Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 2.6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Ted' je tu otázka:brát přenosnou konzoli ven?(dost ironický xP)

V České republice radši ne....(jedině na vlastní riziko)

Ale jako nekupovat si to kvůli stupiditě národa je dost špatný...:D

přenosná konzole se většinou nosí ven z baráku, na vzduch, aby taky věděla co je to denní světlo :) jestli na PŘENOSNÉ konzoli hraješ doma tak k čemu je pak vlastně PŘENOSNÁ?... jasně, nevezmu si psp když jdu ven s kámošema třeba na pivo :D ale hodí se to při cestování do školy, nebo třeba deš ven s kámošema zahrát se 4ma psp atd. :) a brát ohled na to jestli ti to někdo čorne je blbost.. to nenos raději ani mobil nebo trencle :) ale mám lepší nápad, hlídat si věci..

Odesláno
přenosná konzole se větinou nosí ven z baráku, na vzduch, aby taky věděla co je to denní světlo :) jestli na PŘENOSNÉ konzoli hraje doma tak k čemu je pak vlastně PŘENOSNÁ?... jasně, nevezmu si psp kdy jdu ven s kámoema třeba na pivo :D ale hodí se to při cestování do koly, nebo třeba de ven s kámoema zahrát se 4ma psp atd. :) a brát ohled na to jestli ti to někdo čorne je blbost.. to nenos raději ani mobil nebo trencle :) ale mám lepí nápad, hlídat si věci..
To bylo ironicky
Odesláno
Hele kde ste sebrali že bude výdrž baterie určitě špatná? co já čet tak to bude 6 hodin a pak podle toho co na tom děláte,grafika,procesor atd..

Podívej se na Apple, jejich firmá používá baterie založené na té nejinteligentnější možné technologii a i přez to, jejich iPod při zátěži graficky náročnější hry vydrží sotva 2 hodiny. To by v Sony museli být opravdu borci aby vymysleli nějakou funkční technologii která by jim zajistila vyžší výdrž než soudruhům od Apple ;)

Odesláno
Podívej se na Apple, jejich firmá používá baterie založené na té nejinteligentnější možné technologii a i přez to, jejich iPod při zátěži graficky náročnější hry vydrží sotva 2 hodiny. To by v Sony museli být opravdu borci aby vymysleli nějakou funkční technologii která by jim zajistila vyžší výdrž než soudruhům od Apple ;)

No ty o applu píšeš jak o technologickém lídrovi....ale fakt je že zatím neexistuje (nebo to jen nebylo použito) nic lepšího než ty skoro 20 let staré Li-Ion akumulátory. Ty mimochodem jako první začali používat v SONY.

Odesláno
Podívej se na Apple, jejich firmá pouívá baterie zaloené na té nejinteligentnějí moné technologii a i přez to, jejich iPod při zátěi graficky náročnějí hry vydrí sotva 2 hodiny. To by v Sony museli být opravdu borci aby vymysleli nějakou funkční technologii která by jim zajistila vyí výdr ne soudruhům od Apple ;)
No jo,fanoušek applu:roll: .A kdyby něco,už jsem tu příspěvek o výdrži baterie dával...vydrží 6h. na jedno nabití,ale ty graficky vyspělejší hry PSV dříve vybijí.maximálně asi o 2 hodiny.
Odesláno

Pánové,našel jsem docela zajímavý článek...píše se v něm o té,již 100krát zmin'ované,výdrži baterie a taky o TV výstupu....PSV bude mít multiport,přes který prý půjde PlayStation Vita připojit k TV či monitoru(také se přes něj nabíjí)

Taky ta cena karet bude prý mastná...

článek:http://www.tyden.cz/rubriky/relax/pocitacove-hry/novy-playstation-vita-vydrzi-na-baterii-dlouhych-sest-hodin_204443.html

že by jsme se přece jen dočkali? :)

Odesláno
Pánové,našel jsem docela zajímavý článek...píše se v něm o té,již 100krát zmin'ované,výdrži baterie a taky o TV výstupu....PSV bude mít multiport,přes který prý půjde PlayStation Vita připojit k TV či monitoru(také se přes něj nabíjí)

Taky ta cena karet bude prý mastná...

článek:http://www.tyden.cz/rubriky/relax/pocitacove-hry/novy-playstation-vita-vydrzi-na-baterii-dlouhych-sest-hodin_204443.html

že by jsme se přece jen dočkali? :)

Tomu nevěřím. V jednom článku jsem čet: [TABLE=class: maintable, align: center]

[TR]

[TD][TABLE]

[TR]

[TD=class: mainarea][TABLE]

[TR]

[TD]When Sony was asked if they had plans to include a video-out cable like HDMI, this was their response :

“No, PS Vita does not have a video output feature”. [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu