JohnTheEncyklopedia Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Tak jsem searchoval a googloval a odpověď jsem stejně nenašel. Potřebuji disk GTA IV, když si chci koupit Episodes From Liberty City bundle na PSN? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 silver Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Lol kdyz si koupis bundle z PSN tak to mas normalne plnou hru nainstalovanou na HDD ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnTheEncyklopedia Odesláno Leden 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 To ano, ale někde jsem četl, že stahovatelná verze vyžaduje bluray GTA IV, protože by ten download byl obrovskej či co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corvette Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 potrebujes........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 K těmto DLC potřebuješ mít origo GTA IV, nebo si je můžeš koupit samostatně na jednom disku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnTheEncyklopedia Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 OK, tak to asi vidim na něco jinýho z lednovejch slev... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
JohnTheEncyklopedia
Tak jsem searchoval a googloval a odpověď jsem stejně nenašel. Potřebuji disk GTA IV, když si chci koupit Episodes From Liberty City bundle na PSN?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts