Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

flash dvdrom a stary xbox

Otázka

Odesláno

dobrý den. chci se yeptat mam pujceny starsi xbox ale byla tam nefunkcni dvdromka. sehnal jsem starsi samsung dvdrom a mela by mít flash extreme 1.6 v xboxu jsem ji vymenil a pak palnul hru a nic. docet sem se o nejakem klici jeste do xboxu. da se to nejak rozchodit aniz bych musel udelat znova flash? mam to jen pucene a nechce se mi utracet za flash. to radeji zkusim udelat flash sam :D ale nevim zda tim nemohu neco poskodit. spis bych chtel vyresit pouze ten klic. dekuji za postrehy a rady ;)

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Na vyčtení keye ze staré mechaniky potřebuješ nějaký ck3 extraktor který na té mechanice bude fungovat, který si musíš někde koupit (na 80% ze zahraničí), a pak pomocí něho zapojit mechaniku k pc, a tam např přes jungleflasher vyčíst key atd... a pak postupovat podle různých návodů na flash kterých je na netu mraky, i tady na foru něco je, já doporučuji dosflash... Ale jak říká toro, radši zaplať pár stovek za flash a budeš to mít tak jak to má být bez problémů, a většinou se zárukou na práci.

• 0
Odesláno
:( tak to je vela skoda ze je to tak zadrbane :( tu na ostrave co sem cet za to vseci chcou 8set a to je dost :( kdybych to mel nekde posilat tak me to stejne na 8set vyjde coz je naprd. skoda no i tak diky za rady ;)

Není pravda romik si účtuje 500,- ;) http://console-forum.net/tema/75521-servisni-sluzby-xbox-360-flash-lt-1-1-opravy-rrod-zaruka-na-praci

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu