Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Crysis 2 - MP Demo

Gerrapa

Recommended Posts

Ja uz mam rank 5 :) tak je to ok to dám :) btw takhle to vypadá přibližně u mě :)

promin.......ale delas si PR****???to je to fakt tak spatny????kde je ta grafika? :D vzdyt to vypada pekne hnusne....a jak se nedocitaj textury...chapu...je to jen beta...ale pochybuju ze grafika bude vypadat lip :/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 89
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

grafika je parádní mám vyzkoušeno na full hd lg monitoru ... jinak nevíte jak funguje to 3D? to by mě velice zajímalo :D

Na mem 40 placovem full hd sumsungu teda grafika zklamala je to ndaprumer, ale urcite ne to nejlepsi co jsem videl, a to docitani textur je fakt bes...

Odkaz ke komentáři

Zdravím taky mě to nějak nenatchlo... ale možná to bude tím že jsem lamka a FPS MP si fakt nedávám na tom gamepadu vubec nechápu jak to ty lidi tak mužou hrát oni to hrajou jak na myši jsou to fakt borci :) já než se otočím tak me zmlátí pažbou :D jinak grafika si myslim že ujde na to že je to konzole X let stará tak pořád dobrý ale přijde mi že bulletstorm jí má lepší ale budme rádi že tahle hra vyšla i na konzole myslim si že je spíše dělaná pro PC uvidíme jak bude vypadat singl.

Odkaz ke komentáři

DeSmond: alpha verze je před betou a většinou se nedostane k veřejnosti, vývoj jde zjenodušeně takhle: alpha -> beta -> konečná verze

jinak hra je super, vážně mě ta hratelnost chytla a grafika se mi líbí, textury mi doskakují jen na začátku, když se respawnu, pak už jak pobíhám, tak je všechno v pohodě. Osobně se mi zdá, že unreal engine má s doskakováním horší problémy

Odkaz ke komentáři

naco si kupujete konzoli ked su to sracky a len sa rozcilujete jak ktera hra vypada.na pc bude grafika super ale kolik zvas ju spusti o neco lepsi kvalite nes ma xko.us to vidim vsichni mate doma 4jadra a gtx 580 ze.omg.grafiku to ma super na xko je to top a je to multak a ten je vzdy jiny nez singl ve vsem.

Odkaz ke komentáři

naco si kupujete konzoli ked su to sracky a len sa rozcilujete jak ktera hra vypada.na pc bude grafika super ale kolik zvas ju spusti o neco lepsi kvalite nes ma xko.us to vidim vsichni mate doma 4jadra a gtx 580 ze.omg.grafiku to ma super na xko je to top a je to multak a ten je vzdy jiny nez singl ve vsem.

Mě osobně grafika u her mic nezajímá ( hratelnost má přednost) jen konstatuju ze taková pecka cryengine ne neni. Na to jaké kopem toho bylo halo. S tou alphu se omlouvam nebyl jsem si jistý jestli je pred betou nebo Az po ní. Děkuji Za opravu.

Odkaz ke komentáři

No jo ale je problém že já wirelles nemám,mám ethernetovej kabel a stejně to zamrzá...:(.Ale ve videích se jim to zasekává při loadingu,mě se to načte,ukážou se mi zbraně atd. a asi po 3 sec. zčerná obrazovka a nejde s tim nic udělat než reset console....

Odkaz ke komentáři

Tak dnes jsem zase chvilku zaparil a musim rict ze je to docela sranda. Za nektery killy jsem si pripadal jak buh, treba kdyz jsem skluzem projel sklenik a nepritele na konci odpraskl brokovnici :) Docela mi to i slo :) Malo kdy jdem po par hrach trich ctyrech hrach Asi nad 7 kill streak... Je to strasny adrenalin, nikdy nevite kdy na vas nikdo vybafne :)

Odkaz ke komentáři

no já nevím, engine není vždy jen o detailech grafiky, ale o nasvícení, možnostech fyziky, procesoru atd atd.. myslím si, že tenhle cryengine 3 nás do budoucna ještě mnoho překvapí, určitě více, než starý unreal 3 z GoW 2 COD atd... jen aby to doskakování textur nějak nesouviselo s tím, že sami tvůrci prohlašovali, že při jeho vývoji operovali daleko za udávanými algorytmy výrobce Xka.. přece jenom, na počítači bude určitě vypadat lépe, ale kdo čeká nějaké extra zázraky, tak ty se konat nebudou, protože pokuýd je engine vyvíjen multiplatfomně, vždy má určité limitování ze strany omezeného hardware konzolí. určitě nechcu zakládat nějaký flame, jde mi jen o to, že je tenhle engine ještě v plenkách, ale určitě můžeme mnoho očekávat

Odkaz ke komentáři

no já nevím, engine není vždy jen o detailech grafiky, ale o nasvícení, možnostech fyziky, procesoru atd atd.. myslím si, že tenhle cryengine 3 nás do budoucna ještě mnoho překvapí, určitě více, než starý unreal 3 z GoW 2 COD atd... jen aby to doskakování textur nějak nesouviselo s tím, že sami tvůrci prohlašovali, že při jeho vývoji operovali daleko za udávanými algorytmy výrobce Xka.. přece jenom, na počítači bude určitě vypadat lépe, ale kdo čeká nějaké extra zázraky, tak ty se konat nebudou, protože pokuýd je engine vyvíjen multiplatfomně, vždy má určité limitování ze strany omezeného hardware konzolí. určitě nechcu zakládat nějaký flame, jde mi jen o to, že je tenhle engine ještě v plenkách, ale určitě můžeme mnoho očekávat

Jen tak pro zajimavost, cod nebezi na unreal enginu...

Odkaz ke komentáři

Mě by jen zajímalo jestli je tam ten ingame upgrade zbraní jako byl v jedničce , jak šel měnit zaměřovač , munice , připevnit tlumič to se mě na crysis 1 libilo ... že každá zbraň měla mnoho variací , u dvojky sem tenhle ingame upgrade neviděl

Odkaz ke komentáři

//: BTW. kde vzal tu mapu ? :D

To je druha map (jiny mod) ktera se ti otevre pri sestem ranku

Mě by jen zajímalo jestli je tam ten ingame upgrade zbraní jako byl v jedničce , jak šel měnit zaměřovač , munice , připevnit tlumič to se mě na crysis 1 libilo ... že každá zbraň měla mnoho variací , u dvojky sem tenhle ingame upgrade neviděl

Neni, celkove se multiplayer hodne zmenil a to k lepsimu. Nektere moznosti uz tu nejsou ale srandy se uzije vic, je to cele akcnejsi...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu