Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

podivné zvuky

Lovefist_88

Otázka

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

toto je fyzika prostě vyzářené teplo z čipů se přenáší z chladiců docela dost i do okolního plastu jak je známo tak teplotní roztažnost roztahuje ne jen plasty ale i samotné kovové díly (i samotné čipy, ano tu naražím na YLOD !) takže pak když celá PS3 chladne tak se díky teplotnímu pusobení z5 na chaldnou prostě ozve již zmínené rupnutí nebo prasknutí neni to nic na co by netrpělo spusty elektroniky atd.... je to proste tak je to fyzika xd

moje rady : nechat po skončení hraní PS3 zaplou v menu cca 15 - 20 min a až pak jí vypnout když ventilator ochladí HW , ona pak mín praská a je menší šance YLODU

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
toto je fyzika prostě vyzářené teplo z čipů se přenáší z chladiců docela dost i do okolního plastu jak je známo tak teplotní roztažnost roztahuje ne jen plasty ale i samotné kovové díly (i samotné čipy, ano tu naražím na YLOD !) takže pak když celá PS3 chladne tak se díky teplotnímu pusobení z5 na chaldnou prostě ozve již zmínené rupnutí nebo prasknutí neni to nic na co by netrpělo spusty elektroniky atd.... je to proste tak je to fyzika xd

moje rady : nechat po skončení hraní PS3 zaplou v menu cca 15 - 20 min a až pak jí vypnout když ventilator ochladí HW , ona pak mín praská a je menší šance YLODU

mě to ale dělá, když tu konzoli zapnu, jinak ne. vždycky po zapnutí tak půl minuty tam praská. jinak se chci zeptat kde škodí víc prach, jestli zezadu konzole, nebo z pravé strany?

Odkaz ke komentáři

• 0

jak jsem již řekl tepelná roztažost působí oboustraně to znamená že pokud je material studený a začne se prudce zahřívat začne se roztahovat a praskání muže přijít taky to neni nic neobvyklého moje PS3 to delá taky , co se tyká prachu v konzoli to je asi nejvetší problem protože običejným vyluxováním se toho nezbavíte uplně protože prach zustane ve ventilatoru ktery se pak zanese a je potřeba rozebrat a vyčistit cely ventilator a chladiče (tot samozdřejmne nedelejte pokud máte zaruku nebo pokud si nevříte! xd)

Odkaz ke komentáři

• 0

Nemusíš se bát :) Mě to taky sem tam praskne

K tomu vypínání - nedávno jsem hrál Mass Effect 2 asi 4 hodiny v kuse, a hned po vypnutí hry automaticky vypl konzoli, a nic neprasklo. Stejně tak při zapínání, je to spíše náhodné, někdy i při hře. Ale praskalo mi to ze začátku, te´d už skoro vůbec

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu