BigMen Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 mě se líbí nejvic cervena a oranzova :) asi specialni eidce.. :/ cervenou veme soulja boy a na me zbyde oranzova :D taky dobra.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Třeba budou mít zase jako PSP 3004 i PS VITU na zkoušku v Electro World,ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuneri Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Tak jak na to koukám, černá barva bude asi nejlepší.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 A takhle samotná krabice od PSV+ barevné provedení: zapomel si rict ze sou tam i sluchatka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 zapomel si rict ze sou tam i sluchatka :) Sluchátka nejsou podstatná už jen kvůli tomu,že jde o klasický jack (díky bohu) danfri:Určitě budou mít..pojedu hned vyzkoušet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Ono je taky dost možný že v těch kartách bude trochu víc, jako třeba zamezení hacku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 http://sajnac.blogspot.com/2011/08/assassins-creed-virtues-podvod-nebo.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Yeah BABY. http://www.psvita.sk/news.php?readmore=125 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Nice ;) ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Yeah BABY. http://www.psvita.sk/news.php?readmore=125 To bude porovnávání sil.PSV hráči proti psp hráčům,PSV hráči proti PS3 hráčům a PSV proti PSV hráčům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 To bude porovnávání sil.PSV hráči proti psp hráčům,PSV hráči proti PS3 hráčům a PSV proti PSV hráčům. z tech propoctu mi vychází ze nejlepsi bude koupit si PSV :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medotuka Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Sice možná bude mít lepší displey, rozhraní a vše, ale psp 1000 - 3000 jde flashnout hned, pluginu až nadhlavu her tisice, než na vitu udělaji flash "pokud bude", jestli vám stačí umd, prosím ale přece toto je lepší ne? . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Sice možná bude mít lepší displey, rozhraní a vše, ale psp 1000 - 3000 jde flashnout hned, pluginu až nadhlavu her tisice, než na vitu udělaji flash "pokud bude", jestli vám stačí umd, prosím ale přece toto je lepší ne? . Já nepatřím mezi ty lidi,kteří budou čekat až se tato mašinka flashne.Já budu mezi prvními kdo si tuto věc koupí a přikoupí si alespoň dvě hry.Budu podporovat vývojáře a za to se rozhodně nestydím.Myslím si,že tato věcička si podporu od ostatních rozhodně zaslouží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 http://www.psvita.sk/news.php?readmore=126 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 Vsiml sem si ze ude it dost dobrej display i když ho nakloníte (hodně nakloníte) tak na něm de dost dobře vidět. (Sorry za dalsi post ale když sem chtel upravit tam ten prizpevek tak mi to furt psalo ten text jako URL a to bylo dost blby.. :/ ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 Vsiml sem si ze ude it dost dobrej display i když ho nakloníte (hodně nakloníte) tak na něm de dost dobře vidět.(Sorry za dalsi post ale když sem chtel upravit tam ten prizpevek tak mi to furt psalo ten text jako URL a to bylo dost blby.. :/ ) :roll:Každopádně už jsem párkrát udělal takovou blbost, že jsem si výrobek koupil hned co vyšel a poté toho litoval. Takže s Vitou rozhodně počkám pár měsíců co vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 :roll:Každopádně už jsem párkrát udělal takovou blbost, že jsem si výrobek koupil hned co vyšel a poté toho litoval. Takže s Vitou rozhodně počkám pár měsíců co vyjde Asi máš na mysli fyzické nedostatky jako např. že budoucí verze PSVita bude mít třeba TV vstup pro TV kabel...?Krom toho TV vstupu mi Vita příjde dokonale připravená prorazit a ukázat všem handheldům,jak mají vypadat (co se po stránce software-ové tak i hardware-ové týče) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 myslim že PSV bude mit HDMI asi sem to nekde kdysi zahlid... ale je mozny ze to neni pravda. veci se meni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Tak to si na Víťu ještě počkáme... http://www.dualshockers.com/2011/10/05/ps-vita-western-release-dates-appear-on-retailer-websites/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 COŽE? Až na konci března či začatku října?! KU*VA! A já tak doufal že to budu mít na Vánoce doma :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 COŽE? Až na konci března či začatku října?! KU*VA! A já tak doufal že to budu mít na Vánoce doma :( Asi tezko kdyz na vanoce vychazi teprv v japonsku. Brezen se dal ocekavat a zas takova doba to neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 No, tak ono to původně mělo vyjít už v říjnu, takže nwm no :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 http://www.eurogamer.cz/articles/22-unora-evropsky-start-playstation-vita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Si jeste počkam no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 22. února je za chvíli. Stejně se to nevyplatí kupovat hned, bude tam málo her a cena konzole bude vyšší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.