Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Držte se tématu ...

BTW: já taky nějak moc nevidim převratnýho na tom 3DS. Nejsem odborník ani jsem to neviděl na živo čili je to jen můj osobní názor ale přesto bych raději zůstal u PSP zda se mi, že má více využití než jen hraní her, ale jak říkám je to jen můj osobní názor a každej ať si vybere to co mu nejvíc vyhovuje

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bigmen- víš co já si žiju dobře, popíjim alkohol, hraju, hraju americkej fotbal, ženský mám... já jsem spokojenej, jen si na všecko vydělávám sám :) Proto opovrhuju takovejma jako jsi ty :)

Vostoq- víš co já taky, pít alkohol nepotřebuju, hraju neustále, moc nesportuju (sem na to levej), holku taky mám, a na nic z toho si nevydělávám :) . Není mi 18 pracovat nemůžu. Ale až budu hustlit budu spokojenější. A myslím že i vy :D A proto je mi jedno co kdo dostal co kdo má co kdo nemá a opovrhuju těma co závidí a hejtujou. :)

PS. Nemam udelat Topic drbejte BigMena?

Odkaz ke komentáři

Já slzšel že jen trochu pohneš obrazem a 3D je v pr....

Tak je pravda ze ked s tym pohnes tak sa ti obraz rozdvoji ale nie ked s tym pohnes trochu ale musel by si s tym pohnut trochu viac takze pri hrani to v pohode udrzis tak aby sa ti obraz nerozdvojoval :D

Názor každýho... ale ti co ví jak vypadá 3D (Pořádné 3D!) tak asi budou souhlasit se mnou.

Inak mozno sa ti to 3D este preto nezdalo take dobre pretoze si si to 3D nenastavil co najhlbsie alebo si nehral dobru hru pretoze nie vo vsetkych hrach je to vyuzite naplno :D

Lebo ja som vydel poriadne 3D ale 3DS budem drzat v ruke az v utorok tak nejdem sa zatial hadat. :D

víš co já taky, pít alkohol nepotřebuju

Tak ja nepijem alkohol,nefajcim,nehulim a mam sa vyborne plus hravam futbal takze ja si nestazujem :D V tom nepiti alkoholu mas u mna plus :D

Odkaz ke komentáři

Tak je pravda ze ked s tym pohnes tak sa ti obraz rozdvoji ale nie ked s tym pohnes trochu ale musel by si s tym pohnut trochu viac takze pri hrani to v pohode udrzis tak aby sa ti obraz nerozdvojoval :D

Inak mozno sa ti to 3D este preto nezdalo take dobre pretoze si si to 3D nenastavil co najhlbsie alebo si nehral dobru hru pretoze nie vo vsetkych hrach je to vyuzite naplno :D

Lebo ja som vydel poriadne 3D ale 3DS budem drzat v ruke az v utorok tak nejdem sa zatial hadat. :D

Tak ja nepijem alkohol,nefajcim,nehulim a mam sa vyborne plus hravam futbal takze ja si nestazujem :D V tom nepiti alkoholu mas u mna plus :D

Máš 3DS?že tak jistě obhajuješ :D

E:viděl jsem recenzi 3DS....tkže jen tak to netvrdím...;)

Odkaz ke komentáři

Neboj sa ja som cital asi 1000 recenzii takze sudim z toho a mam precitanych vsetkych 84 stran co je tu n NDS fore pokec o 3DS.Je pravda ze 3DS nemam ale v utorok ho budem drzat v ruke tak dovtedy sa nehadam.Ale ked si to pochvaluje 99% ludi tak v tom nieco bude ze :D Aj ked sa zacinaju objavovat 1. problemy ale update systemu urcite vela z nich vyriesi.A nechapem tomu ze si videl recenziu na 3DS tak to len tak netvrdis ale co netvrdis? :D A inak videl som aj strasne vela videi uz od prveho predtavenia az doteraz :D

EDIT:Jaj obhajujes to stracanie 3D efektu tak ty si to tiez len pocul ale to si pocul stare informacie pretoze ako som uz pisal vyssie 3D efekt sa ti pri pohybe strati ale nie pri malom pohybe.Musis s tym hybat trochu viac a neboj to som si nevitiahol z ucha ale pisali to aj vo vela recenziach :D Jediny problem je 3D efekt pri hrani hier kde vyzadujes pohyb ale tam to tiez neni tak hrozne :D Ale neboj hrat sa na tom so zapnutym 3D efektom da bez jedneho problemu :D :D :D

Odkaz ke komentáři

Máš 3DS?že tak jistě obhajuješ :D

E:viděl jsem recenzi 3DS....tkže jen tak to netvrdím...;)

Ale tak vies kazdy si obhajuje len to svoje.Je fakt malo ludi ktori maju radsej jednu znacku a povie ze druha je lepsia a ja na tom nesom inak. :D Taky uz sme s tym uz nic nespravime :D Aj ked nehovorim ze NGP ma nezaujalo ale jednoducho Nintendo mam radsej :D Lebo mal som NDS Lite a teraz mam PSP 2004 ale na NDS sa mi hralo lepsie.Ale kaslime sa na to a nehadajme sa o tom uz tu bolo hadok dost a aj tak je to tema o NGP tak by bolo dobre keby sme sa zacali bavit o tom :D :D :D

Odkaz ke komentáři

NDS,3DS mají určitě své kouzlo. Je to něco jako když vybíráte mezi xboxem a PS3 já se rozhoduju srdcem :D :D

prostě xbox je přístupnější a otevřený (aspon na mě tak působí) a PS3 je takovej trosku pro HC hráče.

To samé s 3DS a NGP. 3DS bude daleko otevřenější a pístupnější ostatním hráčum (věkovým kategoriim..)

NGP bude spise o HC grafika,výkon,akční tituly = těžká ražba kterou málo kdo ustojí. Tim chci říct že u DS,NDS,3DS nešlo jen o grafiku a výkon ale o dojem,hratelnost a požitek z hraní starých známých titulů který sednou hráčům stejně jako zadek na hrnec. (mario,pokemoni,... )

(Moje názoy nikomu nevnucuju stejně jako nikoho nenutím číst.)

Ale už se budeme věnovat spise NGP..

Odkaz ke komentáři

Až vyjde PSP2 a až ho možná za nějakou dobu hecknou, tak určitě vyjdou nějaké emulátory, třeba na NDS a tak proč kupovat nintendo? Na PSP jsem si zahrál jak hry určené na psp, tak i hry z gameboye a další starších konzolích a to na nintendu nikdy nemůže.

Odkaz ke komentáři

Jinak nevite nahodou nekdo jestli ma ngp Bluetooth a jestli pres nej pujdou pripojit sluchatka?
Už sem sem to video jednou dával.

A sluchátka buď prez jack nebo jestli nebude tak prez bluetooth.

E: Možná že tam bude bluetooth..

Nikde nevidím úplnou souvislost videa s otázkou jestli má NGP Bluetooth tak si stačí najít technické parametry třeba na Googlu napsat NGP nebo stačí i seznam. Jinak NGP BT má ale určitě ti zatím nikdo neodpoví jestli to půjde nebo ne.

Specifikace PSP2 (NGP):

Procesor: ARM® CortexTM-A9 (4 jádra)

Grafický čip: SGX543MP4+

Vnější rozměry: přibližně 182,0 × 18,6 × 83,5 mm (šířka × výška × tloušťka) (orientačně, nezahrnuje krajní rozměry)

Displej (dotyková obrazovka): 5 palců (16:9), 960 × 544, přibližně 16 miliónů barev, kapacitní OLED s technologií multi touch

Zadní dotykový displej: kapacitní displej s technologií multi touch

Kamery: přední a zadní kamera

Zvuk: zabudované stereoreproduktory, zabudovaný mikrofon

Snímače: šestiosý systém pro detekci pohybu (tříosý gyrokompas, tříosý akcelerometr), tříosý elektronický kompas

Poloha: zabudovaná GPS, podpora pro bezdrátové lokační služby

Tlačítka/přepínače: tlačítko PS, tlačítko Power, směrová tlačítka (nahoru/dolů/doprava/doleva), akční tlačítka (tlačítko s trojúhelníkem, tlačítko s kroužkem, tlačítko s křížkem, tlačítko s čtvercem), přední tlačítka (pravé/levé), pravá páčka, levá páčka, tlačítko START, tlačítko SELECT, tlačítka Hlasitost (+/-)

Bezdrátová komunikace: konektivita k mobilní síti (3G), IEEE 802.11b/g/n (n = 1x1) (bezdrátově), (režim Infrastruktura Mode / Ad Hoc), Bluetooth® 2.1+EDR (A2DP/AVRCP/HSP)

A moje otázka by byla proč by nemělo mít NGP jack myslím že sem ho dokonce viděl i v tom tvém slavném videu co si tu už dával... spíš to vypadá že jen píšeš, píšeš, píšeš a celkem zbytečně a koniny..... Jinak podle mě půjdou k NGP připojit bezdrátové sluchátka a možná i ty které nebudou určené přímo k NGP jelikož bude mít NGP android tak bude podle mě více rozšířené a bude na něm hodně různých možností nastavení a příslušenství, ale zatím není o čem debatovat NGP ještě nevyšlo a informace které zatím jsou na internetu, nejsou takové aby každý věděl to, co by chtěl vědět.

Odkaz ke komentáři

Nikde nevidím úplnou souvislost videa s otázkou jestli má NGP Bluetooth tak si stačí najít technické parametry třeba na Googlu napsat NGP nebo stačí i seznam. Jinak NGP BT má ale určitě ti zatím nikdo neodpoví jestli to půjde nebo ne.

Tam bylo napsaný co všechno to má atd...

A moje otázka by byla proč by nemělo mít NGP jack.

NWM standard?

NGP jelikož bude mít NGP android

Myslim že ne to si asi pleteš s Xperia play. Ale nebudu se hádat..

Odkaz ke komentáři

Nevím kde jsi nabral že v tom videu bylo BT ale budíž, příště by ses měl na něj podívat znovu

NWM standard?

Nevím jaký standart myslíš když si napsal "A sluchátka buď prez jack nebo jestli nebude tak prez bluetooth." nejde mi ten tvůj standart do hlavy proč by to tam třeba nemělo být nebo co tím standartem myslíš....

"E: Možná že tam bude bluetooth.." a když budeš číst tak zjistíš že tam bude

A já si zase myslím že se nepletu radši víc čti a míň reaguj

http://psp.ign.com/articles/114/1146414p1.html

Tady nejde o to kolik máš příspěvků ale o to kolik podáš a dozvíš se informací.

Odkaz ke komentáři

Nevím kde jsi nabral že v tom videu bylo BT ale budíž, příště by ses měl na něj podívat znovu

NWM standard?

Nevím jaký standart myslíš když si napsal "A sluchátka buď prez jack nebo jestli nebude tak prez bluetooth." nejde mi ten tvůj standart do hlavy proč by to tam třeba nemělo být nebo co tím standartem myslíš....

"E: Možná že tam bude bluetooth.." a když budeš číst tak zjistíš že tam bude

A já si zase myslím že se nepletu radši víc čti a míň reaguj

Code:

http://psp.ign.com/articles/114/1146414p1.html

Tady nejde o to kolik máš příspěvků ale o to kolik podáš a dozvíš se informací.

Unavuje mě hádat se s tebou.

Jack je snad standard ne? U všeho od Mp3 přehrávač přez mobil rádio až po PC nebo notebook. Já to myslel tak že to zapojí přez jack a když tam nebude bůh ví proč tak přez bluetooth který tam možná bude a nejstliš tam to B. bude thx za informaci.

V tom videu B. nebylo ale bylo tam hrmada jinejch věcí to že nabylo napsaný bluetooth není moje chyba je to snad ještě video z předváděčky takže.. Můžeš mi prosím najít kde je tam psáno že to bude Android? Já to nenašel. A už jednou se kvuli tomu tady strhnul fight co že to bude mí za OS.. mě je to celkem jedo ale vipadá to nesimpaticky a hnusně. (nějaký bublinky nebo co...)

E/ Ber to tak že já sem se mu snažil odpovědět na otázku a ty tady zase zbytečně šíříš hejt a fajtuješ tohle je diskuzní forum jestli máš problém napiš mu svou odpověď a přestaň tady na mě spamovat.

Odkaz ke komentáři

Unavuje mě hádat se s tebou.......

PlayStation Suite (PS Suite),announced today, will also closely coordinate with NGP. The newly developed and released game content for Android based portable devices can also be enjoyed on NGP. As a result, users will have access to not only the most leading-edge content, but also some of the more casual experiences that typify the mobile market place.

Taky mě to s tebou nebaví vykecáváš se jak malé děcko :D a víš o tom prd a děláš chytrého :D

Odkaz ke komentáři

Neboj sa ja som cital asi 1000 recenzii takze sudim z toho a mam precitanych vsetkych 84 stran co je tu n NDS fore pokec o 3DS.Je pravda ze 3DS nemam ale v utorok ho budem drzat v ruke tak dovtedy sa nehadam.Ale ked si to pochvaluje 99% ludi tak v tom nieco bude ze :D Aj ked sa zacinaju objavovat 1. problemy ale update systemu urcite vela z nich vyriesi.A nechapem tomu ze si videl recenziu na 3DS tak to len tak netvrdis ale co netvrdis? :D A inak videl som aj strasne vela videi uz od prveho predtavenia az doteraz :D

EDIT:Jaj obhajujes to stracanie 3D efektu tak ty si to tiez len pocul ale to si pocul stare informacie pretoze ako som uz pisal vyssie 3D efekt sa ti pri pohybe strati ale nie pri malom pohybe.Musis s tym hybat trochu viac a neboj to som si nevitiahol z ucha ale pisali to aj vo vela recenziach :D Jediny problem je 3D efekt pri hrani hier kde vyzadujes pohyb ale tam to tiez neni tak hrozne :D Ale neboj hrat sa na tom so zapnutym 3D efektom da bez jedneho problemu :D :D :D

No je jasný,že kdo si to někdo koupí za svoje peníze tak to nebude odsuzovat ne? :D :D :D

A s tím pohybovým senzorem a 3D...nwm nwm...hale nechci se hádat a navíc to sem nepatří...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu