Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

To je pravda keď bude mať NGP podobnú (alebo lepšiu) ochranu tak sa to tak skoro nehackne ale ajtak by to bolo po dvoch mesiacoch čo to víde zbytočné lebo na tom môžeš hrať max. 20 a to ešte nevieme poriadne akých a kedy budú :D no proste zatial by to bolo aj zbytočné a ani nevieme ako sa tie hry budú spúšťať či to bude potrebovať nejaký pregram alebo niečo no proste s to ešte len uvidí podla toho aký budú hackery šikovný mne je to jedno ja si budem dotoho hry kupovať :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to pochybuju ... jestli to nebude ultra hlídáné tak to je během 2 měsícu (dle ochrany) konec konců i já mám svůj vlastní flash na svým PsP.

Ty myslíš že by si na tom nedali záležet?ted' si vlastně napsal že běžná ochrana je prolomená za 2 měsíce....x)

taková nadupaná mašinka...to si neumím představit že by na to vůbec nějaký flash byl....

Odkaz ke komentáři

flash bych ted vubec neresil protoze to nema cenu xD

prolomeni do dvou mesicu ?? pokud na tom bude makat MacGyver tak urcite

ale taky neverim nazoru ze se nikdy prolomit nedokaze ..

podle me neni otazka jestli se vec da prolomit/flashnout ... ale jak dlouho to bude trvat

Odkaz ke komentáři

Všechno jde když se chce a hackeři jsou vynalézavý takže způsob se najde určitě, ale jak již padlo otázka je jen "za jak dlouho...?".

Vemte si kolik FW na takový PSP vyšlo, kolik se jich prolomilo a prolomuje dál, přitom každý novější FW obsahoval víc "záplat" a nakonec se stejně prolomil.

Odkaz ke komentáři

nevim proc to tu resite .... me je naky "flash" uplne v ...... kdyz ta hra bude pořádná , tak ty prachy za ni klidně dám ....

Ty peníze dáš ze svojí kapsy, tedy že si je sám vyděláš a nebo je dostaneš od maminky?! Protože to je rozdíl, mě by vadilo vyhodit prachy za něco co za krátkou dobu ztrácí na hodnotě.

Odkaz ke komentáři

jn to same .. je spusta her co bych chtel hrat .. nebo aspon zkusit (demo mi nestaci xD) fakt nemam prachy na rozhazovani a vubec ne na to abych si hru koupil cca za 1000+kc (to bych dal jen za hry ktere mam opravdu rad)

btw uz jste to asi cetli ale stejne ..

http://console-forum.net/tema/114184-sony-ngp-jiz-dnes-k-predobjednani

kez by ta cena byla takova jaka tam je a moc se nezmenila .. kez by se vesla aspon do 8000 kc x)

Odkaz ke komentáři

Proc vzdycky, kdyz nekdo napise ze by si ty hry kupoval, tak ho hned nekdo sjede a pta se ho jestli to dostava od rodicu nebo sam vydelava ? Chapete ze se najdou i lidi, kteri proste o flash nestoji ? Jo a mimochodem je zajimave, ze kdyz v vyhodite tolik tisic za konzoli, tak na hry uz penize nejsou :) ale ja nikoho nesoudim, taky jsem mel na psp flash, ale prijde mi docela trapne bavit se furt dokola jen o tom jak budu stahovat hry na konzoli, ktera se teprve za rok objevi na trhu. Ja si na NGP budu hry kupovat, ale je to kazdeho vec, jen mi prijde tupe to resit ted :). A driv nez se nejak ****** zepta, ano vydelavam si na to sam, nic jineho mi nezbyva :)

Odkaz ke komentáři

Ty peníze dáš ze svojí kapsy, tedy že si je sám vyděláš a nebo je dostaneš od maminky?! Protože to je rozdíl, mě by vadilo vyhodit prachy za něco co za krátkou dobu ztrácí na hodnotě.

A ty si NGP budeš kupovat?Já jen že NGP bude taky ztrácet na hodnotě....

Odkaz ke komentáři

Proc vzdycky, kdyz nekdo napise ze by si ty hry kupoval, tak ho hned nekdo sjede a pta se ho jestli to dostava od rodicu nebo sam vydelava ? Chapete ze se najdou i lidi, kteri proste o flash nestoji ? Jo a mimochodem je zajimave, ze kdyz v vyhodite tolik tisic za konzoli, tak na hry uz penize nejsou :) ale ja nikoho nesoudim, taky jsem mel na psp flash, ale prijde mi docela trapne bavit se furt dokola jen o tom jak budu stahovat hry na konzoli, ktera se teprve za rok objevi na trhu. Ja si na NGP budu hry kupovat, ale je to kazdeho vec, jen mi prijde tupe to resit ted :). A driv nez se nejak ****** zepta, ano vydelavam si na to sam, nic jineho mi nezbyva :)

Když to tak vezmeš tak cena NGP bude určitě přemrštěná a hry na něj jakbysmet, samozřejmě se musí zaplatit vývoj a lidi co na tom pracovali, pak značka, no a pak ti lidi v Čině co pracují za korunu na den, takže nebudu dotovat zbohatlíky a podporovat vykořisťování lidí. :D Proč bych teda měl platit několik tisíc když reálná cena se pohybuje někde níže a je možnost to mít ještě zadarmo. U jiných věcí bych si to i zaplatil, ale v dnešní době a především u el. výrobků, které jsou na trh uváděny každým rokem lepší než předešlá generace, jejich životnost klesá (za rok to přestane šlapat a oprava stojí skoro jako nový výrobek) a podpora od vývojářů je nulová (vydají pár dobrých her a pak je zbytek zmetkový). Jejcih motto - vytřískat z toho co nejvíce peněz a pak vydat novou věc jen s pár odlišnými parametry. Ne děkuji.

A ty si NGP budeš kupovat?Já jen že NGP bude taky ztrácet na hodnotě....

Myslel jsem tím to NGP a kupovat si ho asi nebudu nebo spíše ne.

Odkaz ke komentáři

Když to tak vezmeš tak cena NGP bude určitě přemrštěná a hry na něj jakbysmet, samozřejmě se musí zaplatit vývoj a lidi co na tom pracovali, pak značka, no a pak ti lidi v Čině co pracují za korunu na den, takže nebudu dotovat zbohatlíky a podporovat vykořisťování lidí. :D Proč bych teda měl platit několik tisíc když reálná cena se pohybuje někde níže a je možnost to mít ještě zadarmo. U jiných věcí bych si to i zaplatil, ale v dnešní době a především u el. výrobků, které jsou na trh uváděny každým rokem lepší než předešlá generace, jejich životnost klesá (za rok to přestane šlapat a oprava stojí skoro jako nový výrobek) a podpora od vývojářů je nulová (vydají pár dobrých her a pak je zbytek zmetkový). Jejcih motto - vytřískat z toho co nejvíce peněz a pak vydat novou věc jen s pár odlišnými parametry. Ne děkuji.

To by jsi si pak nemohl ale koupit nic s tím co říkáš :) .. všechno ztrácí na hodnotě a hlavně s tou podporou od vývojářů .. nemáš vůbec pravdu .. pokud nepočítáš vývojáře tamagotchi .. ale větší firmy jako např Sony bych řekl že podpora je celkem dobrá hlavně já si třeba kupoval PSP (PSP slim) cca před třema rokama za 4500 kč a pořád ho dobře využívám takže téhle investice vůbec nelituji .. a osobně si myslím že s výkonem u NGP ti NGP taky vydrží celkem dlouho Sony naštěstí myslí do budoucnosti takže jejich konzole nemusíš po půl roce vyhodit a kupovat novou

Odkaz ke komentáři

Zatímco SONY stále mlčí o ceně NGP , kolegové z PSP G Weber zveřejnili jeho cenu!

Jak je už potvrzeno NGP model bez 3G verze v USA by měl stát asi 250-280 USD to je 184-250€.

3G model NGP by měl stát asi 320-350 USD a to je 235-255€.

SONY se odmítá vyjádřit k této informaci.

zdroj: playstation-android.sk

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu