Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

myslím si že v dnešnej dobe sa dá porovnávať ps3 a psv. ps3ka je konzola stará niekoľko rokov no vívoj išiel dopredu takže psv má dosť silný hardver s menšími nárokmi ako ma ps3. Takže nevidim dôvod prečo by ich nemohli porovnávať.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:D PSV je něco jako PS3, Tablet, a mobil v jednou. Navíc PSV bude mít 3G(ale neví se jestli bude v ČR podporován, byly spekulace o T-mobilu že by nabízel tarif ale není oficiálně potvrzené, navíc se nemůže stahovat obsah větší než 20 MB). Pak o PSV vím toho hodně každý den sleduji novinky. A stejně PS3 bude a je lepší než PSV, PSV má narozdíl od PS3 svoje vlastní 2 dotykové(multitouchové) displaye a 2 kamerky, ale navíc má horší hardware, ale zase je úžasné jak Sony tyhle všechny vymoženosti dala do něčeho tak malého jako PSV. Moje odhadovaná cena v ČR jako novinka 6000 Kč(wifi model) možná až 8000 Kč (3G model), možná ta cena není adekvátní možná se to i někde projeví, ale je to boj mezi sony a nintendem, a sony vytáhlo svůj nejlepší kalibr a skvělou cenu. Takže zase ty tady nebásni jak si chytrej a jak všechno víš. Já do lidí nerad rejpu, ale začal sis.

Já básním jak sem chytrý?Co čteš?Já píšu fakta.

Odkaz ke komentáři

Podle mě není správný srovnávat PS3 a PSV. PS3 vyšla před několika rokmi a PS Vita má teprve vyjít. Je to jako srovnávat Gameboy Color a Nintendo 3DS, hardware kdysi a teď je na úplně jiné úrovni. Kdyby tehdy PS3 disponovala dnešními technologiemi, byla by to jiná káva. Jen chci říct, že podle mě by se měli srovnávat konzole stejné generace. Adekvátní je srovnat PSV s Nintendem 3DS, jelikož jsou to hlavní konkurenti. Sony tentokrát zabodovala naplno a v podstatě není co srovnávat, vítěz je jasný, až na 3D technologii Nintendo nic nenabízí.

Odkaz ke komentáři

Ehm, je to furt stejná generace, navíc Vita má stejné komponenty jako PS3, je to skoro to samé - ale malé a přenosné, takže se to srovnávat dá.

Stejna generace je to mozna tak vykonnostne, nikoliv technologicky. Stejne komponenty jako PS3 nema ani nahodou. Srovnej vyrobni technologii nebo architekturu...

Ten tvuj kec ze bude mit Vita stejny hardware jako PS3, to by sis bez permamentne zapojene nabijecky moc nezahral :)

Odkaz ke komentáři

Je systém PS Vita kompatibilní s jinými formáty systému PlayStation?

Můžete přehrávat tituly pro systém PSP, hry minis a klasické hry systému PS One dostupné v obchodě PS Store. V tomto okamžiku neplánujeme zajištění kompatibility systému PS Vita s tituly pro systém PS3 nebo PS2.

http://cz.playstation.com/psvita/support/general/detail/item392471/Hry-a-média/

Odkaz ke komentáři

Bohužel taky sem čekal že to bude něco takového, ilegální závody na motorkách a styl gta ale bohužel to bude jenom nudný trial nic víc.

Nudný trial? Hele já jsem měl na xboxu hru Trials, mrkni na videa, strávil sem na ní desítky hodin, nudná fakt nebyla.

Doufám že tohle bude něco podobného...

Odkaz ke komentáři

Jéžiš v pohodě ne? Chloe se ptal jestli je to něco ve stylu gta já sem řekl že ne, ale že by to bylo zábavný kdyby se prostě jezdil po mě městě na motorkách, okey beru každýmu se líbí něco jinýho tobě se líbí trial mě se líbí hry ve stylu gta ale kvůli takový blbosti se nemusíme hádat ne?

Odkaz ke komentáři

Jéžiš v pohodě ne? Chloe se ptal jestli je to něco ve stylu gta já sem řekl že ne, ale že by to bylo zábavný kdyby se prostě jezdil po mě městě na motorkách, okey beru každýmu se líbí něco jinýho tobě se líbí trial mě se líbí hry ve stylu gta ale kvůli takový blbosti se nemusíme hádat ne?

No asi ho naštvalo to "jen nudný trial",jelikož né pro každého to musí být kravina.(možná i pro tebe by to nebyla blbost a soudíš knihu podle obalu)

Jinak se taky určitě dočkáme GTA,tak si počkej a nehledej podobné hry.

Odkaz ke komentáři

Ne! Tady jde o to že srovnává zábavnou arkádovku (Trials) ze zábavnou a plnohodnotnou AAA hrou (GTA)... A já jsem velkej fanda GTA, zrovna SAMP je hra na který jsem ze všech her co jsem kdy hrál nahrál nejvíc hodin.

On nesrovnává GTA s akrádovkou, jen chce blbnutí na motorkách/bmx v otevřeném světě ve stylu GTA...

Odkaz ke komentáři

Tak mě třeba strašně baví extreme trial 2 ale beru to jako takovou mini hru, něco co bych si na psv představoval jako minis a myslel sem si že tohle bude prostě hra ve stylu gta a byl to trial, věřím že to bude zábavné ale pro mě by to bylo zábavněší tou gta formou.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu