Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Já jenom doufám že ty hry nebudou mít zbytečně těžký ovládání protože z videí to vypadá že se bude používat úplně všechno a to mi přijde takový nepohodlný.

Sorry že ti takhle oponuju,ale není to tak úplně pravda....máš právě na výběr z velkého množství ovládání.Na tobě je si jedno vybrat(nebo to můžeš i kombinovat).Například uncharted.Když zkoukneš videa tak sám uvidíš.Dostáváš tam pokyny co máš dělat.Třeba přelézt překážku pomocí dotykového displaye,nebo pomocí akčního tlačítka "X".Druhý příklad:můžeš mířit pomocí analogové páčky nebo nakláněním psv.A samozřejmě i demonstrují co všechno PSVita dokáže jak tu píše ClayMore...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsem viděl Metal Gear Solid 4 PS3 verzi běžet jen se sníženým rozlišením na PSV při 20ti FPS tak mi spadla čelist a doufám že souběžně s PC, X360 a PS3 verzemi her bude vycházet verze i pro PSV....ale taky doufám že budou vyházet i originální hry využívající úžasné možnosti PSVéčka. Představte si třeba GTA IV hrát v autobuse :D nebo hry na běžící na Frostbite 2 či CryEngine 3 (jehož podpora byl potvrzena) :bash: :psp:

Odkaz ke komentáři

Když jsem viděl Metal Gear Solid 4 PS3 verzi běžet jen se sníženým rozlišením na PSV při 20ti FPS tak mi spadla čelist a doufám že souběžně s PC, X360 a PS3 verzemi her bude vycházet verze i pro PSV....ale taky doufám že budou vyházet i originální hry využívající úžasné možnosti PSVéčka. Představte si třeba GTA IV hrát v autobuse :D nebo hry na běžící na Frostbite 2 či CryEngine 3 (jehož podpora byl potvrzena) :bash: :psp:

Tak,tak...na Frostbite2 běží Battlefield3 a NFS:The Run...a na CryEnginenu3 myslím že Crysis2...takže můžeme čekat jen samé pecky...:P :D a doufám že na PSV bude to GTA IV co tu zmin'uješ...:) myslím že PlayStation Vita bude mezi hlavními platformami....(musí být :D)

Joj ted' tak koukám na net a ejhle

http://www.jrc.cz/hra_psv_sony_playstation_vita

Pokud se tato cena nezmění,tak tím pádem zůstane 3DS dražší o 1000,-Kč...což je už úctyhodný rozdíl...

Odkaz ke komentáři

cim dal lepsi novinky se sypou ze sveta sony.. :) tesim se cimdal vic a uz aby to tu bylo. Az si pustim GTA IV. v buse na ceste domu ze skoly tak pak teprve budou ty zamnou v buse slintat.. :D myslim si ze vyvojari her se budou dost snazit to nacpat i do teto konzole a my vsichni se muzeme jen tesit ;) ta cena 6k je velice krasna, ve srovnani ze tenkrat sem kupoval svoje slimko za nejakych 5k tak je to docela parada na to,co je v tom narvanyho :D zacinam bejt zase jako malej kluk.. xD

Odkaz ke komentáři

cim dal lepsi novinky se sypou ze sveta sony.. :) tesim se cimdal vic a uz aby to tu bylo. Az si pustim GTA IV. v buse na ceste domu ze skoly tak pak teprve budou ty zamnou v buse slintat.. :D myslim si ze vyvojari her se budou dost snazit to nacpat i do teto konzole a my vsichni se muzeme jen tesit ;) ta cena 6k je velice krasna, ve srovnani ze tenkrat sem kupoval svoje slimko za nejakych 5k tak je to docela parada na to,co je v tom narvanyho :D zacinam bejt zase jako malej kluk.. xD

Nechápu jak to někdo může hrát v MHD. I když mě cesta trvá 20 minut tramvají, tak bych si nic nezahrál na psv a to i na psp které mám. A to proto že si hru nevychutnáš, ruší tě okolí natož hrozba tmavější populace. U GTA IV bych neměl ani šanci udělat ani jednu misi, prostě to nechápu.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu