OpRImEs Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Zdravím pánové a dámy potřeboval ybch menší help a to pomoc s hrama co jsou na vice dvd jelikož mechaniku nepouzivam vse kopiruju pomoci ftp . Mam hry final fantasy , Forza atd . proste tyto hry nerozjedu kvuli vice dvd a tak se ptam zda nekdo ma navodek jak to rozjet :) Zkoušel jsem pomoci ISO2GOD neuspesne nepochopil jsem jeho convert her :) Byl bych rad za kazdou pomoc a podekovani nemine :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Hledáš toto " Disk Swapper v1 Beta DashLaunch Plugin " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvbman Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Může mi někdo poradit s instalací na XKO - nějak návod nechápu... Hlavně nevím, co mám kam přes FTP nakopírovat :-D install ======= -add to dash launch plugins ie: [Plugins] plugin1 = Usb:\swap.xex -place swap.xex on the path you specified above -edit and place multi.ini on the root of a usb/hdd/memory unit content partition (just like launch.ini) -in some cases it seems the plugins were only enabled after running the dash launch installer again, you may want to give this a try Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Ja pouzivam ISO2GOD 1.3.5 a normalne ty hry prevedu z ISA a pak nakopcim do Xka HDD1/content/0000000000000000/vysledna slozka z ISO2GOD prez FTP a jede to v pohode. Staci vybrat Image location tam zadas cestu k ISO v Output location zadas kam se vytvori. Mode davam None a odskrtnu pryc Save rebuild ISO image? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvbman Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Díky za info... Zkoušel jsem takto uložit DVD2, ale obraz DVD1 už nemám, to pouštím přes XeXMenu. Bohužel to takhle nefunguje... Zkusím ještě znova stáhnout i celé DVD1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvbman Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Anubis1, že jsi ten Dead Space 2 vůbec nezkoušel... ??? Ten výše uvedený postup jsem znal už dříve, ale nepoužívám to, protože takto rozbalené hry zabírají více místa na HDD. Já .ISO normalne extraktnu do souborů a pouštím přes XeXMenu ... Teď jsem schválně znova převedl obě DVD přes ISO2GOD a nahrál do Dashe. A prostě to nefunguje.... Hra samozřejmě funguje, ale nepřeskočí to na DVD2... Sorry, už jsem z toho hraní dokola té pasáže mezi trošku mimo... Dneska jsem sosnul i SAVEGAME někde dál za tím výtahem, taky by to mělo být řešení... A Taky se snad k něčemu dopracuji i tady : http://console-forum.net/tema/113169-jtag-a-ikony-her-v-xex-menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvbman Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Tak potvrzuji funkční multi-disk na JTAG: Update na verzi 12611, instalace Dashlaun, doplneni plugin DiskSwapper. DeadSpace2 funkční :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 dvbman: Ded Space 2 hraju, ale asi nejsem jeste teda na druhym DVD, ale Forzu 3 mam taky tak a jede normalne tak nevim proc by to taky nemelo jit. U ty to prece votravuje s druhym dvd hned pri spusteni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvbman Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Forzu 3 jsem nehrál, tak nevím... Schválně pak dej vědět, ten DS2 by mě zajímal - mě to nešlo rozjet jinak než jak popisuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
OpRImEs
Zdravím pánové a dámy potřeboval ybch menší help a to pomoc s hrama co jsou na vice dvd
jelikož mechaniku nepouzivam vse kopiruju pomoci ftp .
Mam hry final fantasy , Forza atd . proste tyto hry nerozjedu kvuli vice dvd a tak se ptam zda nekdo ma navodek jak to rozjet :)
Zkoušel jsem pomoci ISO2GOD neuspesne nepochopil jsem jeho convert her :)
Byl bych rad za kazdou pomoc a podekovani nemine :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.