nodobre Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 No ja si myslim ze robia dobre ze to tam nedaju.Pretoze vacsina ludi si povie ze naco si kupovat PS3(alebo v buducnosti PS4) ked mam PS Vita a mozem si uzit hry len s o nieco horsou grafikou aj na TV bez velkych konzoli :D Takto si myslim ze by im to len znizilo predajnost stolovych konzol :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Nevim nevim jestli bude Skype na PS Vita, jak do toho vlez Microsoft tak se jim to zrovna nemusí líbit že využívaj Skype. Na tom webu co jsem psal v předchozím příspěvku to máš napsané... Stačí číst..... A Skype na PS Vita opravdu bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 moc nepovažujem skype za nejakú potrebnú funkciu na PSV. Ešte nikdy som skype na psp nepoužil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 No ja si myslim ze robia dobre ze to tam nedaju.Pretoze vacsina ludi si povie ze naco si kupovat PS3(alebo v buducnosti PS4) ked mam PS Vita a mozem si uzit hry len s o nieco horsou grafikou aj na TV bez velkych konzoli :D Takto si myslim ze by im to len znizilo predajnost stolovych konzol :D To pochybuju, grafika v týhle době znamená už opravdu hodně (pro mě zrovna ne) a pochybuju že si někdo raději veme do ruky malou konzolku než gamepad :D Napsal jsem to trochu podivně, tak sorry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Ona už ta "konzolka" neni tak malá, možná i podobně velká ale na PSV máš víc ovládacích prvků takže to může zabavit víc než PS3 na kterej si pak můžeš maximálně zamávat svítícíma prvkama z PS Move Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 PS Move je s*it, a např. já si rozhodně vemu radši do ruky gamepad než nějakou malou konzolku která má vzádu dotykovou plochu. Ale každý s toho má jiný účel. Sice si taky koupim PSV, ale rozhodně nebude lepší jak PS3 nebo XBOX360 a rozhodně mě tolik nezabavý, to už vim předem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Dotykovou plocu nemá jenom vzádu,displej je taky dotykovej a když chceš s někym zapařit po škole třeba tak nemusíš jít domů , tam zapojit 4 PS3 a pak hrát.. s PSV můžeš klidně venku sedět a nemusíš se nikam hnát a furt to vypadá líp než když sebou budeš tahat něco 16x většího, no to zase né ale něco na tom je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 No, akorát pochybuju o tom že zrovna moji kámoši budou mít PSV... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Na PSV mi ten dotyk display v predu vadi.Sice to prinesie nieco nove do hrania ale ovela viac to uskodi.A to hlavne preto ze hrate nejaku hru a stale budete rukami na displajy.Sak z tej hry nebudete mat nic.A viem ze vacsina hier sa bude dat ovladat aj dotykom a aj tlacidlami ale tak kesa to bude dat aj tlacidlami tak ten dotykac je zbytocny.Ja si myslim ze ta zadna dotykova plocha by uplne stacila :D A bolo by to ovela lepsie aj na hranie :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 doufám že u nějakých her ta dotyková plocha půjde vypnout nebo ještě líp neudělaj to vůbec na dotyk ... Mě to nějak ta dotyková plocha moc neláká sice možná s ní nějaké hry budou zabavné ale raději u nějakých stříleček atd bych to raději vypnul.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Přesně, taky mě ta dotyková plocha vůbec neláká, skvělé by bylo, kdyby udělaly i verzi bez dotykové plochy a byla tak o 1000 levnější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Tak to těžko , to neudělaj už jenom proto že udělali LBP a to je na dotyku zrovna na 60% závislý.. ...A verzi! , nevim kde ste vy blázni sebrali to y... verzy vám jako natlouk nějakej pitomeček do hlavy co neví že verze neni původem český slovo. Takže už se nějak sakra naučte normálně psát !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NikeMaster Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Nedotykove to urcite byt nemuze, protoze ty hry ktere se na to budou vyrabet nebo uz vyrabeji jsou skoro jen o dotyku .... a myslim si ten kdo drive pouzival GO nebo normal si bude tezko zvykat na VITA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Já vůbec nevim k čemu to dotykový je dobrý, jediná věc kterou si dokážu představit je že se po tý dotykový ploše bude "šplhat" a to je všechno :D Navíc, stejně tam nebude mít snad žádnou značnou část, akorát tahák peněz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Já vůbec nevim k čemu to dotykový je dobrý, jediná věc kterou si dokážu představit je že se po tý dotykový ploše bude "šplhat" a to je všechno :D Navíc, stejně tam nebude mít snad žádnou značnou část, akorát tahák peněz... njn ten dotykáč se mi fakt nelíbí... Velká cena a ovládání jak na Iphonu LOL....Dištak by stačil jen display dotykovej, ale i zadní čááást??!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NikeMaster Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Nj dotykac je na prd no co uz nadelame :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Čim víc tim líp.. pb.. vy si furt na něco stěžujete. Máte bejt rádi a ještě si stěžujete , mohli totiž udělat o polovinu dobrou konzoli a vy ještě remcáte nad tim kolik toho tam pro vás ještě nepřidali a ta cena je famózní protože to mohlo stát ještě o 2-3 tisíce víc.iP 4 stál odzačátku kolem 17k a byl to jenom telefon a tohle je na tom s výkonem atd líp a je to pouhejch 6000 a něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Každej to má radši jinak, prostě můj názor je že ta dotyková plocha je k ničemu a kdyby tam nebyla tak neplatíme 6k ale třeba jen 4k, to je můj názor a nikdo mi ho nesebere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 No bez 3G zaplatíš skoro jenom 4000, a ten displej aby si nebyl vedle je skoro to nejlevnější kromě plastů atd.. to vevnitř je mnohem dražší,teda né mnohem ale je to o dost dražší. EDIT: hlavně OLED sou skoro nejlevnější displeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Zadní dotyková plocha je podle mě naopak obrovským přínosem, když už jsme u těch "dotykových" zařízení. Je to obrovská výhoda z jednoho důvodu - v různých videích s PSP Vita, které se dají najít i zde používají dotykovou plochu na zadní straně na místo toho, aby použili přímo display. Proč výhoda? Protože díky tomuto nebude mít člověk každou chvíli zašpiněný display od otisků, nemluvě o tom, když je léto a potí se vám ruce nebo naopak hodně veliká zima, mráz. Takže si pohodlně děláš všechno, co potřebuješ přes zadní plochu a vepředu jenom vidíš, jak se pohybuje kurzor atd. Toto shledávám vážně skvělou věcí. Samozřejmě i využití přední strany zařízení s dotykovým displayem je super a přidá to hrám (viz. LBP) na hratelnosti. Do té doby než jsem ale viděl "využití" displaye přes zadní stranu jsem z toho taky nebyl nějak moc nadšený. Nevadilo mi to, ale stejně jsem byl rozhodnutý používat pouze hardwarové tlačítka. Z ukázky Uncharted mi připadalo, že pak stačí hráči jenom přejet prstem přes display a Drake udělá hromadu akcí naráz, takže se tím sníží požitek ze hry a s tím i čas, za kterou se hra dá dohrát. Ale super na tom je, že si např. zrovna v tomto případě můžete vybrat, buď tu uděláte přes klasické tlačítka a nebo pomocí dotyků, je to jen na vás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Tak tohle mě odstalo....poslední 2 strany si tu stěžujete jak je ta dotyková plocha na nic....pokud s někým souhlasíte,klikněte na tlačíko "Thanks" a ne že se tu budete 20 krát opakovat... A pokud myslíte,že to nebude mít žádné využití,tak vás přece nikdo ke koupi této úžasné konzolky nenutí.... K tomu dotykovému displayi...snad je jasné že když na něco položím prst,tak skrz ten prst neuvidím,ne? takhle to bude chodit asi u každého přístroje...a že jste se s tím nesmíříli je jen vaše blbost... Jak sem viděl zatím na všech videích,tak ta dotyková plocha i dotykový display využití určitě mají(jak si tu pořád někdo stěžuje) Takže se vyvarujte nesmyslných postů,je tu pak téma plné opakujícího se spamu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NikeMaster Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Jako ne že by byl uplně na prd, ale v některých hrách je to zbytečné .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokiuh Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Tak to těžko , to neudělaj už jenom proto že udělali LBP a to je na dotyku zrovna na 60% závislý.....A verzi! , nevim kde ste vy blázni sebrali to y... verzy vám jako natlouk nějakej pitomeček do hlavy co neví že verze neni původem český slovo. Takže už se nějak sakra naučte normálně psát !! Měkké i se tam píše hlavně kvůli tomu, že se slovo "verze" skloňuje podle vzoru růže. :) Dotykové plochy bych se nebál. Výrobci FPS snad nebudou takoví magoři, aby ovládání nějak znepříjemnili. Maximálně občas ťápnete na dotykové tlačítko někde na okraji obrazovky. Puzzle Quest, importované Baldury a strategie na tom budou super. Představa takového Settlers 4 na výkonné mašině jako NGP... UÁÁÁ!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Červen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 myslet si že kdyby tam ta dotyková plocha nebyla tak to stojí o litr míň si myslím že je blbost... akorát by na tom tolik neprodělávaly ale cena by byla stejná ( to je můj názor...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokiuh Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Dotykový displej rozšíří nabídku her na psn o spousty importovaných her, ze kterých si určitě Sony vybere nějaké poplatky, takže je to pro ně plus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.