minimaxcz Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 lidi please v jakym formatu musi bejt fotky abych je mohl v psp prohlizet?dal sem si na kartu jpg ale hlasi mi to ze tam je pocet 0...Dik.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 lidi please v jakym formatu musi bejt fotky abych je mohl v psp prohlizet?dal sem si na kartu jpg ale hlasi mi to ze tam je pocet 0...Dik.. no musis je dat v psp do slozky PSP/PHOTO a mohou byt ve formatu .bmp a .jpg dal nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 no musis je dat v psp do slozky PSP/PHOTO a mohou byt ve formatu .bmp a .jpg dal nevim s novějšími fw se dá dát i do ms:/Photo... formáty gif(nehýbe se)jpg,bmp,pgn(myslim) a možná i ico EDIT:tak sry je to ms:/PICTURES Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 s novějšími fw se dá dát i do ms:/Photo... formáty gif(nehýbe se)jpg,bmp,pgn(myslim) a možná i ico je to PICTURE a ne PHOTO ;) formáty BMP JPG a GIF to bere určitě...další nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 je to PICTURES a ne PHOTO ;)formáty BMP JPG a GIF to bere určitě...další nevim tak sry zrovna jsem nevěděl přesně:( ale gif animace co nepromítá:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 tak sry zrovna jsem nevěděl přesně:(ale gif animace co nepromítá:( vždyť nic neřikám každej se někdy přepíše ;) jj gif animace nejde no :(...ale myslím že někde sem viděl homebrew na přehrání GIFu btw..dokonce je to PICTURE a ne PICTURES :D :oops: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 PGN? Co to je za format fotky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 PGN? Co to je za format fotky?asi PNG ne ? :D ale moc fotek v PNG sem nevidel :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
minimaxcz
lidi please v jakym formatu musi bejt fotky abych je mohl v psp prohlizet?dal sem si na kartu jpg ale hlasi mi to ze tam je pocet 0...Dik..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts