Jump to content
  • 0

Question

Posted

Mám na notasu 2ghz 2core AMD procesor,a strašně se přehřívá,nejvíc procent si berou "Nečinné procesy systému windows"vždy 50 a víc,bez zátěže má 62stupnu(s těmi procesy),a se zatěží 70 a víc(o hrách ani nemluvím),zkoušel jsem to vypnoutnešlo,nejde to nějak omezit?

A ještě na ext.HDD mám nějakou složku $recycle..... nijak ji nemužu smazat,ani vysypat koš nepomaha,nic,a defragmentace nejprve defargmentuje všechny soubory,a pak se snaží defragmentovat tuto dvoufragmentovu složku,ale nafragentuje ji na 75 fragmentu,když se to pokouším znova,tak zase víc fragmentů,ani smazat,ani defragmentovat,co s tím?

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

amd athlon 64 II m300 2ghz 1mb (vyrovnavaci pamet?nabo tak nějak)

jsem koukal po mojem notebooku a přidal jsem k tomu cooling,a někdo si na nějakym americkym foru stěžoval,že měl vždy přijemne teploty,ale po 9ti měsicich se mu začal přehřivat,a sam vypinat,ten sam problem co mam ja a segra(taky acer 5542g)

a ještě když jsem updatoval BIOS,tak mi přestal notebook vypalovat,bootovat a brat CD,bere,a vypaluje jen DVD,takže si nemužu nainstalovat třeba linux(který je na CD)

PS:segre vše jede,po uspěšnem BIOS update