Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Sorry, ale nechápu proč dají tři lidi THX někomu, kdo napíše o uživateli nad ním, že je malé děcko, protože neumí psát a sám napíše "mi". To teda beru jako minimální základ rozeznávat my - my všichni a mi - mně. Jasné, překlep se stane (i když toto by se stávat nemělo), ale když někoho předtím napadám za to, jak píše a sám napíšu toto, tak nvm no :D.

Ani jednoho uživatele neznám a nikoho se nezastávám. Ani proti nikomu nic nemám, jen to prostě nechápu )).

A abych nebyl offtopic, tak bych se rád zeptal na vaše názory ohledně ceny PS Vita na JRC, kde je pořád verze bez 3G v předobjednávce za 5 900 Kč. Myslíte, že je reálné, aby tato cena zůstala i v době, kdy se PS Vita začne prodávat?? Nevšiml jsem si, že by u toho JRC psalo, že cena se může změnit (samozřejmě to určitě mají napsané někde v obchodních podmínkách, u PS Vita ale ne-e, narozdíl od některých jiných e-shopů). Respektive měl tu někdo třeba předobjednané PSP u JRC a dokáže si vzpomenout, jestli se cena změnila?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sorry, ale nechápu proč dají tři lidi THX někomu, kdo napíše o uživateli nad ním, že je malé děcko, protože neumí psát a sám napíše "mi". To teda beru jako minimální základ rozeznávat my - my všichni a mi - mně. Jasné, překlep se stane (i když toto by se stávat nemělo), ale když někoho předtím napadám za to, jak píše a sám napíšu toto, tak nvm no .

Ani jednoho uživatele neznám a nikoho se nezastávám. Ani proti nikomu nic nemám, jen to prostě nechápu )).

Děkuju.

Ano určitě se cena změní. Je i v podminkach že to co je v predobednavce ta cena tak že se nema brat na 100%. Ale co sem se tak koukal a co rikal ten šef sony tak by se cena měla pohybovat okolo 7500

Odkaz ke komentáři

Jonny, pomlč. Já neřekl že je bigmen malé děcko, ale rozhodně mu není 16 (tipoval bych ho na 12-13 možná i 14).

Ano, napsal jsem my z měkym i, ale to je tím že píšu rychle, nebudu ten text celej znova přečítat abych našel chyby. A tím jak jsem psal že je to vidět podle toho jak píše, jsem nemyslel gramatické chyby, ale spíš co píše za nesmyslné údaje a tak podobně.

Odkaz ke komentáři

Ani jednoho uživatele neznám a nikoho se nezastávám.

IMO tohle bude ten důvod. Co naplat, BigMen zde nemá právě nejlepší pověst. Za tu si ale může pouze on. Proto pár poděkování od někoho, kdo se do něj opře, vůbec nepřekvapí.

Ad cena: Opravdu to mají napsané ve smluvních podmínkách, najít to byla práce na pár sekund:

V případě předobjednávek (dosud nevydaných titulů) si prodávající vyhrazuje právo změny cen v období mezi zavedením položky ve své nabídce a samotným vydáním titulu. Bude-li třeba doplatit rozdíl nebo vrátit přeplatek u předem zaplacené předobjednávky, prodávající se zavazuje o tomto kupujícího informovat na zadaný e-mail nebo telefonicky, pokud je to možné.

Bloody Splat: K 3DS: Objevil se "rumor", že se opravdu chystá nová verze 3DS s výše uvedenými změnami. Nejedná se o informaci nějak podloženou, jen se to kdesi objevilo jako povídačka. Takové zprávy mohou být pravda, ale také nemusí. A popravdě, když si přečteš, jaké by měly změny být, jedná se spíš o hloupost. Vydávat to za zaručenou zprávu je samozřejmě nesmysl.

Odkaz ke komentáři

Ano, napsal jsem my z měkym i, ale to je tím že píšu rychle, nebudu ten text celej znova přečítat abych našel chyby. A tím jak jsem psal že je to vidět podle toho jak píše, jsem nemyslel gramatické chyby, ale spíš co píše za nesmyslné údaje a tak podobně.

:D Tobě by měli odebrat status sponzora. Nemůžeš nadávat lidem který sou na tomhle foru. Nebo všichni odejdou a tvoje investice bude mít hodnotu 0,00 a pak si tady mužeš prizpivat sam a určitě bude všechno bez chyb. Měly by ste si uvedomit nejen ty ale i dalsi sponzori,moderatori,... ja nevim co vsechno ste si tu za funkce navymyslely.. mely by ste si uvedomit že lidi jsou základním staebnim kamenem tohodle fora a jestli je budete urážet mužete si pak psat tak maximalne mezi sebou ;). Jinak aby sme se dostali k pravopisu. Já tam mám ty hrubky z toho samýho důvodu jako ty. Nechce se mi dávat pozor na každý písmeno píšu rychle a nectu si po sobe protoze mám myšlenku a pak nestiham... myslim že je to na obou koncích drátu uplne stejne. To co ti chci sdělit se k tobe dostane i když ve slově my bude i nebo ne? Jestli usuzujes podle nespravnych udaju že je někdo dítě WoW! ČT jsou podle tebe banda dětí? Věčina medii a magazinu sou na tom stejně.

Odkaz ke komentáři

Je určitá skupina lidí, o kterou nestojí žádné fórum, i kdyby tam bylo posledních pět náštěvníků. Především to jsou takoví, co neustále vyvolávají rozbroje a ostatní napadají (v tom se víceméně shodneme). Ale je poměrně ironické, že zrovna ty poučuješ ostatní, jak se mají chovat. Zkus začít nejprve u sebe.

Btw: chyby, co děláš nemají mnoho společného s rychlým psaním, nebo nepozorností. Ty píšeš hrubky a to jsou chyby z neznalosti jazyka. Nemysli si, že to není poznat.

Odkaz ke komentáři

Je určitá skupina lidí, o kterou nestojí žádné fórum, i kdyby tam bylo posledních pět náštěvníků. Především to jsou takoví, co neustále vyvolávají rozbroje a ostatní napadají (v tom se víceméně shodneme). Ale je poměrně ironické, že zrovna ty poučuješ ostatní, jak se mají chovat. Zkus začít nejprve u sebe.

Btw: chyby, co děláš nemají mnoho společného s rychlým psaním, nebo nepozorností. Ty píšeš hrubky a to jsou chyby z neznalosti jazyka. Nemysli si, že to není poznat.

Vydíš snad že bych na posledních 5 strankach neco vyvolaval? ja teda ne. Nejdriv to byl bloody s tim sem se hádal a pak sme to vyřešili a teď je to podle me zase OK a ted se tady do vech naváží rockyzz za posledni 2 stranka z niceho nic napadnul nejmin 2-3 uzivatele. Ty hrubky sou nepozorností,spěchem,dizlexii,disgrafii... je toho po víc. Ale jesti se ti zdá že já něco teď vyvolávám prosím buď tý lásky a když máš čas na mý dissování tak můžeš mít čas i na označení toho kde někoho rozčiluju,pobuřuju,...

Odkaz ke komentáři

ale když narazim na takovyho zm*da jako seš ty kterej hejtuje a pochcává co se dá. Promiň ale lidi jako sem já musí řešit noobs jako seš ty na úrovni. A já to nedokázal, nepřemohl jsem se abych s tebou mluvil jako s dem*ntem a rači sem se ti to snažil vysvětlit.
Bloody nezbýá než dodat... užij si zbytek dne ve svém měkém pokoji

Pravda, za posledních pět stránek moc nenadáváš. Vážně. Ne, fakt.

Dyslexie a Dysgrafie je možná vysvětlení, proč tak píšeš, ale ne omluva. Za prvé, nikdo ti to věřit nemusí, na netu je "podobně postižených" až podezřele velké procento. A za druhé, mělo by být i ve tvém vlastním zájmu to aspoň trochu korigovat. Použit kontrolu češtiny nedá zase tolik práce a ty nejkřiklavější chyby to odstraní.

O rockyzzovi zde debata není. I on to velice často přehání a napadá jiné, také byl za to po zásluze potrestán. A bude potrestán určitě znovu, pokud to opět přežene. Ovšem argumentovat ve stylu "on mě nadává, tak já můžu také" je pěkná hloupost.

Odkaz ke komentáři

:D Tobě by měli odebrat status sponzora. Nemůžeš nadávat lidem který sou na tomhle foru. Nebo všichni odejdou a tvoje investice bude mít hodnotu 0,00 a pak si tady mužeš prizpivat sam a určitě bude všechno bez chyb. Měly by ste si uvedomit nejen ty ale i dalsi sponzori,moderatori,... ja nevim co vsechno ste si tu za funkce navymyslely.. mely by ste si uvedomit že lidi jsou základním staebnim kamenem tohodle fora a jestli je budete urážet mužete si pak psat tak maximalne mezi sebou ;). Jinak aby sme se dostali k pravopisu. Já tam mám ty hrubky z toho samýho důvodu jako ty. Nechce se mi dávat pozor na každý písmeno píšu rychle a nectu si po sobe protoze mám myšlenku a pak nestiham... myslim že je to na obou koncích drátu uplne stejne. To co ti chci sdělit se k tobe dostane i když ve slově my bude i nebo ne? Jestli usuzujes podle nespravnych udaju že je někdo dítě WoW! ČT jsou podle tebe banda dětí? Věčina medii a magazinu sou na tom stejně.

Ty jsi úplně mimo a vůbec nejsi v obraze, nevidím nejmenší důvod proč by mi měly sebrat titul sponzora, poslal jsem peníze a podpořil forum, hotovo (v blízké tobě hodlám opět něco poslat.)

Co se týče toho pravopisu, jasně jsem ti říkal že o něm řeč není a o něj mi nejde, mě jde spíš o to jaké píšeš nesmysly a jak se chováš, a o tom všichni víme své.

Odkaz ke komentáři

To co jsi tady vypsal je jen reakce na to co bloody napsal predtim. Nepochopil si co sem po tobe chtel ja sem chctel aby si oznacil to misto kde sem nekoho napsadnul začal sem si a rozpoutal sem tim hádku to co si vypsal to neni. To co si vypsal je jen reakce na provokaci.

Ale ano, pochopil. A jak už jsem napsal jednou: "Ovšem argumentovat ve stylu "on mě nadává, tak já můžu také" je pěkná hloupost". Je úplně jedno, kdo si "začal", oba dva vypadáte jako hlupáci.

Pak se nediv, že máš takovou pověst, jakou máš.

Odkaz ke komentáři

Podle mě vita nebude tak drahá, i když zdražit může protože 3ds šlo sice s cenou dolů, ale stále se neprodává tak jak by mělo, třeba vita ze začátku (uvidíme jak se to vyvyne jak s vitou tak s 3ds) taky nemusí bodovat stejně jako 3ds a koupí si ji jen pár lidí ze zvědavosti. Diskutovat o ceně se moc nedá a když už, tak na to lidé potřebují minimálně vysokou školu, to je důvod, proč se s cenou nechám překvapit :) Jinak F1 vypadá pěkně akorát mi přijde moc citlivé ovládáni ae to snad půjde nastavit. Ostatní hry mě moc nenadchly, sem majitel xboxu kvůli tomu, že mě nadchlo mnohem víc exluzivek na xbox než na ps3 takže něco jako uncharted mě ze židle nevytrhne ale rozhodně ji zkusím. Pokud bude za rozumnou cenu, budu o vitě uvažovat, jinak ji asi nechám plavat. Sony stejně nejspíš udělá dalšá slimkové verze které budou cenou třeba zajímavějši. Jinak Bigmene, prosím, už piš jen o vitě, díky.

Odkaz ke komentáři

Hodně mě zajímá jak dlouho bude trvat něž to prolomí :D přece jen Sony řeklo že uvolní ruce vývojářem třetích stran :D to může znamenat že by Hry nemusejí putovat nejdřív do sony ale přímo k hráčům takže by nemusel být potřeba žádný HEN ,ale myslím si že Sony to nechá tak jak to je teď jen jen už nebude všude Sony Computer Entertainment :D

Odkaz ke komentáři

Hodně mě zajímá jak dlouho bude trvat něž to prolomí :D přece jen Sony řeklo že uvolní ruce vývojářem třetích stran :D to může znamenat že by Hry nemusejí putovat nejdřív do sony ale přímo k hráčům takže by nemusel být potřeba žádný HEN ,ale myslím si že Sony to nechá tak jak to je teď jen jen už nebude všude Sony Computer Entertainment :D

Chtěl bych vidět konzoli co by podporovala piráctví ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu