Kapr Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Ja uz mam rank 5 :) tak je to ok to dám :) btw takhle to vypadá přibližně u mě :) promin.......ale delas si PR****???to je to fakt tak spatny????kde je ta grafika? :D vzdyt to vypada pekne hnusne....a jak se nedocitaj textury...chapu...je to jen beta...ale pochybuju ze grafika bude vypadat lip :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 porad je to konzole... psali ze vytahnou maximum z pocitacu... myslim ze xbox nedava dx11 pixel shader 5 atd :D a antialiasing asi taky ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 pořád se jedná o mp demo kde není grafika kvuli plynulosti fps vytažena do maxima , podle mě bude singl lepší , stejně jako tomu je u grafiky v Battlefieldu BC2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 grafika je parádní mám vyzkoušeno na full hd lg monitoru ... jinak nevíte jak funguje to 3D? to by mě velice zajímalo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 grafika je parádní mám vyzkoušeno na full hd lg monitoru ... jinak nevíte jak funguje to 3D? to by mě velice zajímalo :D Na mem 40 placovem full hd sumsungu teda grafika zklamala je to ndaprumer, ale urcite ne to nejlepsi co jsem videl, a to docitani textur je fakt bes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Zdravím taky mě to nějak nenatchlo... ale možná to bude tím že jsem lamka a FPS MP si fakt nedávám na tom gamepadu vubec nechápu jak to ty lidi tak mužou hrát oni to hrajou jak na myši jsou to fakt borci :) já než se otočím tak me zmlátí pažbou :D jinak grafika si myslim že ujde na to že je to konzole X let stará tak pořád dobrý ale přijde mi že bulletstorm jí má lepší ale budme rádi že tahle hra vyšla i na konzole myslim si že je spíše dělaná pro PC uvidíme jak bude vypadat singl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedeR1505 Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 jinak těm co to zamrzává existuje bohužel jeden recept. Vypnout Wirelles a natáhnout ethernetový kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 jinak těm co to zamrzává existuje bohužel jeden recept. Vypnout Wirelles a natáhnout ethernetový kabel. Ja jsem teda jeste z wifi problem nemel, ale pravda je ze jsem nehral ani hodinu... (Kdo vi, mozna se mi prave proto docitaj textury :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 DeSmond: Já mám router a do xka mám zapojenej kabel a taky se mi dočítaji wifi to nebude určitě je to hardwarem xboxu to lepší nebude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Ta grafika neni tak dobrá aby s tím měl hw xboxu problem viděl jsem i hezčí hry co jeli v poho. Přeci jen je to betatest takze věřím ze se to zlepší v alfa verzi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 DeSmond: alpha verze je před betou a většinou se nedostane k veřejnosti, vývoj jde zjenodušeně takhle: alpha -> beta -> konečná verze jinak hra je super, vážně mě ta hratelnost chytla a grafika se mi líbí, textury mi doskakují jen na začátku, když se respawnu, pak už jak pobíhám, tak je všechno v pohodě. Osobně se mi zdá, že unreal engine má s doskakováním horší problémy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 naco si kupujete konzoli ked su to sracky a len sa rozcilujete jak ktera hra vypada.na pc bude grafika super ale kolik zvas ju spusti o neco lepsi kvalite nes ma xko.us to vidim vsichni mate doma 4jadra a gtx 580 ze.omg.grafiku to ma super na xko je to top a je to multak a ten je vzdy jiny nez singl ve vsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 naco si kupujete konzoli ked su to sracky a len sa rozcilujete jak ktera hra vypada.na pc bude grafika super ale kolik zvas ju spusti o neco lepsi kvalite nes ma xko.us to vidim vsichni mate doma 4jadra a gtx 580 ze.omg.grafiku to ma super na xko je to top a je to multak a ten je vzdy jiny nez singl ve vsem. Mě osobně grafika u her mic nezajímá ( hratelnost má přednost) jen konstatuju ze taková pecka cryengine ne neni. Na to jaké kopem toho bylo halo. S tou alphu se omlouvam nebyl jsem si jistý jestli je pred betou nebo Az po ní. Děkuji Za opravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mayk001 Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 No jo ale je problém že já wirelles nemám,mám ethernetovej kabel a stejně to zamrzá...:(.Ale ve videích se jim to zasekává při loadingu,mě se to načte,ukážou se mi zbraně atd. a asi po 3 sec. zčerná obrazovka a nejde s tim nic udělat než reset console.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Tak dnes jsem zase chvilku zaparil a musim rict ze je to docela sranda. Za nektery killy jsem si pripadal jak buh, treba kdyz jsem skluzem projel sklenik a nepritele na konci odpraskl brokovnici :) Docela mi to i slo :) Malo kdy jdem po par hrach trich ctyrech hrach Asi nad 7 kill streak... Je to strasny adrenalin, nikdy nevite kdy na vas nikdo vybafne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 no já nevím, engine není vždy jen o detailech grafiky, ale o nasvícení, možnostech fyziky, procesoru atd atd.. myslím si, že tenhle cryengine 3 nás do budoucna ještě mnoho překvapí, určitě více, než starý unreal 3 z GoW 2 COD atd... jen aby to doskakování textur nějak nesouviselo s tím, že sami tvůrci prohlašovali, že při jeho vývoji operovali daleko za udávanými algorytmy výrobce Xka.. přece jenom, na počítači bude určitě vypadat lépe, ale kdo čeká nějaké extra zázraky, tak ty se konat nebudou, protože pokuýd je engine vyvíjen multiplatfomně, vždy má určité limitování ze strany omezeného hardware konzolí. určitě nechcu zakládat nějaký flame, jde mi jen o to, že je tenhle engine ještě v plenkách, ale určitě můžeme mnoho očekávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 no já nevím, engine není vždy jen o detailech grafiky, ale o nasvícení, možnostech fyziky, procesoru atd atd.. myslím si, že tenhle cryengine 3 nás do budoucna ještě mnoho překvapí, určitě více, než starý unreal 3 z GoW 2 COD atd... jen aby to doskakování textur nějak nesouviselo s tím, že sami tvůrci prohlašovali, že při jeho vývoji operovali daleko za udávanými algorytmy výrobce Xka.. přece jenom, na počítači bude určitě vypadat lépe, ale kdo čeká nějaké extra zázraky, tak ty se konat nebudou, protože pokuýd je engine vyvíjen multiplatfomně, vždy má určité limitování ze strany omezeného hardware konzolí. určitě nechcu zakládat nějaký flame, jde mi jen o to, že je tenhle engine ještě v plenkách, ale určitě můžeme mnoho očekávat Jen tak pro zajimavost, cod nebezi na unreal enginu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Ha,tak jsem hrál teď dvě hoďky a je to super,je příjemný skočit ze střechy a během toho ňákýho ňoumu sestřelit :D //: BTW. kde vzal tu mapu ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Mě by jen zajímalo jestli je tam ten ingame upgrade zbraní jako byl v jedničce , jak šel měnit zaměřovač , munice , připevnit tlumič to se mě na crysis 1 libilo ... že každá zbraň měla mnoho variací , u dvojky sem tenhle ingame upgrade neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 //: BTW. kde vzal tu mapu ? :D To je druha map (jiny mod) ktera se ti otevre pri sestem ranku Mě by jen zajímalo jestli je tam ten ingame upgrade zbraní jako byl v jedničce , jak šel měnit zaměřovač , munice , připevnit tlumič to se mě na crysis 1 libilo ... že každá zbraň měla mnoho variací , u dvojky sem tenhle ingame upgrade neviděl Neni, celkove se multiplayer hodne zmenil a to k lepsimu. Nektere moznosti uz tu nejsou ale srandy se uzije vic, je to cele akcnejsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 6 rank mám ale nějakou novou mapu sem teda jeste nevidel... dostanu navic herni mod crashsite ale mapu ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Tak to se omlouvam, asi nejaky protekcak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Shit bych si ji i zahral :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RIPR Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Nevíte, jak je to s tím Free demem? Mělo být dostupné od 12 hodin EST (18 hodin u nás) a pořád to po mě chce gold účet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Leden 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Jaký free demo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.