Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Crysis 2 - MP Demo

Gerrapa

Recommended Posts

• Odpovědi 89
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Muzes vytvorit tri ucty po mesicni goldu zdarma, tak nevim co resis....

Takže mám po třech měsících během měsíce a půl :D První účet jsem vytvořil xManltua, takže jsem udělal hned novej xManitua a asi po 2 tejdnech jsem zjistil, že na UK je víc možností, takže jsem udělal UK :D Ty jo proč já sem takovej vůl pořád :)

Ke Crysis : Nevim proč, ale dám qick match > najdou se lidi načítá se hra a najednou se to sekne :/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže mám po třech měsících během měsíce a půl :D První účet jsem vytvořil xManltua, takže jsem udělal hned novej xManitua a asi po 2 tejdnech jsem zjistil, že na UK je víc možností, takže jsem udělal UK :D Ty jo proč já sem takovej vůl pořád :)

To bylo velmi nestastne rozhodnuti :) To ja mam myslim jeste jeden k dobru, ale zatim ho nepotrebuji :)

Odkaz ke komentáři

Ja vim ze muzu mit gold zdarma jenom u tech 3 me de o to ze mi prijde nespravedlivy ze ty dalsi sou o to ochuzeny, pac my mame na xku 7 uctu. Nejdriv si veci poradne precti nez zacnes mit kecy.

V tom pripade tady resis:

1) neco uplne jineho

2) je to pekna kravina, to by sis mohl donekonecna vytvaret ucty s goldem.

Chapes jaka je to pitomost?

Odkaz ke komentáři

Jezis marja jasne ze chapu ale kdyz je v domacnosti kuprikladu vice sourozencu je to nespravedlivy jestli si myslis ze je to blbost tak na to nereaguj.

Tak to uz bys pak mel rovnout pomlouvat politiku placeneho mulitplayeru :) Myslim ze muzes rad ze jsou alespon ty tri mesice zdarma

Odkaz ke komentáři

Tak mám pár her odehráno... Nemůžu si pomoct, ale přijde mi to jako futuristický Black Ops, hraje se to skoro stejně, samozřejmě kromě dovedností jako cloak atd.

A štve mě absence submachine guns, chybí mi rychlý styl hry. Scar je docela pomalý, ta brokovnice jde, ale zase je dost pomalá, o kulometu ani nemluvím. Co používáte za zbraň?

Jestli si chcete zahrát, tak Gamertag mám v podpise.

Odkaz ke komentáři

Nevim jak vy ale ja pouzivam scar a hru mi to vyhledava tak 1 minutu nanejvys. :D Futuristicky black ops... Nemuze se to srovnavat, kdyby vysli crysis 2ky driv nez black ops rikali by ste to samy? Asi ne... na mě to zapůsobilo a jestli to bude mít dobrej příběh máme se na co těšit.

Odkaz ke komentáři

JJ uz mi to vyhledava taky rychle, odehral jsem jen asi 4 hry ale musim rict ze me to celkem chytlo, ovladani je vyvazene stejne jako hratelnost. Cele je to dynamicke a ma to spad. Kdyz jsem ted hral s brokovnici tak jsem si pripadal s nejakymy killy jako opravdovy frajer. Je tu ale prostor i pro taktizovani. Tak ze po kratkem nahledu jsem velmi mile potesen. Az na grafiku. Tohle ma byt top? Videl jsem na xboxu i hezci hry, krom toho se mi kolikrat docitaji textury...

Jo a jedina vada na ovladani mi prijde nona vize (nebo termo vize) ktera se slozite spousti na dpadu...

Odkaz ke komentáři

Jeee nemel te tu o hrani :D tak nekdo uploadnete nejaky video :)...jaka je ta grafika??je to takovy jak slibovali?nebo to je tezce slabe? :D

Za me zklamani, ale tezko soudit podle takoveho kousku, kazdopadne me stve pomale nacitani textur a mrakodrapy v dalce vypadaj jak v prvni mafii :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu