Lasicek Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 To asi ne ale jaká bude cena ještě nikdo neví a oni už to prodávaj :D takže podle mě bude určitě dražší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deleted user Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 post deleted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 BigMen dovol abych ti předal cenu: Největší kaštan roku 2011 na CF! Gratujuli, zatleskejte výherci! Největší kaštan na CF roku 2011 a 2. místo v soutěži České štrevo! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anims1468624664 Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 tak to není tak drahe jak sjem si mislel... Boze, prave jsem si poblinkal Zirafove pyzamko :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 se z toho nep**** a jestli máš žirafove pižamo tak ti tipuji 10 let xD xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deleted user Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 post deleted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Hele prosim vas nevi se jakym zpusobem bude NGP kompatibilni s psp?Pujdou hry z ps2?Bude mit Bluetooth a moznost pres nej pripojit sluchatka?Diky moc za odpovedi nikde sem to nenasel.P.S:Nechce nejakej admin dat BAN Bigmenovi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Jo a taky takový ty v těch drahých oblecích a v dost fajnovejch kárách.A takový jako ses ty sou jen ti co na mě koukaj přes okno a slintaj na celý auto :D . Já mám ty konzole a ten PC protože mě to baví a sem v tom hodně dobrej a díky bohu mám rodiče kteří mě chtějí podporovat. A to že vy takový rodiče nemáte.. za to já vám nemůžu. Ale co vy by jste dělali v mé kůži? To samý co dělám já :D . Jo ses presne takovy to liny hovado co ma v 10ti letech (nevim kolik ti je usuzuju podle projevu) na sobe 30 kilo PNEU a jedina holka ktera se na tebe s odporem aspon podiva bude muset byt hodne dobre placena k***a co? :D Promin ale tohle sem si nemohl odpustit ale ty ses asi martan.Co prispevek to uplna ptakovina nerozumis nicemu co tu placas a hrajes si na neco co ani zdaleka nejses a nikdy nebudes. Jinak moc se omlouvam za Double ale nevedel sem jak to dat do sebe s citaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Hele prosim vas nevi se jakym zpusobem bude NGP kompatibilni s psp?Pujdou hry z ps2?Bude mit Bluetooth a moznost pres nej pripojit sluchatka?Diky moc za odpovedi nikde sem to nenasel.P.S:Nechce nejakej admin dat BAN Bigmenovi? HRy z PS2 ? na to si prisel jak bez bryli ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Coze?Moc nechapu co tim myslis.Po forech se to docela resi a kdyz ma psp plnou podporu psx proc by radove mnohem vykonejsi ngp nemohlo podporovat hry z ps2?(myslim ke stazeni ze store treba) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totypsyto Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 kombinace dotykové obrazovky touchpadu zezadu 2 analogu a gyroscope a takoveho vykonu mi prijde opravdu skvělé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Mě osobně přijde touchpad zezadu jako zbytečnost myslim , že bychom se bez toho klidně obešli nicméně 2 analog to už opravdu chtělo a velmi mě zajímá jak se na tom budou hrát FPSka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Napadlo mě... Jelikož je Japonsko pod vodou a pod suťinama.. nenarusi to nejak výrobu NGP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Je to možný ale Sony určitě sídlý v Tokyu a tam to ta katastrofa nezasáhla pokad vím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 BigMac :lol:: při nejhorším ti ho rodiče koupí o něco dýl ..... no stress Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Napadlo mě... Jelikož je Japonsko pod vodou a pod suťinama.. nenarusi to nejak výrobu NGP? ty si fakt hovado jinak to nazvat neumím protoze tam zemrelo nekolik tisíc lidi a ty myslíš jen na to jestli se nezdrzi výroba ngp tebe jednou potkat tak ti fakt dam pres drzku jakej ses d**** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 pítr v tom máš sice pravdu ale tohle je topic o NGP takže takovýhle otázky tu jsou normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 to sice jo ale jemu je celkem jedno co se na svete stane hlavne ze budem moc drepet doma na prdeli a hrat hry (nerikam že si ngp nekoupim ale budu si ho kupovet za vsi vydělaní peníze ne že pobezim za mamimkou adej mi 8000 Kč na konzoli ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 to sice jo ale jemu je celkem jedno co se na svete stane hlavne ze budem moc drepet doma na prdeli a hrat hry (nerikam že si ngp nekoupim ale budu si ho kupovet za vsi vydělaní peníze ne že pobezim za mamimkou adej mi 8000 Kč na konzoli ) A komu to cpeš? Jezisi prober se! Tobe to muze byt uplne jedno jestli si ji koupim ja nebo mi ji koupi mama nebo jesitli si ji vytahnu z pr*ele. Proč se do mě furt navážíš?! Mě je jedno jestli si to koupis za sve! Klidne si to nekde ukradni. Ale necpi mi tady ty svoje *****ní myšlenky. Už si to pochopil ty dem*ntní imbecile?! A ano mas pravdu je mi to jedno co se ve světě děje. Když to nenaruší obchod tak je mi to u ASS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 A komu to cpeš?Jezisi prober se! Tobe to muze byt uplne jedno jestli si ji koupim ja nebo mi ji koupi mama nebo jesitli si ji vytahnu z pr*ele. Proč se do mě furt navážíš?! Mě je jedno jestli si to koupis za sve! Klidne si to nekde ukradni. Ale necpi mi tady ty svoje *****ní myšlenky. Už si to pochopil ty dem*ntní imbecile?! A ano mas pravdu je mi to jedno co se ve světě děje. Když to nenaruší obchod tak je mi to u ASS. Když to nenaruší obchod ? :D:D Takže teď je z tebe znalý prodejce, nebo snad podnikáš na burze ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 BigMen, to co napsal pítr ti patří, říkal sis o to svými příspěvky a podpisem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 ja ti nic necpu ale tady de o princim že se v živote nepostavíš na vlastní nohy a budeš furt drze maminku za rucicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Jasný souhlas pítře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 ja ti nic necpu ale tady de o princim že se v živote nepostavíš na vlastní nohy a budeš furt drze maminku za rucicku Pochop ze vetsina tech veci je DAR! (xbox sem dostal za poletko a TV sem si koupil sám.) Kdybych ti ted dal nejaky PC a nejake dalsi veci a pak do tebe ripal ze bezeme neprezijes a nepostavis se na vlastni nohy tak jak by ti bylo? Když to nenaruší obchod ? Takže teď je z tebe znalý prodejce, nebo snad podnikáš na burze ? Ne muj otec obchoduje s japonskem a ruskem. Ale pár akcii/komodit ropy ted taky máme ;) (dost se na tom vydělá :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Máme ?? spis otec má ne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.