Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 2.6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
....k cenám.....obchody Planeo (tedy alespoň v našem městě) mají akci 11% sleva na vše ve dnech 22-24.2. .....

....sice nevím kolik budou za Vitu chtít, ale kdyby chtěli 6199 - 11% tak by vyšla na cca 5500 Kč.....

....jinak Tesco dosela dobrý, jen nevím co si představit těmi předinstalovanými hrami....

To jsou ty kraviny typu AR.
Odesláno
Odesláno
V pátek odlítam do NYC aka do USA, hry pro PSV tam stojí 40-45 $ takže si tam asi 2 koupím a tady jim na to kašlu. Pro ty co nevědí - PSV = region free

Vita je sice region free, ale pokud máš CZ účet tak si tam např. americkej online pass neaktivuješ, pokud to bude tak jako u PS3

Mimochodem my víme kde je New York, nemusíš to v každym příspěvku vysvětlovat....

Odesláno

Vita uz je doma. Zatim jsem zkousel jenom nejake dema z PSN a ty AR hry, prvni dojmy vubec nejsou spatny. Jedina vec co me zatim trochu stve je, ze nabijeni pres USB z pocitace funguje jeneom pri totalne vypnuty konzoli. Pokud chcete nabijet a zaroven hrat nebo jenom byt v LiveArea a treba neco stahovat z PSN, tak musite mit pripojenom nabijecku normalne do el. site. Doufam ze toto chovani opravi nektery z updatu firmware.

Odesláno

Tak tu mam prvni problem. Z voucheru k Pre-Oreder Packu jsem si aktivoval slevu na Escape Plan, vcera mi prisel mailem slevovej kod pro PSN. Ted zkousim zadat kod do Redeem Codes v PSN primo na Vite a hlasi to chybu ze kod neni spravny. Mam evropsky PSN account, spravnost kodu jsem kontroloval asi 5x a furt to nejde. Ma nekdo podobny problem?

Odesláno
Tak tu mam prvni problem. Z voucheru k Pre-Oreder Packu jsem si aktivoval slevu na Escape Plan, vcera mi prisel mailem slevovej kod pro PSN. Ted zkousim zadat kod do Redeem Codes v PSN primo na Vite a hlasi to chybu ze kod neni spravny. Mam evropsky PSN account, spravnost kodu jsem kontroloval asi 5x a furt to nejde. Ma nekdo podobny problem?

http://www.konzolista.cz/articles/onearticle/?link=sony-se-omlouva-za-chybne-maily-na-slevy-ps-vita-her-167569&sekce=novinky

Odesláno

...tak jsem byl dneska v TESCU....

....vůbec nevěděli co PSV je....hlavně že maji v letáku 3 hry zdarma....

....tak jsem šel do K+B elektro a tam sice měli předražený hry ale stupidové mi k tomu nabídli PSP 1004 :)

...ještě že máme Planeo....tam měli slovy jeden kus od každé verze....cena 6299 ale mínus nějaká akce, takže mám konzoli za 5610 Kč....to by šlo..ale hry tam měli dvě a kartu jen 4GB...

..takže se nemohu podělit vůbec o nic a hry si musím objednat na netu....stejně jako kartu...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu