Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

JailBreak for 3.55 ? Info

Venushja

Otázka

Zdravim ...

Chtel bych se zeptat ...

1)Mám tedka v PS3 fw 3.41 a nevim jestli kvuli PSN prejit na 3.55 ( sice sem nekde cetl ze na PSN se dostanu s timto fw ale nenasel sem uz zadne zminky o tom jde to jeste? )

2)Potreboval bych se zeptat jakej je 100% fukcni CFW pro verzi 3.55

3)Pokud si dam CFW pro 3.55 je moznost downgrade bez poskozeni mechaniky (Prehravani BlueRay filmu?)(Pokud ano muzete prilozit strucny navod?)

4) Kdyz budu mit 3.55 fw tak jaky program mi umozni spoustet hry jako na 3.41fw ? popripade zvladne i ten program Backup na Interni HDD bez FTP ? Jako to ma multiMAN ?

5) Nemohl by me nekdo dat strucny navod do par radku co presne stahnout co nainstalovat a jak postupovat pri spousteni her ? (Nejsem zadnej n00b jenom nejsem v obraze s timto Firmwarem)

Dekuji za odpovedi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

1) na PSN se dostanes i s CFW 3.55

2) mne osobne slape v poho Kmeaw

3) Neni problem to vratit na 3.55 OFW (o downgrade jsem se nezajimal takze nevim)

4) Pokud naisntalujes 3.55 Kmeaw, tak je nejlepsi volbou: Gaia Manager 2.04 (Dead Space 2 a Mass Effect 2 a GT5 na tom jede v pohode)

5) více zde http://console-forum.net/tema/113184-ps3-3-55-custom-firmware-faq a zde: http://console-forum.net/tema/112935-kmeaw-cfw-3-55-instalace-faq-hb-update-21-1

Odkaz ke komentáři

• 0
ano, ale flashka musi bit naformatovana do FAT32.

nebo si hru na inteni disk posles pomoci FTP manageru

To prave pres pres FTP nechci zistil jsem ze pres Flashku to je rychlejsi ... Jak sem psal Nejsem zadnej n00b jenom sem n evedel jestli to jde a jde to pres ten Gaia Manager 2.04 teda? Potrebuju co nevic Info o tomto FW abych nahodou neco neposra* az budu kdyztak delat update

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu