mendlik18 Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Everybodys golf a Hotshots golf je to stejné,ne? :D Jinak ten Resistance se jmenuje Burning Skies Mě je to uplne jedno pisu jen co bylo na ty strance!!nemam čas prohledavat to co je stejny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Chtělo by to nějaký gameplay Call of Duty :D Jinak na seznamu chybí Urban Trials,Dungeon Hunter:Alliance,Alien Spidy,Asphalt:Injection Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 furt to sou sice jen videa ale mne se zna ta grafika saptna na to ze to ma mit vykon jako ps3 :D No nevím...Když se podíváš na Little Big Planet na PS3 a pak na PSV tak v tom žádný rozdíl neuvidíš. Když zapátráš do minulosti PS3 tak uvidíš že taky nemělo grafiku jako mají dnešní hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micronex Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Tak to už teď na mojí ani ne tejden starou 3004ku asi nevyjde z novejch her ani prd že? :D :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Tak to už teď na mojí ani ne tejden starou 3004ku asi nevyjde z novejch her ani prd že? :D :( Možná už jen pár her, ale je tolik her na psp, řže než je všechny projedeš budeš mít co dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micronex Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 já vim že jich je spousta :) jenom když se podíváš kolik je PSX her tak je co dělat na půl roku :D jinak Vita se mi docela líbí, uncharted na ní vypadalo hodně pěkně a za cenu okolo 6000 je to hodně pěkná hračka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 viděli jste záběry z formulí ? mě to nepřišlo nic moc :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 viděli jste záběry z formulí ? mě to nepřišlo nic moc :/ Mně formule nikdy moc nebraly...na mě je to moc nudný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Ja jsem zvedavej na Uncharted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 me zaujmula Virtua Tennis 4 gameplay Na PSV je to luxus grafika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Tak já si to na 100% pořídím,ale nevím jak to vydržím když to vyjde až na začátku příštího roku. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Koukám že PSVita je výkonnější než si všichni myslíme :D http://www.czechgamer.com/novinky/9124/PS-Vita-ma-vice-RAM-nez-PS3--voice-chat-pri-hrani.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Oficialní hry pro PS Vita?: Uncharted: Golden Abyss Resistance Killzone Real Fighters Little Deviant Call of Duty Lumines Sonic Generations Hustle Kings Top Darts Mr. Ink Jet BlazBlue Continuum Shift Plus Silent Hill: Book of Memories Mortal Kombat Lego Harry Potter (5-7 years) Pro Evolution Soccer 2012 F1 2011 Hot Shot Golf (Everybody’s Golf) FIFA 12 Wipeout 2048 Smart Ash Broken Super Stardust Delta Sound Shapes LittleBigPlanet Dynasty Warriors Gelding Bioshock Street Fighter x Tekken ModNation Racers Virtua Tennis 4 Ridge Racer Oddworld: Munch’s Oddysee Oddworld: Stranger’s Wrath Gravity Dust 514 Michael Jackson: The Experience Dragon’s Crown Shinobido 2 Rugby Challenge Ruin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Oficialní hry pro PS Vita?: Call of Duty Bioshock Mohli by konečně napsat o jaké CoD se jedná. Jen aby to nebylo zase nějaká WW 2 :/ A na ten Bioshock se těšim :D škoda že Vita vyjde až 2012 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Pokud si zajedes do Japonska budes ho mit na podzim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Mohli by konečně napsat o jaké CoD se jedná. Jen aby to nebylo zase nějaká WW 2 :/A na ten Bioshock se těšim škoda že Vita vyjde až 2012 Já myslim že i kdyby to byla CoD 4 tak muzeme bejt stastni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Bu to bude MW3 nebo specialní edice pouze pro PSV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Přišel vám Email s novinkama? Vypadá to že bude Assasins Creed a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Assassins Creed bude dělaný speciálně pro PSV,tak jako i Call of Duty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Bloody kecas!! na PSV bude Black Ops Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Bloody kecas!! na PSV bude Black Ops Jak to vis??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Na Playentrum je oficialni potvrzeni o předprodeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 ... :D to neber vážně :D ten obrázek to oni tam jen něco dali aby tam nebylo volný pole xD sorry ale ted si me rozesmal.. :D priste ber overeny zdroj. (ign,sony,...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Ty vocasku maj oficialní potvrzení od distributora!!omg demence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 jestli myslis to co psali v komentech :D tak tam psali ze je potvrzene call of duty ale nerikalo se jake :D a jeste jednou mi rekni ocasku a udelam Combo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.