Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak ho už nechte, tyhlensty topicy jako je BC2,BF3 topicy jsou jen samé nadávky a offtopici, co kdyby jsme se bavily o NGP?

Nejlepší by bylo kdyby se to tu zamklo tak na 3 měsíce, stejně nic nového se nějakou dobu nedozvíme, a pokud ano tak kdo může vědět jestli je to pravda. Jen se tu všichni hádáte a hloupě spekulujete o NGP.

A admini jsou stále na chatu místo aby něco dělali.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je hloupost to tu zamknout .. ale reknete mi proc ho porad resite .. nejak to nechapu xD .. proste si jeho kecu nevsimejte (pokud neporusuje pravidla) .. navic to ze rika jak je bohatej jeste neznamena ze je a ze nekeca xD .. ja mam taky 20x PSP 2 NB v hodnote 200 000 kc ..4 formule a hvezdnou branu doma xD

ale aby to nebylo OT .. je ohlasena nejaka hra od Square enixu ?? =)

Odkaz ke komentáři

je hloupost to tu zamknout .. ale reknete mi proc ho porad resite .. nejak to nechapu xD .. proste si jeho kecu nevsimejte (pokud neporusuje pravidla) .. navic to ze rika jak je bohatej jeste neznamena ze je a ze nekeca xD .. ja mam taky 20x PSP 2 NB v hodnote 200 000 kc ..4 formule a hvezdnou branu doma xD

ale aby to nebylo OT .. je ohlasena nejaka hra od Square enixu ?? =)

Vždyť celkém pět stránek je k tématu a zbylých 40 je o Bigmenovi - SPAM

Spíš by se topic měl přejmenovat na BIgMen - Next generation kid

Odkaz ke komentáři

Vždyť celkém pět stránek je k tématu a zbylých 40 je o Bigmenovi - SPAM

Spíš by se topic měl přejmenovat na BIgMen - Next generation kid

tak si ho uz nevsimejte xD .. je to proste lampa a tim to konci .. ale o NGP by nejaky topic urcite mel byt protoze se dozvidame stale nove a nove informace a diskuze .. a k tomu to forum prece je ;) kdyz uz ho resit nebude tak da proste pokoj xD

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Lidi chtěl bych znát váš názor, kdo si koupí 3DS a kdo NGP? No u mě to není jasné ale asi vemu NGP, 3DS je oproti DSku opravdu skvělý a ty hry jako Resident Evil, Rabbids - totální pecky ale NGP se mi líbí víc, pak ještě jak je to ze zadu dotykový, výkon jako PS3, to je libový :) Zajímá mě co na to bude za hry, doufám že se tam objeví i nějaké FPSky :)

--- tohle je super:

---
Jo?a v jakym?poslední dobou slýchám,že se bude pohybovat kolem 7000,-

btw kolik že stojí 3DS?

Jak kde víš... 3DS stojí v JRC 6990 myslim :)

Odkaz ke komentáři

Koukal sem na to 3DS je to peknej shit. To 3D je tam tak 10%/100% celkem na houby.. Co by ste taky chtěli od takhle malýho displaye.. joo sice má taky pár (2-3) vychytaný funkce ale PSP2 to o dost převišuje. (U PSP2 bude podle mýho jeho malej display predností body budou bliz u sebe a to znamená lepší odbraz. Pokud nejste hlupák co na to kouká z 2 metrů a říká že je to na houby)

Odkaz ke komentáři

Koukal sem na to 3DS je to peknej shit. To 3D je tam tak 10%/100% celkem na houby.. Co by ste taky chtěli od takhle malýho displaye.. joo sice má taky pár (2-3) vychytaný funkce ale PSP2 to o dost převišuje. (U PSP2 bude podle mýho jeho malej display predností body budou bliz u sebe a to znamená lepší odbraz. Pokud nejste hlupák co na to kouká z 2 metrů a říká že je to na houby)

Kecáš nesmysly, jako vždycky ale co by se od takovýho debílka jako ty dalo čekat?! Jinak já myslim že každá konzolka má něco do sebe a 3DS je fakt super, hlavně tam budou takové exkluzivky jako je Rayman, prostě pecička :)

Odkaz ke komentáři

Kecáš nesmysly, jako vždycky ale co by se od takovýho debílka jako ty dalo čekat?! Jinak já myslim že každá konzolka má něco do sebe a 3DS je fakt super, hlavně tam budou takové exkluzivky jako je Rayman, prostě pecička

? Vyděl si to naživo?? Ty prostě jen vydíš 3DS sak pockej jen si to kup ale sklame tě to. A pak se ti vysměju.. jako vždicky

Odkaz ke komentáři

? Vyděl si to naživo?? Ty prostě jen vydíš 3DS sak pockej jen si to kup ale sklame tě to. A pak se ti vysměju.. jako vždicky

řekni papánkovi ať ti místo do game shopu skočí do knihkupectví a koupí ti učebnici českého jazyka bo píšeš jak ***** a nebo udělej radost všem a na tohle forum se už nikdy nepřipojuj!

Odkaz ke komentáři

A ty si to uz videl nazivo? Sa pozri sem na tomto fore do sekcie NDS - Pokec - Nintendo 3DS a uvidis ze vsetci co si to kupili su spokojny a aj ten 3D efekt neni len 10% tak prestan zas vyskakovat.Jedina chyba na 3DS je tzv. obrazovka smrti ale to Nintendo

hravo vyriesi vo svojom update co chystaju teraz v aprili.Podla mna si sa na to 3DS pozeral ako ten chlapec na tvojom avatari cize so zavretymi ocami :D

Odkaz ke komentáři

Já nad 3DS docela přemejšlim, líbí se mi jak vzhledově tak tím co nabízí. Doporučujete nováčkovi v nintendu nebo ne? :D Naposlad co jsem měl něco od nintenda tak gameboy colour a pokémon red nějakejch 10 let zpátky :D btw- myslel jsem že ultimate7th je tu největší ***** a poděl ale spletl jsem se :D prej- xbox jsem dostal za pololetko ale TV jsem si koupil sam... Jo a kdo ti ty prachy na tv dal? SILNĚ pochybuju že jsi někdy něco slyšel o manuální práci. Děcka jako ty jsou hnidy společnosti.. howgh a konec hnusnýho OT

Odkaz ke komentáři

Tak ja by som ti ho urcite doporucil.Ked si ho kupis uvidis ze neolutujes ;) Jednak tam maju vyjst tipycke pecky ako mario,zelda,... ale aj hry pre narocnejsich hracov a to napr Resident Evil (The Mercaneries a Revelations) a kopu inych vinikajucich hier. A ten 3D efekt je tam tiez fakt super :D

Edit: Napr tu mas co napisal v NDS sekcii telchy: už ho mám Juchajdá. koukám, že 3D zvládli na výbornou :D

Odkaz ke komentáři

Vždicky? Ty jsou zrozenej češtYnář co? .... Prosimtě mi všichni víme že jsi zazobanej debílek a musíš vždy mít pravdu jen ty, takovejch tu je hodně.

Takových chudáků co neví kudy kam a tak se musí navážet do něčí gramatiky je tu taky dost.

řekni papánkovi ať ti místo do game shopu skočí do knihkupectví a koupí ti učebnici českého jazyka bo píšeš jak ***** a nebo udělej radost všem a na tohle forum se už nikdy nepřipojuj!

Vy 2 ste se hledali až ste se našli..

A ty si to uz videl nazivo? Sa pozri sem na tomto fore do sekcie NDS - Pokec - Nintendo 3DS a uvidis ze vsetci co si to kupili su spokojny a aj ten 3D efekt neni len 10% tak prestan zas vyskakovat.

Samozdřejmě že sem to viděl na živo jinak bych neměl žádný právo sem vůbec něco takovýho psát. 3D je na tom podle mýho minimální.

prej- xbox jsem dostal za pololetko ale TV jsem si koupil sam... Jo a kdo ti ty prachy na tv dal? SILNĚ pochybuju že jsi někdy něco slyšel o manuální práci. Děcka jako ty jsou hnidy společnosti.. howgh a konec hnusnýho OT

Děcka jako sem já mají většinou buržoázní přežitkářský věci... a takový... jako seš ty jim to vždicky závidí a proto si vymejšlej hlášky tipu " SILNĚ pochybuju že jsi někdy něco slyšel o manuální práci.","Děcka jako ty jsou hnidy společnosti.."

Ne jsou to jen děcka co se mají líp než ty.

Edit: Napr tu mas co napisal v NDS sekcii telchy: už ho mám Juchajdá. koukám, že 3D zvládli na výbornou

Taky záleží na tom kdo jak posoudí 3D jako výborný. Jestli je to někdo kdo nikdy nebyl v kině na 3D a nikdy nekoukal na 3D TV. Podle mýho tenhle člověk nemá právo, a ani přectavu jak posoudit.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu