Gerrapa Odesláno Leden 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 od sesti do deviti dneska je mozno hrat s vyvojarema ale rozhodne neni zadny free :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RIPR Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 http://nexus404.com/Blog/2011/01/27/crysis-2-multiplayer-demo-will-be-open-to-all-xbox-360-players-this-weekend-crysis-2-multiplayer-demo-will-be-opened-to-those-with-xbox-live-silver-accounts-this-weekend-only/ A co je potom toto a infa na dalších stránkách? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Leden 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 To sem nevidel :) sry ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RIPR Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Aha, takže zase náš hodnej a vždy věrnej *****osoft se rozhodl, že tato akce nebude fungovat v některých částech Evropy. Fuck! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubo82 Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Ahoj, muze mi nekdo prosim poradit? Dneska jsem poprvy hodil xko na net abych zkusil Crysis 2, ale pri nacitani hry mi to napise cervenou hlasku, ze musim bejt pripojenej k xbox live. Myslel sem, ze se normalne prihlasim z dashboardu na live, vyberu profil a je to.. Nevi nekdo v cem je zakopanej pes? Predem upozornuju ze na live jsem dneska poprvy, tim padem v tom mam trochu zmatek :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Ahoj, muze mi nekdo prosim poradit? Dneska jsem poprvy hodil xko na net abych zkusil Crysis 2, ale pri nacitani hry mi to napise cervenou hlasku, ze musim bejt pripojenej k xbox live. Myslel sem, ze se normalne prihlasim z dashboardu na live, vyberu profil a je to.. Nevi nekdo v cem je zakopanej pes? Predem upozornuju ze na live jsem dneska poprvy, tim padem v tom mam trochu zmatek :-D Mas gold?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubo82 Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 No mam novej ucet, tak predpokladam ze jo.. Jak to zjistim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Mas to napsany v dashboardu u karty uctu...ale jestli sis zakldal novej tak bys mel mit mesic zdarma. A zkousel ses pripojit ruco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubo82 Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Jdu se na to mrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubo82 Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Ja vubec nevim. Moc tomu nerozumim. Kdyz v dashi zmacknu RT a dam Join Xbox Live for Free, tak se mi objevi okno Free membership a znova potvrdim Join tak se to nekam pripoji, pak se me to zepta na update dashe (davam NE) a pak to skoci zpatky do zakladni obrazovky dashe, kde se nacte 7 profilu. Pak se prihlasim k tomu svymu (ty ostatni jsou po puvodnim majiteli konzole) a dal nevim co s tim vic delat.. Ani nikde nevidim jestli to je gold nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Ja vubec nevim. Moc tomu nerozumim. Kdyz v dashi zmacknu RT a dam Join Xbox Live for Free, tak se mi objevi okno Free membership a znova potvrdim Join tak se to nekam pripoji, pak se me to zepta na update dashe (davam NE) a pak to skoci zpatky do zakladni obrazovky dashe, kde se nacte 7 profilu. Pak se prihlasim k tomu svymu (ty ostatni jsou po puvodnim majiteli konzole) a dal nevim co s tim vic delat.. Ani nikde nevidim jestli to je gold nebo ne Deuha zalozka u My Xbox jak je u ni ten avatar, tam je to napsane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubo82 Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Aha, tak gold asi nemam, pac tam nic takovyho nevidim, to sem to teda nemusel stahovat :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Aha, tak gold asi nemam, pac tam nic takovyho nevidim, to sem to teda nemusel stahovat :-D Muzes si zalozit novy ucet s mesicnim goldem zdarma, muzes to udelat celkem trikrat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubo82 Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 No jo, ale jak? Primo v xboxu? Nebo pres pc na netu na xbox.com? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Normalne si zaloz novej live ucet... v xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.