Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

No ja si myslim ze robia dobre ze to tam nedaju.Pretoze vacsina ludi si povie ze naco si kupovat PS3(alebo v buducnosti PS4) ked mam PS Vita a mozem si uzit hry len s o nieco horsou grafikou aj na TV bez velkych konzoli :D Takto si myslim ze by im to len znizilo predajnost stolovych konzol :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

No ja si myslim ze robia dobre ze to tam nedaju.Pretoze vacsina ludi si povie ze naco si kupovat PS3(alebo v buducnosti PS4) ked mam PS Vita a mozem si uzit hry len s o nieco horsou grafikou aj na TV bez velkych konzoli :D Takto si myslim ze by im to len znizilo predajnost stolovych konzol :D

To pochybuju, grafika v týhle době znamená už opravdu hodně (pro mě zrovna ne) a pochybuju že si někdo raději veme do ruky malou konzolku než gamepad :D Napsal jsem to trochu podivně, tak sorry :D

Odkaz ke komentáři

PS Move je s*it, a např. já si rozhodně vemu radši do ruky gamepad než nějakou malou konzolku která má vzádu dotykovou plochu. Ale každý s toho má jiný účel. Sice si taky koupim PSV, ale rozhodně nebude lepší jak PS3 nebo XBOX360 a rozhodně mě tolik nezabavý, to už vim předem....

Odkaz ke komentáři

Dotykovou plocu nemá jenom vzádu,displej je taky dotykovej a když chceš s někym zapařit po škole třeba tak nemusíš jít domů , tam zapojit 4 PS3 a pak hrát.. s PSV můžeš klidně venku sedět a nemusíš se nikam hnát a furt to vypadá líp než když sebou budeš tahat něco 16x většího, no to zase né ale něco na tom je.

Odkaz ke komentáři

Na PSV mi ten dotyk display v predu vadi.Sice to prinesie nieco nove do hrania ale ovela viac to uskodi.A to hlavne preto ze hrate nejaku hru a stale budete rukami na displajy.Sak z tej hry nebudete mat nic.A viem ze vacsina hier sa bude dat ovladat aj dotykom a aj tlacidlami ale tak kesa to bude dat aj tlacidlami tak ten dotykac je zbytocny.Ja si myslim ze ta zadna dotykova plocha by uplne stacila :D A bolo by to ovela lepsie aj na hranie :D

Odkaz ke komentáři

Tak to těžko , to neudělaj už jenom proto že udělali LBP a to je na dotyku zrovna na 60% závislý..

...A verzi! , nevim kde ste vy blázni sebrali to y... verzy vám jako natlouk nějakej pitomeček do hlavy co neví že verze neni původem český slovo.

Takže už se nějak sakra naučte normálně psát !!

Odkaz ke komentáři

Já vůbec nevim k čemu to dotykový je dobrý, jediná věc kterou si dokážu představit je že se po tý dotykový ploše bude "šplhat" a to je všechno :D Navíc, stejně tam nebude mít snad žádnou značnou část, akorát tahák peněz...

njn ten dotykáč se mi fakt nelíbí... Velká cena a ovládání jak na Iphonu LOL....Dištak by stačil jen display dotykovej, ale i zadní čááást??!!

Odkaz ke komentáři

Čim víc tim líp.. pb.. vy si furt na něco stěžujete. Máte bejt rádi a ještě si stěžujete , mohli totiž udělat o polovinu dobrou konzoli a vy ještě remcáte nad tim kolik toho tam pro vás ještě nepřidali a ta cena je famózní protože to mohlo stát ještě o 2-3 tisíce víc.iP 4 stál odzačátku kolem 17k a byl to jenom telefon a tohle je na tom s výkonem atd líp a je to pouhejch 6000 a něco.

Odkaz ke komentáři

Zadní dotyková plocha je podle mě naopak obrovským přínosem, když už jsme u těch "dotykových" zařízení. Je to obrovská výhoda z jednoho důvodu - v různých videích s PSP Vita, které se dají najít i zde používají dotykovou plochu na zadní straně na místo toho, aby použili přímo display. Proč výhoda? Protože díky tomuto nebude mít člověk každou chvíli zašpiněný display od otisků, nemluvě o tom, když je léto a potí se vám ruce nebo naopak hodně veliká zima, mráz.

Takže si pohodlně děláš všechno, co potřebuješ přes zadní plochu a vepředu jenom vidíš, jak se pohybuje kurzor atd. Toto shledávám vážně skvělou věcí. Samozřejmě i využití přední strany zařízení s dotykovým displayem je super a přidá to hrám (viz. LBP) na hratelnosti. Do té doby než jsem ale viděl "využití" displaye přes zadní stranu jsem z toho taky nebyl nějak moc nadšený. Nevadilo mi to, ale stejně jsem byl rozhodnutý používat pouze hardwarové tlačítka. Z ukázky Uncharted mi připadalo, že pak stačí hráči jenom přejet prstem přes display a Drake udělá hromadu akcí naráz, takže se tím sníží požitek ze hry a s tím i čas, za kterou se hra dá dohrát. Ale super na tom je, že si např. zrovna v tomto případě můžete vybrat, buď tu uděláte přes klasické tlačítka a nebo pomocí dotyků, je to jen na vás.

Odkaz ke komentáři

Tak tohle mě odstalo....poslední 2 strany si tu stěžujete jak je ta dotyková plocha na nic....pokud s někým souhlasíte,klikněte na tlačíko "Thanks" a ne že se tu budete 20 krát opakovat...

A pokud myslíte,že to nebude mít žádné využití,tak vás přece nikdo ke koupi této úžasné konzolky nenutí....

K tomu dotykovému displayi...snad je jasné že když na něco položím prst,tak skrz ten prst neuvidím,ne? takhle to bude chodit asi u každého přístroje...a že jste se s tím nesmíříli je jen vaše blbost...

Jak sem viděl zatím na všech videích,tak ta dotyková plocha i dotykový display využití určitě mají(jak si tu pořád někdo stěžuje)

Takže se vyvarujte nesmyslných postů,je tu pak téma plné opakujícího se spamu...

Odkaz ke komentáři

Tak to těžko , to neudělaj už jenom proto že udělali LBP a to je na dotyku zrovna na 60% závislý..

...A verzi! , nevim kde ste vy blázni sebrali to y... verzy vám jako natlouk nějakej pitomeček do hlavy co neví že verze neni původem český slovo.

Takže už se nějak sakra naučte normálně psát !!

Měkké i se tam píše hlavně kvůli tomu, že se slovo "verze" skloňuje podle vzoru růže. :)

Dotykové plochy bych se nebál. Výrobci FPS snad nebudou takoví magoři, aby ovládání nějak znepříjemnili. Maximálně občas ťápnete na dotykové tlačítko někde na okraji obrazovky. Puzzle Quest, importované Baldury a strategie na tom budou super. Představa takového Settlers 4 na výkonné mašině jako NGP... UÁÁÁ!!!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu