radator Odesláno Červen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Dotykový displej rozšíří nabídku her na psn o spousty importovaných her, ze kterých si určitě Sony vybere nějaké poplatky, takže je to pro ně plus. tak gameloft je v seznamu studii co budou podporovat ps vitu takže to budou tuny portů z iphonů, androidů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Tak teď nevim jestli se z toho mam radovat nebo ne, moc se mi to s gameloft nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokiuh Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Kupovat to nemusíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 O to kupovat hry od gameloftu mi nejde jestli ti to došlo, spíš o to jestli to bude zrovna dobře aby tam bylo tolik portů. EDIT: myslel sem to tak že by třeba mohli spíš udělat jednu hru která bude využívat ty nej věci z PS Vita 2 EDIT: Pozor! v Multiplayeru her prej nepude využívat 3G spojení. Zdroj PSPKING.DE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 O to kupovat hry od gameloftu mi nejde jestli ti to došlo, spíš o to jestli to bude zrovna dobře aby tam bylo tolik portů.EDIT: myslel sem to tak že by třeba mohli spíš udělat jednu hru která bude využívat ty nej věci z PS Vita 2 EDIT: Pozor! v Multiplayeru her prej nepude využívat 3G spojení. Zdroj PSPKING.DE Jestli je to pravda,tak mi to nevadí...já si 3G verzi kupovat nehodlám... Mně to jako výhoda nepřipadá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 tak gameloft je v seznamu studii co budou podporovat ps vitu takže to budou tuny portů z iphonů, androidů... To jo... ale bude to spíš zařazeno do série Minis pro PSV...(jen můj názor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Nebude? Tak to je mi 3G verze naprd, myslel jsem že na cestách budu hrát z někym ale jestli ne tak je mi to naprd, protože abych tam měl 3G jen kvůli internetu, tak na to kašlu, to mam i v mobilu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Takže bude 3G verze v podstatě k ničemu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Červen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 3G verze bude na internet, v mobilu si taky online hru přes základní 3G internet nezahraješ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Jo ale tak jako k čemu bude v PSP 3G když nepůjde v hrách? Totálne k ničemu, na net práveže můžu na mobilu, tak proč si kupovat o 1k dražší verzy PSV když na tom nepujdou hrát hry online po 3G?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Hele přes 3G internet sem pařil na kompu BC2... a vcelku slušnej ping tak mi neřikej že by to nešlo v PSV... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Hele přes 3G internet sem pařil na kompu BC2... a vcelku slušnej ping tak mi neřikej že by to nešlo v PSV... Taky na to mam stejnej názor, přijde mi to jako nesmysl že by to nešlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Červen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 no tak když máš omezenej balíček od operátora tak si moc nezahraješ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 No tak já byl rozhodnutej pro 3G verzi...ale i na internet by se mi hodila (mobil mam nokii 6300 :D) a navíc na PSPKing.de píšou že to možná v budoucnu umožní aktualizace FW tak bych to tak černě neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan1s Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 No tak já byl rozhodnutej pro 3G verzi...ale i na internet by se mi hodila (mobil mam nokii 6300 :D) a navíc na PSPKing.de píšou že to možná v budoucnu umožní aktualizace FW tak bych to tak černě neviděl s tim mobilem jsem na tom uplne stejne,pouzivam taky 6300, mel jsem vivaze ale nejak se to cely pojebalo :Djinak, moc to tu resite stim 3G,stejnak bude pulka veci jinak az to vydaj ;) a jenco vydaj prvni FW tak bude o dalsich plno veci vic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Já mám Nokia 5320,a 3G používám jen když jedu na výlet do brna na koukání na TV v Mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Červen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 asi bych tu neřešil kdo na co používá 3G... jsem zvědavej jak to bude točit a fotit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 asi bych tu neřešil kdo na co používá 3G... jsem zvědavej jak to bude točit a fotit :) Zadní kamera-video-Snímková frekvence: 120 fps při 320 x 240 (QVGA), 60 fps při 640 x 480 (VGA) foto-Rozlišení: Až 640 x 480 (VGA) 60 fps mi přijde opravdu dost dobré... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 FPS možná jo ale to rozlišení je hooooodně špatný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 no tak na focení to asi moc nebude...jestli počítám správně tak 640x480 = 0,3 megapixelu = fuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Mg to není žádnej foták ale přenosná herní konzole!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Mobily tak nejsou na focení a mají dneska většinou HD kameru a 5mpx foťák. Video dejme tomu, ale jestli to má fotit 640x480 tak to je hodně trapné. Můj první telefon s foťákem, který jsem koupil před sedmi lety za 4k měl stejné rozlišení... A nevím kdo se tady pořád mele něco o tom jak se chce soustředit na multimediální, sociální funkce a AR. Mam pocit že to je Sony.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 no tak mě by vůbec nevadilo kdyby to foťák nemělo :D ať tam daji min 4-5mpx nebo ať tam nedávaji vůbec nic protože tohle je trapný :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Jako 0.3 Megapixelů je opravdu na pováženou ikdyž je to konzole a ne foťák :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Tak jasně že fotit to bude ve většim rozlišení, to dá rozum :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.