Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 2.6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Ježiš... Tak nejen že SONY nezná rozdíl kurzu mezi Dollarem a Eurem, ale ještě nám to dají pozdeji? Co se jim sakra honí hlavou? :D To by mě opravdu zajímalo...

Rozdil kurzu zna, ale je uplne standartni ze amici to maj levnejsi protoze maj tu samou cenu co mi mame v eurech v dolarech..... Krom toho tam nema pokud vim byt regionalni lock, tak si to holt koupite z ameriky, no :)

Odesláno

Přijde mi poněkud zábavné číst doslova šok některých uživatelů nad věcí, která je ,v oblasti videoher (a mám dojem, že nejenom tam), naprosto běžná. Hrubý přepočet 1$ = 1€ prostě platí a nejspíš ještě nějakou (dlouhou) dobu platit bude. Není to rozhodně záležitost jedné firmy.

Stejně tak výrobky z Japonska se v Evropě objevují s určitým zpožděním, viz. třeba PS3, nebo nakonec i 3DS. Hlavně u her je to znatelné.

Přestaňte blbnout, nakonec se dočkáte také.

Odesláno

Ten Wipeout 2048(jestli si to pamatuju tak to bylo takhle) je luxusní, už se hrozně těšim. Sehnal sem 5700 , ještě tak 1000 a můžu si řikat že mam v ruce PS Vita :D Ani nemusim prodávat PSP a můžu si ho vystavit protože když už něco mam tak 4 roky, nemá cenu se toho zbavovat.

Jakou hru chcete na PS Vita teď nejvíc?

Já asi Wipeout 2048,Modnation Racers,Uncharted Golden Abyss. ;)

EDIT: SN SYSTEMS má vyladit systém PS Vita aby předešli chybám jako u PS3

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu