Dutch Odesláno Červenec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2006 ukaz nam uz nejaky vytvory co nekdo poslal pls :) jsem zvedav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Červenec 30, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2006 ukaz nam uz nejaky vytvory co nekdo poslal pls :) jsem zvedav Hele, četl sis vůbec tento topic celý? Už jsem tady psal, že to neudělám, protože by byli zvýhodněni ti, kteří to pošlou jako poslední - inspirují se od těch nejrychlejších, tu něco dodělají, tam něco upraví... Nakonec výtvory zveřejním, ale až po uzávěrce. VŠICHNI mají stejnou startovní pozici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Night][ngale Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 [ngale] [ngale]Cožpak o to, spolehlivej ja sem, hehe, fakt :) No časove bych to teda taky zvládal, a co se týče periodičnosti to snad neni problem, když si člověk udělá pořádnej základní dokument tak pak už jen upravuje text a obrázky ne, tak ja se s tim neak poperu a poslu něakej návrh... :arrow: :idea: :arrow: To je slovo do pranice! 8) Dik, hele mimochodem, s tou spolehlivosti, no muj pc momentalne moc spolehlivej neni, potreboval by preformatovat a neak se mi tet do toho nechce pac cekam na novej hadr, pak preformatuju a pujde na nem pracovat, tet jsem se 2 hodiny prdel s jednim odstavcem, aaaaaa hruuuza, tak by me zajimalo jak hodne to pospicha :roll: Grafika chci samozřejmě (pro klid duše) co nejdřív, ale není to o tom, že pokud to nedodáš do zítřejšího večera, tak je konec... Klidně pracuj, toto číslo dodělá (aspoň doufám!) Rixcz, na dalším čísle už bude pracovat nový grafik, jeho úloha začne být aktuální nejdřív koncem srpna, takže máme dost času oddělit zrno od plev... Ok, hele nechci se do toho jeste neak zavazne poustet, takze v klidu hledej dal neakyho grafika, ja az to tu neak spacifikuju tak ti dam vedet, kdyz mezitim nekoho najdes tak neva, hodne zdaru :wink: PS: tesim se na dalsi dil, tak šnel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risky Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 Slíbil jsem DammLoreovi že se pokusím zapojit, takže můžete očekávat moje návrhy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 Slíbil jsem DammLoreovi že se pokusím zapojit, takže můžete očekávat moje návrhy ;) No už teď se těšíme! :wink: Páni, samotný J. O. :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risky Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 Slíbil jsem DammLoreovi že se pokusím zapojit, takže můžete očekávat moje návrhy ;) No už teď se těšíme! :wink: Páni, samotný J. O. :shock: Hehe, známe se? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 Slíbil jsem DammLoreovi že se pokusím zapojit, takže můžete očekávat moje návrhy ;) No už teď se těšíme! :wink: Páni, samotný J. O. :shock: Hehe, známe se? :) Ještě ne, ale mám takové tušení, že pokud by sis našel na PSPgamer čas, tak by mohlo jít o docela plodnou spolupráci 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risky Odesláno Srpen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2006 Něco mám rozpracovanýho, je to snad ještě aktuální? ;) O víkendu k tomu sednu a pošlu náhledy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2006 jak se na to divam tak budem mit stesti jestli PSPgamer vyjde vubec do konce prazdnin :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno Srpen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2006 PSPgamer se tady nejdřív kasal s ňějakejma tričkama, fakt vypadalo celkem dobře a nic z toho, teď sháňěj grafika a už dost dlouho nevyšlo žádný číslo. Doufám a věřim, že do konce prázdnin se něco udělá, ale pak zase možná nic po delší dobu nebude jako obvykle. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risky Odesláno Srpen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2006 Mno nemůžu mluvit z redakci, ale vytvářet něco jako PSPgamer není úplně jednoduchá záležitost. Mám zkušenosti už s hodně projektama a ne vždy to klape jak má. Přece jen nekomerční projety stojí a padají na zájmu a čase lidí, co na nich dělají. Doufám že se PSPgamer postaví na nohy a doufám v nějakou pravidelnou periodu vydání :) Mno a trička .... udělat grafické návrhy a nechat to vyrobit není problém :) Nevím na čem se to zaseklo, ale klidně bych byl pro toto téma opět oprášit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 4, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2006 Něco mám rozpracovanýho, je to snad ještě aktuální? ;) O víkendu k tomu sednu a pošlu náhledy... Jestli je to aktuální? Kdyby ne, tak tady bude napsáno, kdo je novým grafikem, navíc, už jsem Ti psal, že se těším na Tvůj výtvor, takže máš-li chuť, do toho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 4, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2006 Mno nemůžu mluvit z redakci, ale vytvářet něco jako PSPgamer není úplně jednoduchá záležitost. Mám zkušenosti už s hodně projektama a ne vždy to klape jak má. Přece jen nekomerční projety stojí a padají na zájmu a čase lidí, co na nich dělají. Doufám že se PSPgamer postaví na nohy a doufám v nějakou pravidelnou periodu vydání :)Mno a trička .... udělat grafické návrhy a nechat to vyrobit není problém :) Nevím na čem se to zaseklo, ale klidně bych byl pro toto téma opět oprášit ;) Přesně tak. Každý by jen bral, ale nikdo není ochoten hnout prstem - navíc zadarmo. Když jsem před osmi dny vyhlásil tuhle výběrovku, hned se ozvalo několik lidí. Psali co všechno umí a jak se pokusí, ale kde nic, tu nic. Do dnešního dne nemám žádný návrh. A to jde o jedinou recenzi a titulní stranu se stávajícím logem PSPgameru, tedy nic, při čem by musely grafikovy můzy protančit střevíce. Potřebujeme člověka, který dá za stejnou dobu dokupy celý časopis, né jedinou recenzi a obálku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2006 ja bych to klidne delal jen newim bohuzel jak :D :? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Srpen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2006 recenze na spidermana poslána na e-mail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2006 Wow tak to je pekne! Len my tam vadil ten roztiahnuty obrazok spidermana na pozadi keby si tam dal nieco ine tak by to bolo lepsie ale aj tak je to fajn. :D :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Srpen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2006 nj to bych tam mohl dát něco jinýho, ale zas tak mi to roztáhnutí nevadilo.. ale díky, že se alespoň někomu trochu líbí:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 5, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2006 nj to bych tam mohl dát něco jinýho, ale zas tak mi to roztáhnutí nevadilo.. ale díky, že se alespoň někomu trochu líbí:) Mně to roztáhnutí nevadí, myslím, že se to k Spider-Manovi docela hodí. Tohle je pokus "mimo soutěž"? Ptám se proto, že v zadání byly dva úkoly a dotyčný je neměl zveřejnit (protože by tím sám sebe znevýhodňoval), ale poslat na můj mail... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Srpen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2006 nu, dal jsem to sem schválně, aby mohli posoudit kvalitu i čtenáři. Mínil sem to jako vážně :lol: Jestli to má cenu (jestli mám šanci) můžu vytvořit i tu obálku :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risky Odesláno Srpen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2006 Taky jsem e-mail poslal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risky Odesláno Srpen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2006 Jop vzpoměl jsem si, je tam jeden obrázek navíc :P berte to jako bonus :D snad to nikoho neurazí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 5, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2006 nu, dal jsem to sem schválně, aby mohli posoudit kvalitu i čtenáři. Mínil sem to jako vážně :lol: Jestli to má cenu (jestli mám šanci) můžu vytvořit i tu obálku :!: Šanci samozřejmě máš (proč bys neměl mít?!), ale když jsou daná pravidla, tak by se měla dodržet. A když jsou dány DVA úkoly, tak by se měly splnit. risky.net je splnil (sice neudělal obálku na PES5, nýbrž na Spider-Mana, ale čert s tím, účel to splnilo... :lol:) , teď jsem tedy zvědav na Tvou obálku, abychom mohli objektivně posoudit. Jinak oba návrhy jsou velice dobré, drobné připomínky samozřejmě mám, ale klobouk dolů, pánové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risky Odesláno Srpen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2006 Já si říkal že s tou obálkou mělo být něco jinak ;) jinak mám i nápady na které nebylo moc času, bych pak nahodil a samozřejmě i v případě, že ten job dostane někdo jinej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 5, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2006 Vážení a milí, vězte, že !PSPgamer má grafika! stal se jím, na základě předložených materiálů a následného pohovoru, risky.net margot1 děkujeme za snahu, jeho návrh byl rovněž povedený a rozhodně s ním nevylučujeme spolupráci do budoucna. No a jelikož je tímto redakce kompletní, očekávejte v blízké době plody její práce 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risky Odesláno Srpen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2006 děkuji uctivě, vynasnažim se neudělat ostudu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.