Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Jo a taky takový ty v těch drahých oblecích a v dost fajnovejch kárách.

A takový jako ses ty sou jen ti co na mě koukaj přes okno a slintaj na celý auto :D .

Já mám ty konzole a ten PC protože mě to baví a sem v tom hodně dobrej a díky bohu mám rodiče kteří mě chtějí podporovat. A to že vy takový rodiče nemáte.. za to já vám nemůžu. Ale co vy by jste dělali v mé kůži?

To samý co dělám já :D .

Jo ses presne takovy to liny hovado co ma v 10ti letech (nevim kolik ti je usuzuju podle projevu) na sobe 30 kilo PNEU a jedina holka ktera se na tebe s odporem aspon podiva bude muset byt hodne dobre placena k***a co? :D Promin ale tohle sem si nemohl odpustit ale ty ses asi martan.Co prispevek to uplna ptakovina nerozumis nicemu co tu placas a hrajes si na neco co ani zdaleka nejses a nikdy nebudes.

Jinak moc se omlouvam za Double ale nevedel sem jak to dat do sebe s citaci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele prosim vas nevi se jakym zpusobem bude NGP kompatibilni s psp?Pujdou hry z ps2?Bude mit Bluetooth a moznost pres nej pripojit sluchatka?Diky moc za odpovedi nikde sem to nenasel.P.S:Nechce nejakej admin dat BAN Bigmenovi?

HRy z PS2 ? na to si prisel jak bez bryli ???

Odkaz ke komentáři

Napadlo mě... Jelikož je Japonsko pod vodou a pod suťinama.. nenarusi to nejak výrobu NGP?

ty si fakt hovado jinak to nazvat neumím protoze tam zemrelo nekolik tisíc lidi a ty myslíš jen na to jestli se nezdrzi výroba ngp

tebe jednou potkat tak ti fakt dam pres drzku jakej ses d****

Odkaz ke komentáři

to sice jo ale jemu je celkem jedno co se na svete stane hlavne ze budem moc drepet doma na prdeli a hrat hry (nerikam že si ngp nekoupim ale budu si ho kupovet za vsi vydělaní peníze ne že pobezim za mamimkou adej mi 8000 Kč na konzoli )

A komu to cpeš?

Jezisi prober se! Tobe to muze byt uplne jedno jestli si ji koupim ja nebo mi ji koupi mama nebo jesitli si ji vytahnu z pr*ele.

Proč se do mě furt navážíš?! Mě je jedno jestli si to koupis za sve! Klidne si to nekde ukradni. Ale necpi mi tady ty svoje *****ní myšlenky. Už si to pochopil ty dem*ntní imbecile?! A ano mas pravdu je mi to jedno co se ve světě děje. Když to nenaruší obchod tak je mi to u ASS.

Odkaz ke komentáři

A komu to cpeš?

Jezisi prober se! Tobe to muze byt uplne jedno jestli si ji koupim ja nebo mi ji koupi mama nebo jesitli si ji vytahnu z pr*ele.

Proč se do mě furt navážíš?! Mě je jedno jestli si to koupis za sve! Klidne si to nekde ukradni. Ale necpi mi tady ty svoje *****ní myšlenky. Už si to pochopil ty dem*ntní imbecile?! A ano mas pravdu je mi to jedno co se ve světě děje. Když to nenaruší obchod tak je mi to u ASS.

Když to nenaruší obchod ? :D:D Takže teď je z tebe znalý prodejce, nebo snad podnikáš na burze ? :D

Odkaz ke komentáři

ja ti nic necpu ale tady de o princim že se v živote nepostavíš na vlastní nohy a budeš furt drze maminku za rucicku

Pochop ze vetsina tech veci je DAR! (xbox sem dostal za poletko a TV sem si koupil sám.)

Kdybych ti ted dal nejaky PC a nejake dalsi veci a pak do tebe ripal ze bezeme neprezijes a nepostavis se na vlastni nohy tak jak by ti bylo?

Když to nenaruší obchod ? Takže teď je z tebe znalý prodejce, nebo snad podnikáš na burze ?

Ne muj otec obchoduje s japonskem a ruskem. Ale pár akcii/komodit ropy ted taky máme ;)

(dost se na tom vydělá :) )

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu