Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nečinné procesy systému windows

Lentilek2

Otázka

Mám na notasu 2ghz 2core AMD procesor,a strašně se přehřívá,nejvíc procent si berou "Nečinné procesy systému windows"vždy 50 a víc,bez zátěže má 62stupnu(s těmi procesy),a se zatěží 70 a víc(o hrách ani nemluvím),zkoušel jsem to vypnoutnešlo,nejde to nějak omezit?

A ještě na ext.HDD mám nějakou složku $recycle..... nijak ji nemužu smazat,ani vysypat koš nepomaha,nic,a defragmentace nejprve defargmentuje všechny soubory,a pak se snaží defragmentovat tuto dvoufragmentovu složku,ale nafragentuje ji na 75 fragmentu,když se to pokouším znova,tak zase víc fragmentů,ani smazat,ani defragmentovat,co s tím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

amd athlon 64 II m300 2ghz 1mb (vyrovnavaci pamet?nabo tak nějak)

jsem koukal po mojem notebooku a přidal jsem k tomu cooling,a někdo si na nějakym americkym foru stěžoval,že měl vždy přijemne teploty,ale po 9ti měsicich se mu začal přehřivat,a sam vypinat,ten sam problem co mam ja a segra(taky acer 5542g)

a ještě když jsem updatoval BIOS,tak mi přestal notebook vypalovat,bootovat a brat CD,bere,a vypaluje jen DVD,takže si nemužu nainstalovat třeba linux(který je na CD)

PS:segre vše jede,po uspěšnem BIOS update

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu