Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak to takhle čtu,3DS vs NGP,já jdu do NGP,pokud to bude do 7 tisíc,jdu do toho,3D mě neláká,dám přednost přenosný PS3 :D (jen aby,kdyby se to přehřívalo aby sme si nespálili ruce xDD),jinak abych hrál doma na 3DS a pak se mě motala hlava,bych šel na záchod a z ý mozajky na záchodě by na mě skákal mario jak říkali v hPodu :D

E: Jinak,já beru tu 3G verzy,podlě mě je to super,investovat do internetu bez nutnosti Wi-Fi :D

Odkaz ke komentáři

Jak pise Robert1106, bez simky si toho 3G moc neuzijete. Popr. pokud v tom bude neco jako se chysta do iphonu5 ci 6 ze si budete moci simku do telefonu(v tomdle pripade konzole) nahrat(v pripade applu pres itunes). iPad se u O2 napr. prodaval se spec. simkou ktera mela v sobe 3mes. internetu zdarma ale potom to preslo na obyc net jako na kazde dalsi simce. 3G je sice fajn ale i ve velkych mestech nemusis mit jeho pokryti na kazdem rohu. tzn. ze muze nabehnout BTS s Edge ovsem to jsem nezkoumal jestli psp2 podporuje i tudle technologii popr. pokud ne tak proste ztratis signal. Nehlede taky na to ze rychlost netu je taky odvijena od sily signalu. Na vesnicich neni vubec jeste vyjimka obycejne Gprs :-) Tzn. vemes si herni konzoli na nejaky vylet do prirody v CR a na ten net se za celou dobu nemusis podivat :-) ja osobne si myslim ze vyuziti 3G verze tady u nas bude naprosto zbytecne min. v radu let min. jeste nekolikati let. Cili jestli ja osobne si nekdy budu kupovat psp2 tak bez 3G a to mam sluzebni sim prave s timdle netem zadarmo :-)

Odkaz ke komentáři

No,hele,ted sem u dědy a tady nejde ani GPRS ani nejde volat! je to vesnice u prdelní lhoty,a net jede 200 kb/s nebo jak,ale je to horší než dial up :D

Jinak,jak říkáš,tak teda uvažuju vypustit 3G modul,ale uvidíme ke konci 2011 na pokrytí

Odkaz ke komentáři

Jako v dnesni dobe neni problem si udelat z mobilu wifi hotspot(umi to symbian,android,i stare win 6.5 mam pocit a ted i iphone v novem beta FW) prave na tom 3G netu a pres wifi sdilet do toho psp v pripade nouze :-) CR je WIFI velmoc(je tu hodne bezdr. siti) takze bych se o toho nebal to koupit bez toho 3G modulu :-) Ale samozrejme pokud bude rozdil ceny nulanula nic tak to samozrejme nema smysl kupovat to bez toho.. ale pokud to bude v radech tisicu tak to zase smysl ma koupit to bez toho :-)

Odkaz ke komentáři

už jen z kvality videa poznaš, že to nahrával nějakej čínskej šmejd (padělek) :D

tam to totiž nepoznáš, jetli je něco origo nebo ne

uz jen z toho co si napsal sem poznal ze ses ***** ... to ze je sony z ciny to ti nevadi co?! proc mas psp kdyz sou podle tebe vyrobky z ciny nekvalitni. premejslej nez ti neco vyleze z huby

Odkaz ke komentáři

Mě osobně PSP2 vůbec nezaujal. I když design má něco do sebe, určitě se skvěle drží a padne do ruky. S výdrží je na tom podobně jako notebook. Tvůrci se asi chtěli vytáhnout s výkonem tak udělali to nejlepší, ale dobu využití moc nedomysleli. Proto se s PS2 stane spíše konzole typu PS3 ale s tím, že občas můžeme vyrazit do terénu. Výrobce udává dobu 4,5 hodiny. Což v reálu bude tak 3.

Určitě bych pochválil fotoaparát, ikdyž asi nebude fotit extra, na občasné foto to stačí. Dotykový displej je také plus. Podle prvních videí a fotek, co jsem viděl, tak to prostředí mi připadá strašný. Sony se asi snažilo na co nejlepší ovladání dotekem. Ale na 5palcovém displeji mohlo být i jinak uzpůsobené. Vypadá to jako nějaká levná hra, aspoň mě to tak přijde.

Snad aspoň výrobce vyřešil problém s flashem. Protože když zase půjdou hrát hry o sto šest, spoustu malých firem to zničí, takže zase jen pár okoukaných her a nic nového. Proto sony určitě uveřejnilo novou verzi PSP už teď. Protože PSP je z hlediska kšeftů z prodaných her zabité. Výkon byl podle mě na konzoli s 8hodinovou a cenou okolo 4tisíc korun dostačující.

Já bych si totiž tak drahou konzoly jako je PSP2 nepořídil. Navíc s malou výdrží na baterir. To už můžu mít notebook.

Odkaz ke komentáři

Asi si měl na mysli PSP2, ale to je jedno, vždyť ještě ani nevíš kolik to bude stát a už říkaš, že je to drahé... Notebook a PSP jsou dvě uplně odlišné věci, a notebook je celkem velký na to abych ho tahal někde na cesty.....

jeste rekni ze ty si myslis ze bude levne .... (:

bELodY naprosto souhlasím

Odkaz ke komentáři

Jako se koukni na PSP 3004 stojí myslim okolo 4000 tisíc. A nemá ani poloviční výkon. A to nemluvim o výbavě. Něco jsem četl o 600dolarech. Při kursu 18Kč(myslim) to máš okolo 11000 tisíc. Tak se spamatuj. Ta předobědnávka za 6500Kč je podle mě největší fejk.

Má to 3G a dotykový kvalitní displej. Už jen telefon by stál 12 000 (Kdyby měl takový displej) a to by běžel na 1Ghz procesoru max na Tegra 2. Tento výkon a tatová cena spolu s designem, zpracováním a tím, že výrobek bude na trhu úplně nový je cena 6500 blbost.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu