.:Bloody!Splatt:. Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Omfg, z listopadu na leden až únor? To snad ne omg. Aby to pak nebylo jako mafie :lol: (vím že to tak nebude, ale docela mě to štve!) Njn Amerika se dočká a bude mít asi už pod stromečkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Nechápu to, však to není problém to dodat stejnē jako v USA. Co se týče názvuPSV, je mi to úplnē jedno a nezáleží mi na tom, ale je to blbej název... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Nechápu to, však to není problém to dodat stejnē jako v USA. Co se týče názvuPSV, je mi to úplnē jedno a nezáleží mi na tom, ale je to blbej název...Je to jako vitamín nebo vitalita :D sry, napsáno 2x, prosím delete! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myth Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Ježiš... Tak nejen že SONY nezná rozdíl kurzu mezi Dollarem a Eurem, ale ještě nám to dají pozdeji? Co se jim sakra honí hlavou? :D To by mě opravdu zajímalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 predpokladám že amerika je o dosť väčší trh ako európa. Asi koli tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 To není žádný důvod, kdyby chtěli tak to tu můžem mít stejně jako oni. Opravdu nevim, co si myslej a co dělaj... Asi si Barack Obama předplatil :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Nevim kterej humáles tyhle blbost v Sony dělá (to nerozpoznání kurzů měn,to že v EU asi nebude PS Vita ještě tenhle rok ) ale asi je to hodně velkej výmaz mozku. ;) Nejradši bych mu napsal co si o něm myslim ,fakt :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Sony dělá poslední dobou opravdu velké "průsery" - Hacknutí PSN - PSV bude stát stejně v eurech i v dolarech - PSV bude v evropě o měsíc nebo dva měsíce později než v americe... Tak to už fakt nechápu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Takhle si postupně ničí možnost že bude PS Vita co nejvíc prodávaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Takhle si postupně ničí možnost že bude PS Vita co nejvíc prodávaná. No nevim no...si vem že Amíci to budou mít do Vánoc a budou určitě dávat různý videa na UT...tím se na to bude Evropa těšit ještě víc... Já si každopádně počkám...3DS si nehodlám kupovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myth Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Nás ale nezajímá že amíci budou na YT dávat videa :D já sem nadrženej z těch co už máme :D. Jinak 3DS ani normální DS mě nikdy nelákalo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Ježiš... Tak nejen že SONY nezná rozdíl kurzu mezi Dollarem a Eurem, ale ještě nám to dají pozdeji? Co se jim sakra honí hlavou? :D To by mě opravdu zajímalo... Rozdil kurzu zna, ale je uplne standartni ze amici to maj levnejsi protoze maj tu samou cenu co mi mame v eurech v dolarech..... Krom toho tam nema pokud vim byt regionalni lock, tak si to holt koupite z ameriky, no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Přijde mi poněkud zábavné číst doslova šok některých uživatelů nad věcí, která je ,v oblasti videoher (a mám dojem, že nejenom tam), naprosto běžná. Hrubý přepočet 1$ = 1€ prostě platí a nejspíš ještě nějakou (dlouhou) dobu platit bude. Není to rozhodně záležitost jedné firmy. Stejně tak výrobky z Japonska se v Evropě objevují s určitým zpožděním, viz. třeba PS3, nebo nakonec i 3DS. Hlavně u her je to znatelné. Přestaňte blbnout, nakonec se dočkáte také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Stejně než bude něco jak hen :D tak to dorazí i k nám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Skype pro PS Vita byl oficiálně potvrzenej.Takže bude!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Skype pro PS Vita byl oficiálně potvrzenej.Takže bude!! :D Ty lamka, to už se rozebíralo v předchozí ztránce:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Dřív jim to moh microsoft zatrhnout. Jenže to bylo oficiálně až teď.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Dřív jim to moh microsoft zatrhnout.Jenže to bylo oficiálně až teď.. Omlouvám se moje chyba :D :D http://www.psvita.sk/news.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Vypadá rozhodně líp než 3DS, už šetřim peníze, grafika jak PS3 a ty oznámený hry jako třeba Uncharted to je prostě lahůdka. Nemůžu se dočkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Aspoň to chce nějaký port z PS3 jako např. Uncharted 3 v chabjejší verzi...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Oh skype, to je super - ale kvůli nēmu si asi 3G verzi kupovat nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Nemusíš ale asi bude po nějakym tom updatu v MP fakt 3G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myth Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Docela by mě zajímalo co myslíte? Bude se u toho skypu dát použít přední kamera jako webka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Pokiaľ nie hneď od začiatku tak s odstupom času určite áno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Ten Wipeout 2048(jestli si to pamatuju tak to bylo takhle) je luxusní, už se hrozně těšim. Sehnal sem 5700 , ještě tak 1000 a můžu si řikat že mam v ruce PS Vita :D Ani nemusim prodávat PSP a můžu si ho vystavit protože když už něco mam tak 4 roky, nemá cenu se toho zbavovat. Jakou hru chcete na PS Vita teď nejvíc? Já asi Wipeout 2048,Modnation Racers,Uncharted Golden Abyss. ;) EDIT: SN SYSTEMS má vyladit systém PS Vita aby předešli chybám jako u PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.