Lovefist_88 Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Zdravím, chci se zeptat, co znamená, když zapnu ps3, tak tam párkrát vždycky něco párkrát praskne? mám už ps3 po záruce tak mě to celkem děsí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Klid to je normální, jen v tom prostě občas praskne, dělá to skoro všem :) .. mě to hlavně praská když konzoli vypnu :D .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 jj presne tak, je to proste plast, taky me to lekalo, ale uz jsem si na zvykl,nic s tim neudelas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sinistracz Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 toto je fyzika prostě vyzářené teplo z čipů se přenáší z chladiců docela dost i do okolního plastu jak je známo tak teplotní roztažnost roztahuje ne jen plasty ale i samotné kovové díly (i samotné čipy, ano tu naražím na YLOD !) takže pak když celá PS3 chladne tak se díky teplotnímu pusobení z5 na chaldnou prostě ozve již zmínené rupnutí nebo prasknutí neni to nic na co by netrpělo spusty elektroniky atd.... je to proste tak je to fyzika xd moje rady : nechat po skončení hraní PS3 zaplou v menu cca 15 - 20 min a až pak jí vypnout když ventilator ochladí HW , ona pak mín praská a je menší šance YLODU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 toto je fyzika prostě vyzářené teplo z čipů se přenáší z chladiců docela dost i do okolního plastu jak je známo tak teplotní roztažnost roztahuje ne jen plasty ale i samotné kovové díly (i samotné čipy, ano tu naražím na YLOD !) takže pak když celá PS3 chladne tak se díky teplotnímu pusobení z5 na chaldnou prostě ozve již zmínené rupnutí nebo prasknutí neni to nic na co by netrpělo spusty elektroniky atd.... je to proste tak je to fyzika xd moje rady : nechat po skončení hraní PS3 zaplou v menu cca 15 - 20 min a až pak jí vypnout když ventilator ochladí HW , ona pak mín praská a je menší šance YLODU mě to ale dělá, když tu konzoli zapnu, jinak ne. vždycky po zapnutí tak půl minuty tam praská. jinak se chci zeptat kde škodí víc prach, jestli zezadu konzole, nebo z pravé strany? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sinistracz Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 jak jsem již řekl tepelná roztažost působí oboustraně to znamená že pokud je material studený a začne se prudce zahřívat začne se roztahovat a praskání muže přijít taky to neni nic neobvyklého moje PS3 to delá taky , co se tyká prachu v konzoli to je asi nejvetší problem protože običejným vyluxováním se toho nezbavíte uplně protože prach zustane ve ventilatoru ktery se pak zanese a je potřeba rozebrat a vyčistit cely ventilator a chladiče (tot samozdřejmne nedelejte pokud máte zaruku nebo pokud si nevříte! xd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Nemusíš se bát :) Mě to taky sem tam praskne K tomu vypínání - nedávno jsem hrál Mass Effect 2 asi 4 hodiny v kuse, a hned po vypnutí hry automaticky vypl konzoli, a nic neprasklo. Stejně tak při zapínání, je to spíše náhodné, někdy i při hře. Ale praskalo mi to ze začátku, te´d už skoro vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lovefist_88
Zdravím, chci se zeptat, co znamená, když zapnu ps3, tak tam párkrát vždycky něco párkrát praskne? mám už ps3 po záruce tak mě to celkem děsí.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.