BigMen Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 :D k cemu pekny krabicky? :D P.s Díky za opravu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 No ja treba hry sbiram :) a mam proste rad ty co maji hezky krabicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rehous Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Tak to chci vidět jestli po té kauze s PSN bude vývoj NGP pokračovat. Doufám že jo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudinger Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 a co sa stalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 To nevíš? Bylo to i ve správách... prý bylo uživatelům PSN ukradeny hesla atd z jejich účtů a dokonce i informace o kreditkách..... ehhhh.... ještě že jsem nikdy neplatil na PSN kreditkou ale jen kupoval kody.... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 To nevíš? Bylo to i ve správách... prý bylo uživatelům PSN ukradeny hesla atd z jejich účtů a dokonce i informace o kreditkách.....ehhhh.... ještě že jsem nikdy neplatil na PSN kreditkou ale jen kupoval kody.... :) potenciálně by mohlo být ukradeno, ale zatím se to týká jen toho, že se tam prostě někdo naboural, a sony tak musela psn vypnout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 Sony ma s tymi hackermi v poslednom case strasne problemi :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Taky si myslím,já měl 2 ůčty a oba jsou asi pryč,myslím že se z toho SONY bude dlouho vzpamatovávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 No ja treba hry sbiram :) a mam proste rad ty co maji hezky krabicky. Já taky.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Jenom , asi bude na NGP i Battlefield 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 BF3 na NGP? Silně pochybuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Ja jenom ze bylo o tom neco na pspking.de. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Tak to je dost velkej nesmysl... Prostě nemožné.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Proč by ne? když to zvládne Killzone, tak by to BF3 stačilo ořezat a hodit do NGP takže možný to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Jak to tak vypadá,tak známe název psp2... http://www.zing.cz/novinky/4883/ngp-prejmenovano-na-playstation-vita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Takovej název at si strčí do řiti,jak někdo řekl na Hrej.cz,je to jako kuchyňský koření xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Takovej název at si strčí do řiti,jak někdo řekl na Hrej.cz,je to jako kuchyňský koření xD Mně to přijde spíš jak "Vito" Scaletta :D Ale jako není to špatný...PlayStation Portable2 mi přijde až moc dlouhý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Vita-mín Já chci jinej název,proč musí být Vito když bylo PS1,Ps2,PS Portable,Ps3 ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Vita-mínJá chci jinej název,proč musí být Vito když bylo PS1,Ps2,PS Portable,Ps3 ..... Však jo...vždy byly jen číslovky...a psp už číslovka taky nebyla...tak psv mi nepřijde až tak špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 PS Vita je extrémě přiteplenej název.Jestli to tak bude tak to na tom PSP nechci ani vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 PS Vita je extrémě přiteplenej název.Jestli to tak bude tak to na tom PSP nechci ani vidět Nezbývá nic jiného,než se s tím smířit... :D být vámi,tak ten název moc neschazuju,protože jestli si to chcete pořídit,tak se vám pěkně sprotiví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 :D lol jak bylo řečeno je to hodne teplej název :D (slunko, hadr!) jestli se to tak bude menovat tak vezmu náplast a to meno prelepim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Tak to je dost velkej nesmysl... Prostě nemožné.... ROFL... a co je na tom jako nemožnýho? xDDD je to jen o něco málo míň výkonný než PS3... uveď jeden jedinej rozumnej důvod proč by to nešlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudinger Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 mne je u riti jak sa to bude volat proste to musim mat doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Jééj vy si tu stěžujete na název...asi půjde spíš o něco jinýho,ne?A jestli chcete,tak si tomu můžete říkat psp2...přece jen to i PlayStationPortable2 je..;) btw. tady je potvrzený seznam launch titulů pro PSV(!!! :D)... http://www.pspgweber.com/982/ps-vita-launch-titles-revealed.html nevidím tam nikde Little Big Planet,což mě docela štve...:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.