Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Ta f1 vypadá prostě super akorát je to pro mě asi jediná hra, která mě zajímá, jinak mě zatím psv stále neoslovilo, kdyby ty hry měli i bomba nápad jako u dskových, tak ta konzole je nepřekonatelná. Ale sme zas u toho ds x psp. Nechci vyvolávat flame :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta f1 vypadá prostě super akorát je to pro mě asi jediná hra, která mě zajímá, jinak mě zatím psv stále neoslovilo, kdyby ty hry měli i bomba nápad jako u dskových, tak ta konzole je nepřekonatelná. Ale sme zas u toho ds x psp. Nechci vyvolávat flame

Little big planet 2? ten má podle me nápad jako žádná jiná hra. DS má ošklivou grafiku (nemluvíme o 3DS)

Odkaz ke komentáři

Jinak k té grafice PSV...můžete si všimnout že některé mají slabší grafiku a to je tím,že vývojáři se teprv musí pořádně sesznámit s věcičkou co mají v ruce.Když se podíváte na LBP,Uncharted,ModNation Racers a WipeOut ,tak vidíte že Sony(jakožto distributor) dělá hry s grafikou srovnatelnou PS3 ne-li stejnou(WipeOut[studio Liverpool],Little Big Planet[Media molecule],ModNation Racers[santa Monica])

Odkaz ke komentáři

Little big planet 2? ten má podle me nápad jako žádná jiná hra. DS má ošklivou grafiku (nemluvíme o 3DS)
Jo LBP2 nápad rozhodně má, ale hra mě na psp moc nebaví. DS Sice má ošklivou grafiku ale hry sou většinou zábavnější (pro mě, no flame ;) ) než třeba psp. Zatím to prostě vidím tak, že si rozhodně koupím F1, protože závodní hry mě velmi baví a pak počkám jak se hry vyvynou.
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu