Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Panebože ty si fakt kokos že to neni možný, soubory .ISO se normálně na pc používaj...

Ale já to chápu já to vím!! Vím to už tak od 10 let! Myslíš že sem *****?!

P.S. K tvýmu podpisu: je vidět že jsi jen rozmazlenej fakan kterýho rodiče sponzorujou až to neni hezký... protože tak drahou elektroniku ti určitě koupili rodiče: Stolní PC no tak dejme tomu že 20k, potom 2(!) notebooky Asus G73jh to je jeden z nejlepších herních notebooků a stojí kolem 35 - 40k, potom PSP a PS3... 10k? počkej až tě rodiče přestanou sponzorovat

A?!

Takový lidi jako sem já mají cestičku vyšlapanou ;) budu podnikat s otcem...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale já to chápu já to vím!! Vím to už tak od 8 let! Myslíš že sem *****?!

Když ti bylo osm, lez si leda tak učitelům dopr**le.

A?!
Však počkej. Jednou na to doplatíš.

Zkus se přestat hádat a začit dělat něco jiného.

Mimochodem, jasně, že jde iso na PC i PSP.

Odkaz ke komentáři

Oh my fu*king god.

Precti si to odzacatku OK?! :) Je jasne ze to de ale my se tu bavime o PSP a o PSP ISO!

OK ale mi napis aky je rozdiel medzi ISO na PC a ISO na PSP ked na PSP je spesl ;) Akurat v ISO na PSP je nahrata hra ktoru normal cez PC nespustis ale inak v tom nevidim rozdiel? :D

Odkaz ke komentáři

Takový lidi jako ses ty jsou namyslený spekaty sracové =D

Jo a taky takový ty v těch drahých oblecích a v dost fajnovejch kárách.

A takový jako ses ty sou jen ti co na mě koukaj přes okno a slintaj na celý auto :D .

Já mám ty konzole a ten PC protože mě to baví a sem v tom hodně dobrej a díky bohu mám rodiče kteří mě chtějí podporovat. A to že vy takový rodiče nemáte.. za to já vám nemůžu. Ale co vy by jste dělali v mé kůži?

To samý co dělám já :D .

Odkaz ke komentáři

A takový jako ses ty sou jen ti co na mě koukaj přes okno a slintaj na celý auto :D .

Já mám ty konzole a ten PC protože mě to baví a sem v tom hodně dobrej a díky bohu mám rodiče kteří mě chtějí podporovat.

Tolko OT co si tu uz dal by si zasluzili aj skoro BAN :D Aspon keby si ku kazdemu OT napisal aj nieco k teme.A neboj sa on ti nezavidi.On chce len vysvetlit ze zo seba robis nieco co nie si a taky namyslenci raz padnu dobre na usta ;) Sak ved ty to raz uvidis :D

Inak zacinam zas rozmyslat o kupi NGP po tom co som sa dozvedel ze ak date do 3DS flash kartu na stare DS hry tak si to 3DS zapamata a po update FW alebo pripojeni na net dostanete BRICK.Pretoze ja som do 3DS chcel flash kartu hlavne kvoli starim DS hram a 3DS som si chcel kupovat.Sak uvidim podla ohlasov ked vyjde 3DS a podla ceny NGP.Inak vedeli ste ze NGP je vo vyvoji uz od roku 2008 :D

Odkaz ke komentáři

Tolko OT co si tu uz dal by si zasluzili aj skoro BAN :D Aspon keby si ku kazdemu OT napisal aj nieco k teme.A neboj sa on ti nezavidi.On chce len vysvetlit ze zo seba robis nieco co nie si a taky namyslenci raz padnu dobre na usta ;) Sak ved ty to raz uvidis :D

Inak zacinam zas rozmyslat o kupi NGP po tom co som sa dozvedel ze ak date do 3DS flash kartu na stare DS hry tak si to 3DS zapamata a po update FW alebo pripojeni na net dostanete BRICK.Pretoze ja som do 3DS chcel flash kartu hlavne kvoli starim DS hram a 3DS som si chcel kupovat.Sak uvidim podla ohlasov ked vyjde 3DS a podla ceny NGP.Inak vedeli ste ze NGP je vo vyvoji uz od roku 2008 :D

Hallelujah =D konecne to nekdo pochopil..

btw.... muze mi nekdo vysvetlit jak budou fungovat ty hry na NGP ?? jsou to prej nejaky fleshky ci co...

Odkaz ke komentáři

Zdroj je ako inak gamer-revue.cz :D Tu je aj odkazhttp://www.gamer-revue.cz/2011/03/ngp-ve-vyvoji-od-roku-2008/

Ano a tie karty budu vlastne flash karty s velkostou 2GB a 4GB :D

A este som sa chcel spytat BigMen-a ze ked ste tak bohaty tak preco chces vsetko s flashom a nekupujes podstivo :D Ci zas sa osvedcilo pravidlo ze kdo ma vela chce este viac?? Cize ked mate dost penazi tak sa ti nechce minat za hry aby si neutratil? :D Nemusis mi odpovedat je to tvoja vec a starat sa nechcem len ma to tak zaujalo :D

Odkaz ke komentáři

A este som sa chcel spytat BigMen-a ze ked ste tak bohaty tak preco chces vsetko s flashom a nekupujes podstivo Ci zas sa osvedcilo pravidlo ze kdo ma vela chce este viac?? Cize ked mate dost penazi tak sa ti nechce minat za hry aby si neutratil? Nemusis mi odpovedat je to tvoja vec a starat sa nechcem len ma to tak zaujalo

Prostě.. protože chci. Není s tím taková práce. a je to levnější než origo.. :)

To co má v podpise, nemusí snad hned znamenat, že to má. Jinak BigMen, řekni nedal ti už ve škole někdo do držky za blbé kecy?

Ne :D u nás ve škole nejsou zvířata :p :D ale baví mě prudit takový týpky jak ste vy :) THANKS

A aby to nebylo tak OT... :D v japonsku se típci s PSP shlukujou do herních part a tam hrajou treba MGS:PW ale unas to bohuzel neni.. :/ s psp(2) kdyz se prippjime na net tak uvidime kdo co hraje do urcite vzdalenosti.. Big Brother v akci :)

Odkaz ke komentáři

WTF? Tohle se mi snad jen zdá :D:D:D . Takže jistá osoba (nechci jmenovat) není schopná pochopit základní myšlenku, dohaduje se tu o opaku a když mu to ostatní vyvrátěj, tak se hájí tím, že to přece dávno věděl, protože není blbej... :D:D:D Pánové, sice mě tenhle OT bavil, ale nervy mam jen jedny.

Odkaz ke komentáři

A?!

Takový lidi jako sem já mají cestičku vyšlapanou ;) budu podnikat s otcem...

BigMen to je pre teba: http://www.youtube.com/watch?v=F39tykZYP48 to je pesnicka k tej tvojej vihre ;)

Inak myslite si ze pojdu hrat hry cez multiplayer medzi NGP a PSP samozrejme ze myslim tym rovnake hry pre psp(aj na PSP aj na NGP budete hrat tu istu hru vyrobenu pre PSP) ja si myslim ze by to malo ist nie? :D

Odkaz ke komentáři

BigMen to je pre teba: http://www.youtube.com/watch?v=F39tykZYP48 to je pesnicka k tej tvojej vihre ;)

Inak myslite si ze pojdu hrat hry cez multiplayer medzi NGP a PSP samozrejme ze myslim tym rovnake hry pre psp(aj na PSP aj na NGP budete hrat tu istu hru vyrobenu pre PSP) ja si myslim ze by to malo ist nie? :D

Tak tohle sedlo jak p*del na hrnec :D . Těžko posoudit, jestli bude na klasický PSP hry potřeba emulátor, tak to bude o poznání složitější. Pokud je NGP bude spouštět stejně, jako hry pro něj určený, tak by to snad mohlo jít.

Odkaz ke komentáři

Já mám ty konzole a ten PC protože mě to baví a sem v tom hodně dobrej a díky bohu mám rodiče kteří mě chtějí podporovat. A to že vy takový rodiče nemáte.. za to já vám nemůžu. Ale co vy by jste dělali v mé kůži?

To samý co dělám já :D .

rodiče tě chtějí podporovat v čem? v hraní her a válení koulí na židli nebo co?

stejnak silně pochybuju že na to tvý rodiče VYDĚLALI, možná prachy maj ale k tomu hypoték tři prdele ....

jinak ta tvoje "vyšlapaná budoucnost" je co? že budeš na hlavním nádraží dělat kurvu? to bych i věřil , v tom případě CG , pěkná budoucnost, už teďko slintám do klávesnice (přes auto ne - to ještě nemám)

Odkaz ke komentáři

Kašlete už na něj ... nemá cenu řešit, že je malej zazobanej s*áč, co si budem nalhávat, každý ví že takových nafoukaných fracků si nikdo nikdy neváží ať mají prachů kolik chtějí :) vždycky to budou pro ostatní normální lidi jen nuly :) ... taky mám na studenta celkem slušné příjmy (nebo spíše nadstandartně placené brigády), ale abych se s tím před ostatníma pořád vytahoval, nebo kvůli tomu shazoval lidi co mají míň peněz ... a tím jak si psal, že ti někdo bude slintat na sklo luxusního auta si to zabil totálně :). Jestli si myslíš že tyhle tvoje kecy na někoho zapůsobí, pak tě musím vyvést z omylu, všichni se ti tady akorát smějou, a s tvým příštupem bych řekl, že to tak máš i normálně, a možná o tom ani nevíš :)

A teĎ něco k ceně. Jak všichni ví, launchové ceny většiny posledních herních zařízení od SONY nebyly zrovna nejlevnější, ale nejnovější vyjádření někoho ze sony se týká toho, že cena NGP nebude tak vysoká, aby handheld nebyl jen pro ty bohaté :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu