Susperian Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Tak pánové má už někdo staženo? Je to jen pro Gold sakra :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Jak prijdu domu stahuju, ale budu se muset prekonat a zkusit to az zitra po zkousce, ale nevim jestli odolam, hrozne se na to tesim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Tak pánové má už někdo staženo? Je to jen pro Gold sakra :-( Na xboxsky je kratke hratelne demo...je to graficky vyborna svizna hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 buu na ps3 vyjde az zitra :( na tuhle hru se tesim jak svina. gameplay videa vypadaj suprove, doufam, ze demo nesklame. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 JJ ta hra ve me od prvniho traileru vzbudila zajiem. Nepreberne mnostvi zabijeni a velmi vtipne pojaty brutalni humor mi trochu pripomina stareho dobreho duka, snad nezklame. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 JJ ta hra ve me od prvniho traileru vzbudila zajiem. Nepreberne mnostvi zabijeni a velmi vtipne pojaty brutalni humor mi trochu pripomina stareho dobreho duka, snad nezklame. Nesklamalo...ako som pisal, dobre sa to hralo, svizna oku lahodiaca grafika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Chlape a da se to někde stáhnout? Na tom xboxsky už nepřijímají další registrace :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Nesklamalo...ako som pisal, dobre sa to hralo, svizna oku lahodiaca grafika... Sakra ty mi delas chute, to to asi nevydrzim... Jak je to demo cca dlouhé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 to je to demo jak koncim tim jak prcha v tom voziku pred tim obrovskym kolem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Chlape a da se to někde stáhnout? Na tom xboxsky už nepřijímají další registrace :-(( napr. aj tu: rutracker.org torrent http://www.ulozisko.sk/367264/_rutracker.org_.t3389972.torrent na USB flashku a hrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 napr. aj tu:rutracker.org torrent http://www.ulozisko.sk/367264/_rutracker.org_.t3389972.torrent na USB flashku a hrat... Ou díky, ale ja nepoužívam torrenty jen přes různe uložiska atd. tak snad to někdo brzy upne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 to je to demo jak koncim tim jak prcha v tom voziku pred tim obrovskym kolem? Tento level by mi stacil, i tam se da uzit spoustu zabavy z 45 zpristupnenymi skillshoty, jen by me zajimalo jak jsou "zamcene" ty dalsi. Asi vyzadujou zbrane co v demu nebudou, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Tak jsem neodolal a zkusil to, jen jsem to rychle prlit, pocity - super akce, jen ty skillshoty jsem nejak moc nedaval, vetsinou jsem jel par tech samych do kola a stve me ze jsem mel jen jednu zbran (nebo jsem blbec?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roflmao Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Neupne to někdo na share rapid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Tak oprava prisel jsem na ty zbrane, ale povedlo se mi dat jen 8 typu skillshotu :( Kolik jste daly vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altair125 Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Tak já už jsem taky hrál a teda mazec! skillshoty taky jeste musím natrénovat :D a zkus podržet LB tam u toho spadlého výtahu všichni si rozmáčknou hlavy o strop :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viitaz Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 jak ste to hodily do toho xboxu pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Stahl z Live :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viitaz Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 a přes flashku to nějak nejde? mam flash na live nelezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altair125 Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Já to hodil na DVDko a tady někdo už daval odkaz na torrent myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viitaz Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 normal si to vypalil na dvd jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viitaz Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 kdyz to rozbalim,je tam nakej soubor co pc nemuze precist...nakej neznamej..ale iso to neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 http://www.stream.cz/video/201552-jak-vypalit-stazene-demo-z-internetu-na-xbox-360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Leden 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Tak sakriš nevim nevim. Nepřijde vám to až moc linearní? Je to jen demo já vím. A je mi jasné, že to bude jen klasická vyvraždovačka, ale zatím to mé očekávání nesplnilo.-( Taky to ovládání strašně plave nepřijde vám to divné? Jako by mělo spožděnou reakci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Tak sakriš nevim nevim. Nepřijde vám to až moc linearní? Je to jen demo já vím. A je mi jasné, že to bude jen klasická vyvraždovačka, ale zatím to mé očekávání nesplnilo.-( Taky to ovládání strašně plave nepřijde vám to divné? Jako by mělo spožděnou reakci... Spozdenou rakci? Vubec. Linearni? Jak se to vezme, je to sice klasicka koridorovka ale mas tam prave strasne moznosti jak se vyradit v zabijeni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.