Dupenka Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 ClayMore: A zajímavější je, že to tady už v topicu je: 11 stránka - 159 příspěvek. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 No jo dupenka, ale kdo by to pročítal? :D To je stovky příspěvků! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 ...a já si říkal že sem to někde viděl :D no co no tak je to tu 2x...navíc to moje je trochu jiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Super hry toto.... Uncharted: Little Big Planet: Gravity: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan1s Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 vypadaj hezky no, uz jsem czekoval nekde na netu, uz se tesim az si to zahraju ve svych vlastnich rukou a myslim ze nejsem sam.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 ukažte mi na tom nhl, fifu a formule ať jsem klidný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 ukažte mi na tom nhl, fifu a formule ať jsem klidný :D FIFA A Formule tam budou...ale nfm jestli NHL... btw tohle vypadá taky zajímavě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Já jenom doufám že ty hry nebudou mít zbytečně těžký ovládání protože z videí to vypadá že se bude používat úplně všechno a to mi přijde takový nepohodlný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 no tak tyhle vide maji podle mě demonstrovat všechny možnosti....vývojáře určitě nebude nikdo nutit aby využili všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Já jenom doufám že ty hry nebudou mít zbytečně těžký ovládání protože z videí to vypadá že se bude používat úplně všechno a to mi přijde takový nepohodlný. Sorry že ti takhle oponuju,ale není to tak úplně pravda....máš právě na výběr z velkého množství ovládání.Na tobě je si jedno vybrat(nebo to můžeš i kombinovat).Například uncharted.Když zkoukneš videa tak sám uvidíš.Dostáváš tam pokyny co máš dělat.Třeba přelézt překážku pomocí dotykového displaye,nebo pomocí akčního tlačítka "X".Druhý příklad:můžeš mířit pomocí analogové páčky nebo nakláněním psv.A samozřejmě i demonstrují co všechno PSVita dokáže jak tu píše ClayMore... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Ridge Racer - ukázka Je to spíš video jak to bude vypadat než jezdit protože s hranim to demo nemá nic společnýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Taky pěkné,ale asi bych si to nekoupil :P A tady další pěkné video z gameplaye LBP Ta minihra na začátku je fakt zajímavá...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Když jsem viděl Metal Gear Solid 4 PS3 verzi běžet jen se sníženým rozlišením na PSV při 20ti FPS tak mi spadla čelist a doufám že souběžně s PC, X360 a PS3 verzemi her bude vycházet verze i pro PSV....ale taky doufám že budou vyházet i originální hry využívající úžasné možnosti PSVéčka. Představte si třeba GTA IV hrát v autobuse :D nebo hry na běžící na Frostbite 2 či CryEngine 3 (jehož podpora byl potvrzena) :bash: :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Když jsem viděl Metal Gear Solid 4 PS3 verzi běžet jen se sníženým rozlišením na PSV při 20ti FPS tak mi spadla čelist a doufám že souběžně s PC, X360 a PS3 verzemi her bude vycházet verze i pro PSV....ale taky doufám že budou vyházet i originální hry využívající úžasné možnosti PSVéčka. Představte si třeba GTA IV hrát v autobuse :D nebo hry na běžící na Frostbite 2 či CryEngine 3 (jehož podpora byl potvrzena) :bash: :psp: Tak,tak...na Frostbite2 běží Battlefield3 a NFS:The Run...a na CryEnginenu3 myslím že Crysis2...takže můžeme čekat jen samé pecky...:P :D a doufám že na PSV bude to GTA IV co tu zmin'uješ...:) myslím že PlayStation Vita bude mezi hlavními platformami....(musí být :D) Joj ted' tak koukám na net a ejhle http://www.jrc.cz/hra_psv_sony_playstation_vita Pokud se tato cena nezmění,tak tím pádem zůstane 3DS dražší o 1000,-Kč...což je už úctyhodný rozdíl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Dobrý by bylo kdyby taky sony umožnila vývoj vlastních aplikací jako je to třeba u iphonu to by pak bylo něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Pochybuju ze by ta cena zustala to mi prijde docela malo.Myslim ze o litr minimalne jeste vyskoci.Ale jestli je pravada ze u launche budou pouze ty hry co pise jrc tak to asi hned kupovat nebudu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Červen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 do launche je času dost myslím že hodně her teprve přibude... fifa, možná nhlko a další třeba takový Gameloft si myslím že bude sypat jednu malou hru za druhou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan1s Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 cim dal lepsi novinky se sypou ze sveta sony.. :) tesim se cimdal vic a uz aby to tu bylo. Az si pustim GTA IV. v buse na ceste domu ze skoly tak pak teprve budou ty zamnou v buse slintat.. :D myslim si ze vyvojari her se budou dost snazit to nacpat i do teto konzole a my vsichni se muzeme jen tesit ;) ta cena 6k je velice krasna, ve srovnani ze tenkrat sem kupoval svoje slimko za nejakych 5k tak je to docela parada na to,co je v tom narvanyho :D zacinam bejt zase jako malej kluk.. xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 cim dal lepsi novinky se sypou ze sveta sony.. :) tesim se cimdal vic a uz aby to tu bylo. Az si pustim GTA IV. v buse na ceste domu ze skoly tak pak teprve budou ty zamnou v buse slintat.. :D myslim si ze vyvojari her se budou dost snazit to nacpat i do teto konzole a my vsichni se muzeme jen tesit ;) ta cena 6k je velice krasna, ve srovnani ze tenkrat sem kupoval svoje slimko za nejakych 5k tak je to docela parada na to,co je v tom narvanyho :D zacinam bejt zase jako malej kluk.. xD Nechápu jak to někdo může hrát v MHD. I když mě cesta trvá 20 minut tramvají, tak bych si nic nezahrál na psv a to i na psp které mám. A to proto že si hru nevychutnáš, ruší tě okolí natož hrozba tmavější populace. U GTA IV bych neměl ani šanci udělat ani jednu misi, prostě to nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Sakra toje neskutečná grafika u těch her O_O to už abych začal prodávát PSP, i když raději si počkám abych si byl jistější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Nevíte jak to bude z PSP hrama na PSV??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rehous Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Budou podporovány. A Minis taky.To je jisté. Hry které sis stáhnul na PS Store na PSP si potom můžeš zase stáhnout na PSV zdarma teda aspoň sem to někde četl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Červen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 kompatibilní jen přes ps store a budou se upscalovat do vyššího rozlišení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 má to bejt komplatbilní s Xperia Play hrama i s hrama PSP a jak tak uvažuju tak na Xperia play se dělá minecraft takže bych si pak moh i zahrát minecraft na PS Vita :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 a jak to bude s PS2 hrama ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.