Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Souhlasím... to nové psp mě moc nenadchlo, ale upřímně, kdo si ho koupí??? protože za 12 klacků (možná i víc) to bude ještě dražší než ps3 nebo xbox... a podle mě každý normální člověk kdo má velkou hd televizi si koupí radši ps3. Máme 127cm televizi (přesně rozměr nevím) a teď mám nově ps3 a musím říct že je to naprostá bomba. Je určitě lepší si hezky doma sednout a hrát, než doma sedět na pohovce a hrát na malém displeji. Samozřejmě má taky výhodu v trolejbuse nebo na cestách si zahrát, ale k tomu postačí dobrý mobil. Teď na konferenci v Barceloně 27. února se mají představit nové mobily a vyjít mají asi v listopadu a budou to dobré telefony a ty lepší na androidu, hlavně lákavě vypadá ten nástupce Galaxy S. A před Vánocemi má vyjít nový Iphone 5 o kterém se mluví že bude také zlomový i nějaká 3D technologie... takže si myslím že je lepší mít doma ps3 a na hry do trolejbusu třeba Iphone 5, který vyjde. To je můj názor :)

Nějak sem tě nepochopil......vlastně říkáš,že je zbytečné si kupovat nové psp když bude nový IPhone5....x)

A IPhone bude stát 25 tis. že?

nechápu tvojí logiku ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele odpusť si to jo?! A kdo mluvil o konzolích?! A prestaň se do mě zase sakra sr*t!

JÁ TO DÁVAL JEN JAKO PŘÍKLAD....

Aha no tak si mluvil o PC, to je fakt fajn porovnavat psp z PC, proc to taky porovnavat s konzolemi, ze? I Tak je stejne prehnane....A srat se do tebe prestanou lidi az prestanes psat blbosti a tech uz si tu napsal furu...

Odkaz ke komentáři

Aha no tak si mluvil o PC, to je fakt fajn porovnavat psp z PC, proc to taky porovnavat s konzolemi, ze? I Tak je stejne prehnane....A srat se do tebe prestanou lidi az prestanes psat blbosti a tech uz si tu napsal furu...

Ja neporovnaval výkonem ale zpusobem instalace. Už si to sakra pochopil bylo to jen příklad. chtel sem ti ríct ze i když to má 4 gb muze se to instalovat a v PSP z toho udelat treba 8gb. Uz si to pochopil?! nebo ti to mám nakreslit?

místo těch píčovin co tu z tebe lezou si radši uprav podpis - místo hodlám koupit to změň na "rodiče mi hodlají koupit jinak to nejsou moje rodiče"

A kdo ty zase seš? Človek kterej závidí tak daleko jak dohlédne? Jestli ti vadí že ti rodiče nic nekoupí nakopni je do pr*ele a rekni jim ad zacnou delat porádnej hustle. Aby ti mohli neco koupit.

PS. udělal jsi OT.

Odkaz ke komentáři

A kdo ty zase seš? Človek kterej závidí tak daleko jak dohlédne? Jestli ti vadí že ti rodiče nic nekoupí nakopni je do pr*ele a rekni jim ad zacnou delat porádnej hustle. Aby ti mohli neco koupit.

sorry za OT ale ty se namas co navazet do rodiny ;)

btw na NGP se tesim... uz jen to ze tam bude uncharted tak to bude pecka =D

Odkaz ke komentáři

sorry za OT ale ty se namas co navazet do rodiny

On se navazel do te moji.. VIZ:

místo těch píčovin co tu z tebe lezou si radši uprav podpis - místo hodlám koupit to změň na "rodiče mi hodlají koupit jinak to nejsou moje rodiče"

Sorry OT.. (nenecham se sebou vyje*avat)

Nevim jestli to tu bylo ale...

Odkaz ke komentáři

Ja neporovnaval výkonem ale zpusobem instalace. Už si to sakra pochopil bylo to jen příklad. chtel sem ti ríct ze i když to má 4 gb muze se to instalovat a v PSP z toho udelat treba 8gb. Uz si to pochopil?! nebo ti to mám nakreslit?

PS. udělal jsi OT.

Tys ocivividne nepichopil me. Vedel jsem ze mluvis o instalaci, ale nevim prof to porovnavas s pc kterej funguje uplne jinak, hry music instalovat. Je prose nevhodne to porovnavat s pc, to je logictejsi to porovnat s konzolemi kde to tak nefunguje....jinak víš Jaky by to muselo mit hdd? Obrovsky...Az nerealne.....nebo bys vzdy hru odinstaloval a odinstaloval jinou Jen aby SIS ji zahral? Jasne byla to tvoje uvaha, ale hloupa. Ta moznost instalaci by mohla fungovat nanejvys volitelne...ale porad je to nerealne....tak uz si konecne vytahni hlavu ze zadku a premyslej co tu pises...nerd se do NEKOHO navazim, ale u tebe si nemuzu pomoct, kazdy tvuj post ve me vyvolava navaly hnevu :) a myslim ze nas je tu Takovy vic

Odkaz ke komentáři

tohle není závist ale jen říkám že jsi rozmazlenej spratek co si tu hraje na kinga ... co se týče konzolí tak mám psp a x360 z toho jsem si psp zacáloval za svoje a xko jsem kupoval na půl , ale už je to stejně ňákej rok zpátky .... víš já narozdíl od tebe jsem na škole a dělám brigády takže si hodně věcí kupuju za svoje vydělaný - né že jako vyžírka ždímu rodiče aby mi koupili věci k terý jsou upřímně pro život k hovnu a ještě si dával podpis ve formě jaký mám mega super konzole s kompem a ještě za co hodlám z rodičů vyždímat další prachy ...

Odkaz ke komentáři

Ta instalace bude minimální, podle mě to bude jen u některých her, že se nainstaluje třeba jen 300mb dat, aby se o něco zkrátili nahrávací časy, ale instalovat celé hry, kolik by to asi muselo mít paměti na něco takového :D ...

BigMen meleš sračky už od prvního postu, co si do tohodle topicu napsal, občas mezitím hodíš nějaký odkaz aby si nebyl za úplného kret*na a vypadalo to jako že děláš něco užitečného. Ale pravdou je, že 99% lidí tě tady má ze rozmazleného fakana s ****ma kecama :)

Odkaz ke komentáři

bigmen: nic proti tobě nemam ale zajímalo by mně jestli si už nikdy něco dělal (myslím rukama-a ne hraní her ) jako třeba něco dělat brigada

jo a ješte by mně zajímalo kolik hodin trávíš u her podle toho co vše máš tak hraješ tak 12h deně a 12h spíš protože určitě když nikam jedeš tak maš psp a notas a když si doma tak mas ps3 a pc :D a ješte chces xbox neni to trochu zbytečnos když mas už ps3 jinak co sis nikdy koupil za sví peníze tím myslim co si vydělal pokut si vibec nikdy makal :D

jinak ti dam radu už sem radši nelez jinak z tebe umřu smíchy :D

Odkaz ke komentáři

O5 zajímavý odkaz THX. Ale vy se rozčilujete nad velikostí karty.. (taky mě to štve jestli to znekvlitní hraní po graficke strance je to na Pi*u). Ale není možné že by se hry instalovaly...? (MGS:PCW,Monster hunter 3rd..) Jinak i u PSP(1) měly hry vlastní formát ISO.

Já bych jen rád dodal, že formát .ISO není žádná spešl PSP vychytávka, ale klasická koncovka image souborů :P . Navíc to ani nebyl formát, kterej na PSP normálně fungoval, pokud nemělo cfw.

Odkaz ke komentáři

Jel jen na PSP? Jel. Takže muzeme rict ze to bylo spešl.

Plácáš blbosti. Asi jsi nikdy neslyšel o Daemon tools, WinRaru atd... Ale jestli je podle tebe ISO formát, kterej jde pouze na PSP a je oficiálně podporovanej... Mysli si, co chceš :D

Odkaz ke komentáři

Plácáš blbosti. Asi jsi nikdy neslyšel o Daemon tools, WinRaru atd... Ale jestli je podle tebe ISO formát, kterej jde pouze na PSP a je oficiálně podporovanej... Mysli si, co chceš

Ty tady kecáš blbosti. OK jestli rozjedes hru na PSP (ISO) v Deamontools a nainsalujes ji do PC. Omluvim se ti za vsechno co sem tady kdy řekl a odejdu z tohodle fora. OK? Zvládneš to?

A jestli ne tak do me prestan kur*a kérovat ty trackystická bukanýrská p*co.

Odkaz ke komentáři

Ty tady kecáš blbosti. OK jestli rozjedes hru na PSP (ISO) v Deamontools a nainsalujes ji do PC. Omluvim se ti za vsechno co sem tady kdy řekl a odejdu z tohodle fora. OK? Zvládneš to?

Samozřejmě že psp hru nerozjede na PC ale ISO je format jak na psp tak na PC.

http://cs.wikipedia.org/wiki/ISO_obraz

Odkaz ke komentáři

prosimte bigmen prestan tady farmit prispevky... ***** tomu rozumis nemas ani paru o cem kecas ... nedokazes si usetrit ani na xbox a musi ti to kupovat maminka...je ti 11 a machrujes uvedom si kapku co delas ;)

btw myslim ze se bude pouzivat na NGP kapku jinej soubor nez iso a cso aby se zabranilo pirateni (sice se to casem prolomi)

Odkaz ke komentáři

A jestli ne tak do me prestan kur*a kérovat ty trackystická bukanýrská p*co.

Ako ze nie.Pripojim ISO cez Daemon tools(alebo cez Alkohol 120%) k mechanike a nainstalujem.Tym ISO nemyslim priamo PSP hru ale normalnu hru na PC ktora je vo formate ISO :D

Odkaz ke komentáři

Panebože ty si fakt kokos že to neni možný, soubory .ISO se normálně na pc používaj...

P.S. K tvýmu podpisu: je vidět že jsi jen rozmazlenej fakan kterýho rodiče sponzorujou až to neni hezký... protože tak drahou elektroniku ti určitě koupili rodiče: Stolní PC no tak dejme tomu že 20k, potom 2(!) notebooky Asus G73jh to je jeden z nejlepších herních notebooků a stojí kolem 35 - 40k, potom PSP a PS3... 10k? počkej až tě rodiče přestanou sponzorovat

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu