Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Takhle si postupně ničí možnost že bude PS Vita co nejvíc prodávaná.

No nevim no...si vem že Amíci to budou mít do Vánoc a budou určitě dávat různý videa na UT...tím se na to bude Evropa těšit ještě víc...

Já si každopádně počkám...3DS si nehodlám kupovat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ježiš... Tak nejen že SONY nezná rozdíl kurzu mezi Dollarem a Eurem, ale ještě nám to dají pozdeji? Co se jim sakra honí hlavou? :D To by mě opravdu zajímalo...

Rozdil kurzu zna, ale je uplne standartni ze amici to maj levnejsi protoze maj tu samou cenu co mi mame v eurech v dolarech..... Krom toho tam nema pokud vim byt regionalni lock, tak si to holt koupite z ameriky, no :)

Odkaz ke komentáři

Přijde mi poněkud zábavné číst doslova šok některých uživatelů nad věcí, která je ,v oblasti videoher (a mám dojem, že nejenom tam), naprosto běžná. Hrubý přepočet 1$ = 1€ prostě platí a nejspíš ještě nějakou (dlouhou) dobu platit bude. Není to rozhodně záležitost jedné firmy.

Stejně tak výrobky z Japonska se v Evropě objevují s určitým zpožděním, viz. třeba PS3, nebo nakonec i 3DS. Hlavně u her je to znatelné.

Přestaňte blbnout, nakonec se dočkáte také.

Odkaz ke komentáři

Ten Wipeout 2048(jestli si to pamatuju tak to bylo takhle) je luxusní, už se hrozně těšim. Sehnal sem 5700 , ještě tak 1000 a můžu si řikat že mam v ruce PS Vita :D Ani nemusim prodávat PSP a můžu si ho vystavit protože když už něco mam tak 4 roky, nemá cenu se toho zbavovat.

Jakou hru chcete na PS Vita teď nejvíc?

Já asi Wipeout 2048,Modnation Racers,Uncharted Golden Abyss. ;)

EDIT: SN SYSTEMS má vyladit systém PS Vita aby předešli chybám jako u PS3

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu