Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Crysis 2 - MP Demo

Gerrapa

Recommended Posts

• Odpovědi 89
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Ahoj, muze mi nekdo prosim poradit? Dneska jsem poprvy hodil xko na net abych zkusil Crysis 2, ale pri nacitani hry mi to napise cervenou hlasku, ze musim bejt pripojenej k xbox live. Myslel sem, ze se normalne prihlasim z dashboardu na live, vyberu profil a je to.. Nevi nekdo v cem je zakopanej pes? Predem upozornuju ze na live jsem dneska poprvy, tim padem v tom mam trochu zmatek :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, muze mi nekdo prosim poradit? Dneska jsem poprvy hodil xko na net abych zkusil Crysis 2, ale pri nacitani hry mi to napise cervenou hlasku, ze musim bejt pripojenej k xbox live. Myslel sem, ze se normalne prihlasim z dashboardu na live, vyberu profil a je to.. Nevi nekdo v cem je zakopanej pes? Predem upozornuju ze na live jsem dneska poprvy, tim padem v tom mam trochu zmatek :-D

Mas gold?...

Odkaz ke komentáři

Ja vubec nevim. Moc tomu nerozumim. Kdyz v dashi zmacknu RT a dam Join Xbox Live for Free, tak se mi objevi okno Free membership a znova potvrdim Join tak se to nekam pripoji, pak se me to zepta na update dashe (davam NE) a pak to skoci zpatky do zakladni obrazovky dashe, kde se nacte 7 profilu. Pak se prihlasim k tomu svymu (ty ostatni jsou po puvodnim majiteli konzole) a dal nevim co s tim vic delat.. Ani nikde nevidim jestli to je gold nebo ne

Odkaz ke komentáři

Ja vubec nevim. Moc tomu nerozumim. Kdyz v dashi zmacknu RT a dam Join Xbox Live for Free, tak se mi objevi okno Free membership a znova potvrdim Join tak se to nekam pripoji, pak se me to zepta na update dashe (davam NE) a pak to skoci zpatky do zakladni obrazovky dashe, kde se nacte 7 profilu. Pak se prihlasim k tomu svymu (ty ostatni jsou po puvodnim majiteli konzole) a dal nevim co s tim vic delat.. Ani nikde nevidim jestli to je gold nebo ne

Deuha zalozka u My Xbox jak je u ni ten avatar, tam je to napsane...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu