SLEGi Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 nechce se mi updatnout psp z 6.10 na 6.20 pise mi to ze mam neco z memory kartou ale tae v poho poraďte pls.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 "neco s memory kartou" je dost vagni popis jehoz informacni hodnota se shoduje asi tak s "je to rozbity"... mozna by neskodilo si to precist/prelozit poradne, pak ti mozna nekdo poradi co s tim. kazdopadne, zkus treba jinou pametovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SLEGi Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 the memory stick could not be read. if you cancel, you may not be able to start the psp system. check that memory stick is correctly inserted, and then press the X button....překlad :Memory Stick nelze číst. Pokud zrušíte, nebudete moci spustit PSP systému. zkontrolujte, že Memory Stick je správně vložena, a stiskněte tlačítko X. Tak já můžu skusit ete jednu no ale us mam jenom 512MB pametovku svou mam 2GB a kdys to skusim na tu 512 tak se mi tma nevejde zadna hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 512mb ti na fw update uplne staci, hry na ni davat nemusis. btw stacilo napsat do jednoho threadu -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribil1 Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Ahoj kdyz spustim 6.35 downgrade tak mi to napise verifying SCE updater...error updater md5 mismach. CO stim mam delat.Vse mam nakopirovano podle navodu:SRC a slozku PSP nakopiruju do karty dam prepsat,v psp game vytvorim slozku update tam hodim eboot.verzi v psp go mam 6.35 a uz tam ma veci hen 6.35 pro ,prometheus.Dekuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SLEGi Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 512mb ti na fw update uplne staci, hry na ni davat nemusis.btw stacilo napsat do jednoho threadu -_- Nepomohl mi ani format ani 3 jine pametove karty porad to same nwm proc to dela ale skusim to este na jednom psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SLEGi Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 us se mi to podarilo akorat ne na mim psp to pise porad tu samou chybu ale bracha ma to same jako ja a u nej to slo akorad tetkon cekam as se mi stahne grendturismo5 abych to otestoval jo a ete kam presne mam dat tu slozku isO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 slozka ISO se dava na koren karty. podle toho jak to popisujes je asi problem v tvym PSP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitvi Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 ahoj prosim jak mam z verze 6.31 dat verzi 6.20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Podle návodu na pravní stránce, od toho tu je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitvi Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 tak ze mi to nepujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Jelikož je návod na DG z 6.3X na 6.20 a ty to chceš snížit z 6.31, tak nevidím důvod proč by to nešlo... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitvi Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 me to pise error ze mam system 6.31 prosim porad je mi 12 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 máš tam vubec hen 6.31 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribil1 Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Ahoj kdyz spustim 6.35 downgrade tak mi to napise verifying SCE updater...error updater md5 mismach.a vrati se mi to zpet na zkladni menu psp CO stim mam delat.Vse mam nakopirovano podle navodu:SRC a slozku PSP nakopiruju do karty dam prepsat,v psp game vytvorim slozku update tam hodim eboot.verzi v psp go mam 6.35 a uz tam ma veci hen 6.35 pro ,prometheus.Dekuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honippik Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Ahoj kdyz spustim 6.35 downgrade tak mi to napise verifying SCE updater...error updater md5 mismach.a vrati se mi to zpet na zkladni menu psp CO stim mam delat.Vse mam nakopirovano podle navodu:SRC a slozku PSP nakopiruju do karty dam prepsat,v psp game vytvorim slozku update tam hodim eboot.verzi v psp go mam 6.35 a uz tam ma veci hen 6.35 pro ,prometheus.Dekuji za radu Podle tý chyby si myslím, že to je tím, že máš ten downgrader špatně stáhnutej. Zkus si ho stáhnout ještě jednou, protože je asi poškozenej. Případně zkus stáhnout i ten OFW 6.20 znova ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribil1 Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 tak to taky nejde porad to sami :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribil1 Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Tady je odkaz na OFW dejte do PSP/GAME/UPDATE/EBOOT.PBP pro psp go!!http://download.cz.hellshare.com/6-20-psp-go-7z/2301317/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matulienkio Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 ked je v navode napisane ze je ten link na downgrader zo 6.35 na 6.20 tak je to aj na 6.31 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 v nadpise je 6.3X a ty máš .6.31 tak hádej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukasz Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Ahoj můžu se zeptat proč je výhodné mít 6.20 místo 6.35 ? hledám všude ale nevidím důvod dg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribil1 Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Ahoj duvod? pujdou ti tam vice her ja jsem treba mel 6.35Pro a nesel mi tam Socom 3 udelal jsi to na 6.20 a uz mi jde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Lukasz Pre verziu 6.20 sú urobené aj nejaké pluginy ale pre6.35 nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukasz Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 tak díky, ale dg nebudu dělat počkám na CFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 no osobne si myslím že 6.20 bude mať skôr CFW ako 6.3x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.