá volba... :) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Já to myslel že cca v Listopadu bude u nás ale težko říct.. Jinak prodej Psp a kup si 4ku ale jestli nemáš tolik peněz tak ti bude stačit i 3Gs ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Leden 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 no já mám teď zhruba 9 tisíc... tak to by mi i stačilo to 3gs n? a kdyby vyšla 5 tak bych si jipak koupil... a za kolik myslíš že bych pak prodal to 3gs? Díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 pokud vyjde 5,tak to 3GS už asi nebude nikdo chtít(jako dnes 3G),ale 5000 bys za to mohl určitě dostat,ale nad těch 9000 určitě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.