NuM3Ro Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Chtěl bych vidět konzoli co by podporovala piráctví ;) Oficiálně žádná, neoficiálně všechny. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Oficiálně žádná, neoficiálně všechny. :D jenže žádna ho "nepodporuje" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Nepodporuje ho výrobce, konzole ano. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Nepodporuje ho výrobce, konzole ano. :) Ano ale konzole ho nepodporuje v tomy smylu, ze ho vyrobce nepodporuje, jinak podporuje samozrejme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Ano ale konzole ho nepodporuje v tomy smylu, ze ho vyrobce nepodporuje, jinak podporuje samozrejme :) to dava smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Však jsem to psal hned, ale hlavně, že jsme se nakonec domluvili. :) "oficiálně žádná" = výrobce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Však jsem to psal hned, ale hlavně, že jsme se nakonec domluvili. :)"oficiálně žádná" = výrobce Může podporovat..jelikož ho podporuje pomocí flashe ;) samotná konzole ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Jenže flash - CFW už není oficiální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Jenže flash - CFW už není oficiální. To máš jedno...prostě bude potřeba prográmek anebo hmotná věcička,která něco na konzoli nahraje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 No, takže jsme se nakonec shodli na výsledku co jsem psal už včera, Nepodporuje ho výrobce, konzole ano. :) Výrobce = OFW, CFW/flash = neoficiální program/úprava konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-zere Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Super by bylo kdyby na PSV a PS3 byla úplně ta samá hra a funkce synchronizovat save data :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Super by bylo kdyby na PSV a PS3 byla úplně ta samá hra a funkce synchronizovat save data To byl puvodni umysl šefa SONY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Malicious gameplay http://www.youtube.com/watch?v=HzemkoyxPb4&feature=player_detailpage T-zere:Tak např. u WipeOut,Hustle Kings,Ruin a LBP to jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Malicious gameplay http://www.youtube.com/watch?v=HzemkoyxPb4&feature=player_detailpage Proboha.. Japonskej assassins creed,god of war a metin v jednom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Proboha.. Japonskej assassins creed,god of war a metin v jednom AC,GoW bych bral :D ale Japan hry mě neberou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 AC,GoW bych bral ale Japan hry mě neberou To mě taky ne.. je pekny že japonci delaji konzole ale nektery jejich hry sou.. co by sme si nalhávaly? sou prostě otřesný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 To mě taky ne.. je pekny že japonci delaji konzole ale nektery jejich hry sou.. co by sme si nalhávaly? sou prostě otřesný. Možná bych si ani na nějakou dobrou Jap. hru ani nevzpomněl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Možná bych si ani na nějakou dobrou Jap. hru ani nevzpomněl Slova typu: Dobrá,Japonská,hra nejdou k sobe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-zere Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 T-zere:Tak např. u WipeOut,Hustle Kings,Ruin a LBP to jde... Na RUIN se těším :D pěkná diablovka :D jen ať to má pořádnou herní dobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 F1 Tady nevypadá vůbec špatně ModNation Racers WipeOut 2048 To vyfocení na začátku mapy může být zábavné v multiplayeru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Slova typu: Dobrá,Japonská,hra nejdou k sobe.. Jap. hra= matlanice všeho na co si vzpomeneš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Ta f1 vypadá prostě super akorát je to pro mě asi jediná hra, která mě zajímá, jinak mě zatím psv stále neoslovilo, kdyby ty hry měli i bomba nápad jako u dskových, tak ta konzole je nepřekonatelná. Ale sme zas u toho ds x psp. Nechci vyvolávat flame :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Ta f1 vypadá prostě super akorát je to pro mě asi jediná hra, která mě zajímá, jinak mě zatím psv stále neoslovilo, kdyby ty hry měli i bomba nápad jako u dskových, tak ta konzole je nepřekonatelná. Ale sme zas u toho ds x psp. Nechci vyvolávat flame Little big planet 2? ten má podle me nápad jako žádná jiná hra. DS má ošklivou grafiku (nemluvíme o 3DS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Jinak k té grafice PSV...můžete si všimnout že některé mají slabší grafiku a to je tím,že vývojáři se teprv musí pořádně sesznámit s věcičkou co mají v ruce.Když se podíváte na LBP,Uncharted,ModNation Racers a WipeOut ,tak vidíte že Sony(jakožto distributor) dělá hry s grafikou srovnatelnou PS3 ne-li stejnou(WipeOut[studio Liverpool],Little Big Planet[Media molecule],ModNation Racers[santa Monica]) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Little big planet 2? ten má podle me nápad jako žádná jiná hra. DS má ošklivou grafiku (nemluvíme o 3DS) Jo LBP2 nápad rozhodně má, ale hra mě na psp moc nebaví. DS Sice má ošklivou grafiku ale hry sou většinou zábavnější (pro mě, no flame ;) ) než třeba psp. Zatím to prostě vidím tak, že si rozhodně koupím F1, protože závodní hry mě velmi baví a pak počkám jak se hry vyvynou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.