Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

....k cenám.....obchody Planeo (tedy alespoň v našem městě) mají akci 11% sleva na vše ve dnech 22-24.2. .....

....sice nevím kolik budou za Vitu chtít, ale kdyby chtěli 6199 - 11% tak by vyšla na cca 5500 Kč.....

....jinak Tesco dosela dobrý, jen nevím co si představit těmi předinstalovanými hrami....

To jsou ty kraviny typu AR.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyz koukam na ty ceny v evropskym PNS tak je to fakt sileny, uncharted za 45euro, to je drazsi nez krabicovka, a to to melo byt naopak....Je mozny si nejak udelat americkej ucet?Je to tam o dost levnejsi....

Neměl by to být problém, ale tuším, že musíš platit americkou kreditkou (ale jak je to s checkováním IP adresy, to netuším)

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

V pátek odlítam do NYC aka do USA, hry pro PSV tam stojí 40-45 $ takže si tam asi 2 koupím a tady jim na to kašlu. Pro ty co nevědí - PSV = region free

Vita je sice region free, ale pokud máš CZ účet tak si tam např. americkej online pass neaktivuješ, pokud to bude tak jako u PS3

Mimochodem my víme kde je New York, nemusíš to v každym příspěvku vysvětlovat....

Odkaz ke komentáři

Nevi nekdo, jestli kdyz mam v ramci meho psn uctu koupenou psp hru, jestli ji muzu normalne stahnout do Vity, nebo je treba ji kupovat znovu?

Můžeš, ale zatím jen některé. Tady je seznam http://www.computerandvideogames.com/335548/a-list-of-vita-compatible-psp-games/

Odkaz ke komentáři

Vita uz je doma. Zatim jsem zkousel jenom nejake dema z PSN a ty AR hry, prvni dojmy vubec nejsou spatny. Jedina vec co me zatim trochu stve je, ze nabijeni pres USB z pocitace funguje jeneom pri totalne vypnuty konzoli. Pokud chcete nabijet a zaroven hrat nebo jenom byt v LiveArea a treba neco stahovat z PSN, tak musite mit pripojenom nabijecku normalne do el. site. Doufam ze toto chovani opravi nektery z updatu firmware.

Odkaz ke komentáři

Tak tu mam prvni problem. Z voucheru k Pre-Oreder Packu jsem si aktivoval slevu na Escape Plan, vcera mi prisel mailem slevovej kod pro PSN. Ted zkousim zadat kod do Redeem Codes v PSN primo na Vite a hlasi to chybu ze kod neni spravny. Mam evropsky PSN account, spravnost kodu jsem kontroloval asi 5x a furt to nejde. Ma nekdo podobny problem?

Odkaz ke komentáři

Tak tu mam prvni problem. Z voucheru k Pre-Oreder Packu jsem si aktivoval slevu na Escape Plan, vcera mi prisel mailem slevovej kod pro PSN. Ted zkousim zadat kod do Redeem Codes v PSN primo na Vite a hlasi to chybu ze kod neni spravny. Mam evropsky PSN account, spravnost kodu jsem kontroloval asi 5x a furt to nejde. Ma nekdo podobny problem?

http://www.konzolista.cz/articles/onearticle/?link=sony-se-omlouva-za-chybne-maily-na-slevy-ps-vita-her-167569&sekce=novinky

Odkaz ke komentáři

...tak jsem byl dneska v TESCU....

....vůbec nevěděli co PSV je....hlavně že maji v letáku 3 hry zdarma....

....tak jsem šel do K+B elektro a tam sice měli předražený hry ale stupidové mi k tomu nabídli PSP 1004 :)

...ještě že máme Planeo....tam měli slovy jeden kus od každé verze....cena 6299 ale mínus nějaká akce, takže mám konzoli za 5610 Kč....to by šlo..ale hry tam měli dvě a kartu jen 4GB...

..takže se nemohu podělit vůbec o nic a hry si musím objednat na netu....stejně jako kartu...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu