.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Jo LBP2 nápad rozhodně má, ale hra mě na psp moc nebaví. DS Sice má ošklivou grafiku ale hry sou většinou zábavnější (pro mě, no flame ;) ) než třeba psp. Zatím to prostě vidím tak, že si rozhodně koupím F1, protože závodní hry mě velmi baví a pak počkám jak se hry vyvynou. Tohle bude něco jiného než na psp ;) to mi věř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meks Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=velDKxDR-kk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=velDKxDR-kk Co tu spamuješ videa,která se vůbec netýkají tématu?Běž si to spamovat na zeď facebooku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m@rvec Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 S touhle konzolí se otevře mnoho možností. A co myslíš, pokud bude možné na konzoli vyvíjet i homebrew, bylo by možné očekávat emulaci pc her jako HL2, GTA SA, a jiných ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 S touhle konzolí se otevře mnoho možností. A co myslíš, pokud bude možné na konzoli vyvíjet i homebrew, bylo by možné očekávat emulaci pc her jako HL2, GTA SA, a jiných ? Nevim jestli PC ale PS2,PS3 pravděpodobně ano. S touhle konzoli to nebude jako s PSP ktery ted zname bude to brana do interaktivniho hrani ktery budete moznost mit 24h u sebe. Bude to síílaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 S touhle konzolí se otevře mnoho možností. A co myslíš, pokud bude možné na konzoli vyvíjet i homebrew, bylo by možné očekávat emulaci pc her jako HL2, GTA SA, a jiných ? Viděl si někdy port PC hry na PS3? :D nebudou.Ale takový porty jako z PSx,PS2 a psp určitě.A máme se dočkat nějakých portů i z PS3,jako např. Metal Gear Solid...viz. video: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Viděl si někdy port PC hry na PS3? No třeba ten Half-Life 2, když už tu padnul, že? Ale je fakt, že jich je poskrovnu. I když spíš než nějaké technické problémy se s tím nikdo nechce dělat, půlka lidí by odmítla hrát starou jen z principu, že je stará. S touhle konzoli to nebude jako s PSP ktery ted zname bude to brana do interaktivniho hrani LOL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 No třeba ten Half-Life 2, když už tu padnul, že? Ale je fakt, že jich je poskrovnu. I když spíš než nějaké technické problémy se s tím nikdo nechce dělat, půlka lidí by odmítla hrát starou jen z principu, že je stará.LOL? Porty z PC na PS3 mi příjdou zbytečné.Tak i tak si sednete za televizi/monitor a hrajete.Ale kdyby byly porty z PC na PSV,tak je to o něčem úplně jiném.Vzali by jste si PC hru kam by jste jen chtěli.Ale PC porty na PSV se určitě konat nebudou,už jen kvůli grafickému zpracování,které by PSV nemuselo zvládnout.(např. Crysis2) EDIT:Co je tak vtipného na BigMen-ovém příspěvku? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Pokud má někdo konzoli a nemá PC, ještě by byl za porty docela rád. A zrovna Orange Box (ten HL2) ukázal, že zájem docela je. Prodalo se ho na obou konzolích skoro 2.5 milionu. Stejně tak staré hry PC na PSN/Live. Takže zbytečné to rozhodně není. Stejně tak porty na PSV by byly možné, i když ano, možná by se zpracování muselo omezit. Ale vem si zase, že C2 bylo i na konzolích, takže to omezení by zase nebylo až tak velké. Technicky by to rozhodně možné bylo. Ad Big.men: "brána do interaktivního hraní"? Ale no tak, tyhle kecy jsou slyšet u každé nové konzole/handheldu/generace grafik. Nakonec se ukáže, že se jedná o další generaci s vylepšenou grafikou. Neříkám tím, že bude PSV propdák, ani že hry budou špatné, ale IMO čekáte už trochu moc. Je to jen nový výrobek, ne nové Slovo Boží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Ad Big.men: "brána do interaktivního hraní"? Ale no tak, tyhle kecy jsou slyšet u každé nové konzole/handheldu/generace grafik. Nakonec se ukáže, že se jedná o další generaci s vylepšenou grafikou. Neříkám tím, že bude PSV propdák, ani že hry budou špatné, ale IMO čekáte už trochu moc. Je to jen nový výrobek, ne nové Slovo Boží. Ty sis asi precetl jen posledni 2 prizpevky tohodle topicu a vic nic ze? Tim interaktivnim myslim ze s tim muzes mavat jako smyslu zbavenej napriklad u aplikace Tag. Nebo když budeš odstřelovat v uncharted. Nebo že bude moct v little big planet šmatlat po obou stranach psp (dotykovy panely). Tohle je tim interaktivnim myšleno že budeš dělat víc než jen sedět a čumět do obrazovky a mačkat 3-6 tlačítek.. (Jako je to u 3DS) Tohle je revoluce ve hrani a jestli rekneš že ne tak už fakt nevim.. to co si napsal: tyhle kecy jsou slyšet u každé nové konzole/handheldu/generace grafik. Nakonec se ukáže, že se jedná o další generaci s vylepšenou grafikou. Tohle krásně vystihuje 3DS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Jůůůů, dotykáč, no to je mi novinka. Tag? Eh, blbůstka tak na pár minut. Tohle všechno bude stejná revoluce ve hraní jako pohybové ovládání u konzolí (tzn. žádná). Ovládání pomocí tlačítek bude ještě dlouhou dobu nejpříjemnější možnost hraní. Ale já tě na jednu stranu chápu, když jsem byl mladší, také jsem byl ze všeho nadšený a myslel si, jak budou nové generace super a co všechno přinesou. No, časem mě to přešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Jůůůů, dotykáč, no to je mi novinka. Tag? Eh, blbůstka tak na pár minut.Tohle všechno bude stejná revoluce ve hraní jako pohybové ovládání u konzolí (tzn. žádná). Ovládání pomocí tlačítek bude ještě dlouhou dobu nejpříjemnější možnost hraní. Ale já tě na jednu stranu chápu, když jsem byl mladší, také jsem byl ze všeho nadšený a myslel si, jak budou nové generace super a co všechno přinesou. No, časem mě to přešlo. No když si vezmeš jaký je rozdíl mezi PS2 a PS3...jen grafika.Ale když porovnáš psp s PSVita je to obrovský rozdíl,tak nám tu nepovídej,že se jedná jen o novou generaci grafického zpracování.Bude to revoluce v přenosném hraní,tomu věřím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Ale já tě na jednu stranu chápu, když jsem byl mladší, také jsem byl ze všeho nadšený a myslel si, jak budou nové generace super a co všechno přinesou. No, časem mě to přešlo. Asi si z toho vyrostl a už z toho nejseš tak unesenej. takovymu člověku je zbytečný vysvětlovat něco co ho až tak nebere.. každej sme nějakej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Srpen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 no mě osobně se ty formule ale vůbec nelíbili... jo grafika byla pěkná ale to je asi všechno. A nemůžu si pomoct ale zatím až na pár výjimek na tu konzoli tvoří samý takový MINIS hry.(t@g,Tales from Space- Mutant Blogs Attack, Little King's Story,Alien Spidy & Dungeon Hunter Alliance,Disgaea 3 i to little big planet je spíš taková velká minihra :D a Eswcape plan taktéž... neříkám že si nic z toho rád nezahraju ale připadá mi to jako hry na iphony a podobný hovadiny) Nekamenujte mě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Pokud má někdo konzoli a nemá PC, ještě by byl za porty docela rád. A zrovna Orange Box (ten HL2) ukázal, že zájem docela je. Prodalo se ho na obou konzolích skoro 2.5 milionu. Stejně tak staré hry PC na PSN/Live. Takže zbytečné to rozhodně není. Stejně tak porty na PSV by byly možné, i když ano, možná by se zpracování muselo omezit. Ale vem si zase, že C2 bylo i na konzolích, takže to omezení by zase nebylo až tak velké. Technicky by to rozhodně možné bylo.Ad Big.men: "brána do interaktivního hraní"? Ale no tak, tyhle kecy jsou slyšet u každé nové konzole/handheldu/generace grafik. Nakonec se ukáže, že se jedná o další generaci s vylepšenou grafikou. Neříkám tím, že bude PSV propdák, ani že hry budou špatné, ale IMO čekáte už trochu moc. Je to jen nový výrobek, ne nové Slovo Boží. To je to samé jako by se prodávala naprosto nová značka hry. Žádná hra nezůstane na ocet.Každé se prodá nějaký kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 no mě osobně se ty formule ale vůbec nelíbili... jo grafika byla pěkná ale to je asi všechno. A nemůžu si pomoct ale zatím až na pár výjimek na tu konzoli tvoří samý takový MINIS hry.(t@g,Tales from Space- Mutant Blogs Attack, Little King's Story,Alien Spidy & Dungeon Hunter Alliance,Disgaea 3 i to little big planet je spíš taková velká minihra :D a Eswcape plan taktéž... neříkám že si nic z toho rád nezahraju ale připadá mi to jako hry na iphony a podobný hovadiny)Nekamenujte mě :D Ty hry ti připadají minis,jelikož jsou většina z boku. A navíc si vypsal jen ty "horší" hry.Co takový DUST514,Uncharted,ModNation Racers,Resistance,SSFxT,MGS,NFS,Asphalt,Ridge Racer,LBP,Assassins Creed,Little Deviants,Gravity Rush,Hustle Kings,Ruin,Lost Planet,Yakuza, atd. atd.... EDIT:Když si vezmeš 3DS,tak ti přijdou minis hry všechny :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Srpen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Ty hry ti připadají minis,jelikož jsou většina z boku.A navíc si vypsal jen ty "horší" hry.Co takový DUST514,Uncharted,ModNation Racers,Resistance,SSFxT,MGS,NFS,Asphalt,Ridge Racer,LBP,Assassins Creed,Little Deviants,Gravity Rush,Hustle Kings,Ruin,Lost Planet,Yakuza, atd. atd.... EDIT:Když si vezmeš 3DS,tak ti přijdou minis hry všechny :lol: 3DS je taky MINIS konzole :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 3ds minis konzole rozhodně není, to dá rozum. Souhlasím s Nanaki ten to přesně vystihl s tou novou generací. A ty Tagy? fuuuuu na to se ani nekouknu. Revoluce v přenosném hraním byl Gameboy, panečku, to byl rozdíl oproti SNES co? A dneska vita. Revoluce bude komletně virtualní prostor, holografická projecke 3d plátna, sedačka kolem které se vytvoří nahmatatelný kokpit vozu. A za 50 let to bude stejné jako s Gameboyem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 No když si vezmeš jaký je rozdíl mezi PS2 a PS3...jen grafika.Ale když porovnáš psp s PSVita je to obrovský rozdíl,tak nám tu nepovídej,že se jedná jen o novou generaci grafického zpracování.Bude to revoluce v přenosném hraní,tomu věřím. Ale v čem? V dotykáči? S tím těžko vyvoláš revoluci, když už ho má dneska pomalu i splachovací záchod. AR? Tam je možností víc, ale těžko mě přesvědčí aplikace typu Tag, to je jen hodně jednoduchá blbůstka. Totiž, přesně takovou revoluci Sony slibovala u PS3, hry ve 4D, super možnosti u Sixaxis ovladače, super možnosti on-line obchodu, skvělý Home. A jak to dopadlo? 4D se zatím nekoná, možná někdy jindy, Sixaxis pořádně využívá jen Heavy Rain, zbtek her se lépe ovládá klasicky analogem, obchod je normálka, co existuje všude možně a Home tak nějak zapadl celkově. Chápej, já se rád podívám na nové věci a ocením je, když budou. Ale nechci tady běhat a těšit na něco, co ani nemusí přijít, plány se mění pořád a axuje se nalevo, napravo. To je to samé jako by se prodávala naprosto nová značka hry.Žádná hra nezůstane na ocet.Každé se prodá nějaký kus. Jen stím rozdílem, že vývoj je levnější (vezmeš něco, co už existuje) a lidé titul mají v povědomí. Win-win situace pro všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Ty sis asi precetl jen posledni 2 prizpevky tohodle topicu a vic nic ze? Tim interaktivnim myslim ze s tim muzes mavat jako smyslu zbavenej napriklad u aplikace Tag. Nebo když budeš odstřelovat v uncharted. Nebo že bude moct v little big planet šmatlat po obou stranach psp (dotykovy panely). Tohle je tim interaktivnim myšleno že budeš dělat víc než jen sedět a čumět do obrazovky a mačkat 3-6 tlačítek.. (Jako je to u 3DS) Tohle je revoluce ve hrani a jestli rekneš že ne tak už fakt nevim.. to co si napsal: Tohle krásně vystihuje 3DS. Nechcem moc vstupovat do hadky ale pozeras po sebe co vlastne pises? Akoze 3DS je nova generacia len s vylepsenou grafikou? Mavat ako zmyslou zbaveny mozes u 3DS napriklad pri hre face riders.Dotykac tam vyuzivas tiez dost zaujmavo a takto by som ti mohol vymenovat kopu dalsich veci.Takze nabuduce si radsej premysli co pises.A ked sme uz pri tom tak Vita tiez toho moc nepriniesla aj ked si mysli ze to bude ovela lepsia konzola ako bolo PSP a ze mozno bude aj uspesnejsia ako 3DS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Ale v čem? V dotykáči? S tím těžko vyvoláš revoluci, když už ho má dneska pomalu i splachovací záchod. AR? Tam je možností víc, ale těžko mě přesvědčí aplikace typu Tag, to je jen hodně jednoduchá blbůstka.Totiž, přesně takovou revoluci Sony slibovala u PS3, hry ve 4D, super možnosti u Sixaxis ovladače, super možnosti on-line obchodu, skvělý Home. A jak to dopadlo? 4D se zatím nekoná, možná někdy jindy, Sixaxis pořádně využívá jen Heavy Rain, zbtek her se lépe ovládá klasicky analogem, obchod je normálka, co existuje všude možně a Home tak nějak zapadl celkově. Chápej, já se rád podívám na nové věci a ocením je, když budou. Ale nechci tady běhat a těšit na něco, co ani nemusí přijít, plány se mění pořád a axuje se nalevo, napravo. Jen stím rozdílem, že vývoj je levnější (vezmeš něco, co už existuje) a lidé titul mají v povědomí. Win-win situace pro všechny. V čem?třeba jen ta cena je dost zajímavá.A to,že je to tak nacpané až to přetíká vymoženostmi ti přijde málo?Myslíš,že ta úžasná grafika v malé konzolce není taky revoluční? Spojení touch padu a touch screenu mi přijde určitě originální. A pochybuju,že by něco naslibovali,a pak tam třeba chyběl touchpad,jelikož už tyto věci využívá hromada vyvíjených her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Nechcem moc vstupovat do hadky ale pozeras po sebe co vlastne pises? Akoze 3DS je nova generacia len s vylepsenou grafikou? Mavat ako zmyslou zbaveny mozes u 3DS napriklad pri hre face riders.Dotykac tam vyuzivas tiez dost zaujmavo a takto by som ti mohol vymenovat kopu dalsich veci.Takze nabuduce si radsej premysli co pises.A ked sme uz pri tom tak Vita tiez toho moc nepriniesla aj ked si mysli ze to bude ovela lepsia konzola ako bolo PSP a ze mozno bude aj uspesnejsia ako 3DS. Nechápu,proč sem chodí funboy 3DS.Hádat se?Asi ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Hele nodobre to taky celkem dobře popsal a nevim kdo se tady hádal s bigmenem. Každopádně tolik výkonu není problém dát do ještě celkem objemného handheldu, i tablety mají velký výkon. A přeci jen, přiznej si, že ty "sliby" jsou jen marketingový chmat tak jako to bylo a bude u každé konzole, kdo ví jak ty hry budou vypadat a hlavně jak se to bude ovládat po vydání což je to nejduležitější... Gameplay. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 V čem?třeba jen ta cena je dost zajímavá.A to,že je to tak nacpané až to přetíká vymoženostmi ti přijde málo?Myslíš,že ta úžasná grafika v malé konzolce není taky revoluční?Spojení touch padu a touch screenu mi přijde určitě originální. A pochybuju,že by něco naslibovali,a pak tam třeba chyběl touchpad,jelikož už tyto věci využívá hromada vyvíjených her. Revoluce v hraní, protože cena je zajímavá? To už ale slušně vaříš z vody. Mimochodem, cena zase tak zajímavá není. Popravdě, PSV stojí celkem dost. Masový trh, kterému musíš výrobek prodat, aby jsi uspěl, moc nerozlišuje, co přesně věcička umí, je zajímá spíš cena. PS3 měl při svém uvedení taky super technologie a moc platné mu to nebylo. Něco jiného je, pokud je něco echt módní, tam si pak nasaď cenu, jakou chceš a stejně se výrobek prodá. Ale to Vita těžko bude. Jakákoliv grafika není revoluce, ale pouze evoluce. PSP také mělo v době vzniku super grafiku, která byla přirovnávaná na úroveň PS2. To samé touch screen/pad. Tohle mi přijde pouze jako vylepšení, které tu už bylo a to dokonce v už minulé generaci. S těmi sliby. To není o tom, že by vysloveně lhali a konzolka pak neměla něco, co se říkalo, že bude mít. Spíš se jedná o PR prohlášení, které sice v teoreticky pravda jsou, ale v praxi je neuvidíš. Typickým příkladem je prohlášení Sony, že PS3 zvládne hry v 1080p a 120 Hz. Ono to je možné, ale už firma neřekla, že by byly nutné ústupky na mnoha jiných stranách. Takže teoreticky pravdu mají, v praxi je ale 1080p her minimum, o 120 Hz ani nemluvě. A právě proto jsem raději skeptický, co se týká prohlášení výrobce, že konzole bude taková, nebo maková. Ne, já si počkám, až co se v praxi ukáže, že dovede. Ad BigMen vs. nodobre: označit někoho za fanboye, když reaguje na někoho, kdo si obrací realitu tak, aby se mu hodila? Zrovna BigMen je sám fanboy, bohužel mnohem horšího kalibru. Zrovna on používá argumenty opravdu hodně divné, ten by neuznal jinou konzoli než PSV, ani kdyby z ní pršela nebeská mana. Trošku nadhledu by neuškodilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Nechápu,proč sem chodí funboy 3DS.Hádat se?Asi ano. To ze vlastnim 3DS a mam ho aj ako avatara neznamena hned ze som funboy aj ked to tak vyzera.3DS som si kupil preto ze ma zaujalo a predtim som mal DS Lite ale aj PSP a DS ma bavilo viac.Ale teraz zase vyzera ze PSV bude zaujmavejsia konzola uz len kvoli oznamenym hram ktorich je uz teraz dost :D A predstav si ze PSV sledujem tiez a o nic menej ako 3DS.A ja som sa neprisiel hadat.Tuto sekciu sledujem uz od zaciatku a mam v nej uz zopar prispevkov ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.