Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

Dotykový displej rozšíří nabídku her na psn o spousty importovaných her, ze kterých si určitě Sony vybere nějaké poplatky, takže je to pro ně plus.

tak gameloft je v seznamu studii co budou podporovat ps vitu takže to budou tuny portů z iphonů, androidů...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

O to kupovat hry od gameloftu mi nejde jestli ti to došlo, spíš o to jestli to bude zrovna dobře aby tam bylo tolik portů.

EDIT: myslel sem to tak že by třeba mohli spíš udělat jednu hru která bude využívat ty nej věci z PS Vita

2 EDIT: Pozor! v Multiplayeru her prej nepude využívat 3G spojení. Zdroj PSPKING.DE

Odkaz ke komentáři

O to kupovat hry od gameloftu mi nejde jestli ti to došlo, spíš o to jestli to bude zrovna dobře aby tam bylo tolik portů.

EDIT: myslel sem to tak že by třeba mohli spíš udělat jednu hru která bude využívat ty nej věci z PS Vita

2 EDIT: Pozor! v Multiplayeru her prej nepude využívat 3G spojení. Zdroj PSPKING.DE

Jestli je to pravda,tak mi to nevadí...já si 3G verzi kupovat nehodlám...

Mně to jako výhoda nepřipadá...

Odkaz ke komentáři

No tak já byl rozhodnutej pro 3G verzi...ale i na internet by se mi hodila (mobil mam nokii 6300 :D) a navíc na PSPKing.de píšou že to možná v budoucnu umožní aktualizace FW tak bych to tak černě neviděl

s tim mobilem jsem na tom uplne stejne,pouzivam taky 6300, mel jsem vivaze ale nejak se to cely pojebalo :Djinak, moc to tu resite stim 3G,stejnak bude pulka veci jinak az to vydaj ;) a jenco vydaj prvni FW tak bude o dalsich plno veci vic..

Odkaz ke komentáři

asi bych tu neřešil kdo na co používá 3G... jsem zvědavej jak to bude točit a fotit :)

Zadní kamera-video-Snímková frekvence: 120 fps při 320 x 240 (QVGA), 60 fps při 640 x 480 (VGA)

foto-Rozlišení: Až 640 x 480 (VGA)

60 fps mi přijde opravdu dost dobré...

Odkaz ke komentáři

Mobily tak nejsou na focení a mají dneska většinou HD kameru a 5mpx foťák.

Video dejme tomu, ale jestli to má fotit 640x480 tak to je hodně trapné. Můj první telefon s foťákem, který jsem koupil před sedmi lety za 4k měl stejné rozlišení...

A nevím kdo se tady pořád mele něco o tom jak se chce soustředit na multimediální, sociální funkce a AR. Mam pocit že to je Sony....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu